Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Seninle seviştiğim için özür dilerim.. :D :D :D

Blondengineer Çevrimdışı

Blondengineer

Ayrıntıdaki şeytan 😈
6 Mar 2020
77
100
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun süredir izmirden istanbula yapmayı planladığım çıkarmayı sonunda gerçekleştirdim.. Dün gece güzelliğiyle bakışlarıyla ilgisiyle beni ruhen ve fiziken müthiş iyi hissettiren bir hatundur kendisi.. Koyu sohbet sırasinda konuyu bölüp sevişme ve sekse gecip bittikten sonra konuyu bölüp müthiş seviştiği için özür dileyen bir hatun.. her birleşmemizde konu ne ara oraya geldi bir türlü anlayamadım :D ve ve chivaslı dudaklarına hiç doyamadım.. kendisine güzel gece için teşekkür ederim.. Ayrıca çektiğim fotoğraflardan 2 kare ekliyorum.. kendisi ve fiziği güzel kadına saygılar sevgiler..

Ekli dosyalar

• IMG-20200610-WA0002.jpg
    IMG-20200610-WA0002.jpg
    97.9 KB · Görüntüleme: 1,161
  • IMG-20200610-WA0003.jpg
    IMG-20200610-WA0003.jpg
    53.8 KB · Görüntüleme: 1,150

Melonkolik

Normal Üye
27 Şub 2020
36
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun süredir izmirden istanbula yapmayı planladığım çıkarmayı sonunda gerçekleştirdim.. Dün gece güzelliğiyle bakışlarıyla ilgisiyle beni ruhen ve fiziken müthiş iyi hissettiren bir hatundur kendisi.. Koyu sohbet sırasinda konuyu bölüp sevişme ve sekse gecip bittikten sonra konuyu bölüp müthiş seviştiği için özür dileyen bir hatun.. her birleşmemizde konu ne ara oraya geldi bir türlü anlayamadım :D ve ve chivaslı dudaklarına hiç doyamadım.. kendisine güzel gece için teşekkür ederim.. Ayrıca çektiğim fotoğraflardan 2 kare ekliyorum.. kendisi ve fiziği güzel kadına saygılar sevgiler..
Klavyene sağlık... Güzel paylaşım...İsmini de paylaşsaydın....

Buse PIRIL Çevrimdışı
9 Haz 2018
1,172
2,688
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Teşekkür ederim seninle olmak da çok güzeldi çok keyifli bir geceydi 😚🥂

Buse PIRIL Çevrimdışı
9 Haz 2018
1,172
2,688
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Müthiş seviştiği için neden özür diliyor tam anlamadım ama 🤔 anlaşılan güzel anlar paylaşılmış. Tebrikler 👌
Şöyle oldu partnerim tam bisy anlatıyor bn yatağa atıyorum 😛😛😛 tekrar birdy anlatıyor kendimizi yine sevişirken buluyoruz koltukta yada yatakta bir kaç kere sözünü sevişme ile bölmüş olunca özür diledim bu bizde o gecenin hatırası kaldı 😀😍👠💄💃

Blondengineer Çevrimdışı

Blondengineer

Ayrıntıdaki şeytan 😈
6 Mar 2020
77
100
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şöyle oldu partnerim tam bisy anlatıyor bn yatağa atıyorum 😛😛😛 tekrar birdy anlatıyor kendimizi yine sevişirken buluyoruz koltukta yada yatakta bir kaç kere sözünü sevişme ile bölmüş olunca özür diledim bu bizde o gecenin hatırası kaldı 😀😍👠💄💃
Ben noluyo ya modundayim tadi damağımda kaldı yalniz 👍😉😉

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar