Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sexi Peri Ceylin Hanım ( yoksa Melek mi demeliydim)

PorsIst Çevrimdışı
11 Eki 2021
154
243
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumdan ilk görüşmemin Ceylin Hanımla olmasını istiyordum, kendiside muhteşem bir incelik gösterip evine davet etti 🌹

Kendisine yazmamın ilk sebebi muhteşem güzelliği idi evet ama, forumda ve sosyal medyadaki üslubu da beni neredeyse aynı derece etkiledi.

Kendisini karşımda gördüğümde gerçekten çok heyecan yaptım sanırım, birkaç yudum su içmeden kendime gelemedim ( @Tatlı Kıvırcık; "kız istemeyemi geldin" demenizde hiç faydası olmadı 😂 )

Ceylin Hanım; yanınızda olduğum her dakika gerçekten çok kıymetliydi, hem sohbetiniz , hemde özel anlar için...

Özel anları paylaşmayı çokta sevmiyorum ama ; :love:💃💃💃❤❤❤❤❤❤❤✨✨✨ , böyle ifade edeyim.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,900
10,102
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler sevişmenize sağlık ikinizede tebrikler

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Forumdan ilk görüşmemin Ceylin Hanımla olmasını istiyordum, kendiside muhteşem bir incelik gösterip evine davet etti 🌹

Kendisine yazmamın ilk sebebi muhteşem güzelliği idi evet ama, forumda ve sosyal medyadaki üslubu da beni neredeyse aynı derece etkiledi.

Kendisini karşımda gördüğümde gerçekten çok heyecan yaptım sanırım, birkaç yudum su içmeden kendime gelemedim ( @Tatlı Kıvırcık; "kız istemeyemi geldin" demenizde hiç faydası olmadı 😂 )

Ceylin Hanım; yanınızda olduğum her dakika gerçekten çok kıymetliydi, hem sohbetiniz , hemde özel anlar için...

Özel anları paylaşmayı çokta sevmiyorum ama ; :love:💃💃💃❤❤❤❤❤❤❤✨✨✨ , böyle ifade edeyim.
Canım benim 😘 öncelikle herşey için çok ama çok teşekkür ederim 💋. Seni tanıdığıma çok memnun oldum. Gerçekten çok tatlı ve kibar bir insansın. İyi ki de senin İlkin olmuşum 🤗. Bu durumdan gayet memnunum 🙃. Kuzum Evet ilk içeriye girince o kadar özenli gelmişsin ki Teşekkür ederim bunun için ayrıca. Kız istemeye mi geldin diye söyledim 😁. Çok düşüncelisin gerçekten. Güzel hediyelerin için çok teşekkür ederim. Hepsi çok güzeldi. Her dakikamız Benim için de çok keyifliydi. Tekrar ne zaman istersen Beklerim canım. O zamana kadar kendine çok iyi bak. Görüşmek ve sevişmek üzere 😘💋🤗😍❤️🎈🙏

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,737
2,963
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tebrikler.... Özel anların şekillerini çözmeye çalışıyorum....

PorsIst Çevrimdışı
11 Eki 2021
154
243
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kafamda bir görüntü canlandı ama 😅😅
Takım elbise çiçek çikolata elde kapıda
Doğru mu yoksa 😁😁

Herzamanki berberime "damatlık traş" istiyorum dedim, bu kadar iyi iş çıkaracağını düşünemedim 😂

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,226
5,849
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Paylasim icn teşekkurler kiskandim ya😀

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,585
2,531
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tamamına erdirsin mi desek acaba

paylaşım İçin yaşayana yaşatana teşekkürler :)

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,585
2,531
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar