Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sıcağı Sıcağına, kokusu tenimden uçup gitmeden..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerkayM

Normal Üye
15 Şub 2023
8
39
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sayfalarca yazı var hakkında, herkes dilinin döndüğünce hislerini yazmış.. Kim ne söylüyorsa daha fazlası.. ☺️ Bir süredir denk gelemiyorduk ama sonunda görüştük. GFE mi istiyorsunuz? Gecenin bi vakti yazdığım mesajıma özel işleri olmasına rağmen koştur koştur gelme pahasına olumlu dönüş yaptı. Sanki ben değil de o benimle görüşmek istermiş gibi.. Sıcak, samimi, size değer verdiğini hissettiren yazışmalar. Yetmedi, benim için hazırlanacağını, ne giymesini istediğimi sordu. Öyle nazik, öyle özenli.. Hani sevgiliniz olsa günün koşturmacasından yorulur da başka zaman der, çok kıymetli bana bu yaklaşımı ☺️ insan onunlayken onu incitmemek için dokunmaya kıyamıyor :)

Buradan @Tatlı Kıvırcık ’a bu özel deneyim ve çok değerli vaktini bana ayırdığı için tekrar teşekkür ediyorum. Umarım incitmemişimdir :) Buz kesen vücudumu erittin ☺️ Tekrar görüşmek üzere 👋🏻

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,226
5,846
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sayfalarca yazı var hakkında, herkes dilinin döndüğünce hislerini yazmış.. Kim ne söylüyorsa daha fazlası.. ☺️ Bir süredir denk gelemiyorduk ama sonunda görüştük. GFE mi istiyorsunuz? Gecenin bi vakti yazdığım mesajıma özel işleri olmasına rağmen koştur koştur gelme pahasına olumlu dönüş yaptı. Sanki ben değil de o benimle görüşmek istermiş gibi.. Sıcak, samimi, size değer verdiğini hissettiren yazışmalar. Yetmedi, benim için hazırlanacağını, ne giymesini istediğimi sordu. Öyle nazik, öyle özenli.. Hani sevgiliniz olsa günün koşturmacasından yorulur da başka zaman der, çok kıymetli bana bu yaklaşımı ☺️ insan onunlayken onu incitmemek için dokunmaya kıyamıyor :)

Buradan @Tatlı Kıvırcık ’a bu özel deneyim ve çok değerli vaktini bana ayırdığı için tekrar teşekkür ediyorum. Umarım incitmemişimdir :) Buz kesen vücudumu erittin ☺️ Tekrar görüşmek üzere 👋🏻
paylaşım için teşekkürler

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Sizin her her kelimeniz benim için çok önemli ve özel 🤗🤗. İyi ki de denk gelip görüşmüşüz bebeğim. Senin gibi tatlı birini tanımış oldum 🙏. İşlerimin olması önemli değil 🤗. Sen de beni bekledin Teşekkür ederim bebeğim 😘😘😘😘. Sen yazınca ne kadar tatlı ve naif bir insan olduğunu hissettim zaten. Tanışmasam üzücü olurdu tabii ki benim için 🙈🙈. Her görüştüm kişi benim için çok önemli Sen de benim için önemlisin balım. Seninle mesajların çok samimi ve sıcaktı 🤗💋. Görüşmem de isterim ki iki taraflı güzel ve keyifli bir zaman olsun. Kıyafet konusu hiç önemli değil bir tanem senin gönlün hoş olduysa Bu benim için yeterli 🤗😘😘🙏. Seninle olmak ve zaman geçirmekte çok güzel ve çok özeldi.O sıcaklığını samimiyetini ve tatlılığını mesajlaşırken bile hissediyorum 💋😘🤭. Sen zaten istesen de incitemezsin ☺️. Çünkü çok ince birisin 💋💋💋💋. Ben senin gibi tatlı birini tanımayı başka bir zamana bırakmayı hiç istemezdim çünkü 🤗🙈🙈🙈😘😘. Sana değerli hissettirdiysem ne mutlu bana bir tanem. Nasıl Ben sana teşekkür ederim. Öylesine tatlı ve naif birini tanımış oldum.İyiki de geldin bebeğim 🤗💋🙏. İyikilerim ar asına Sen de hoş geldin 🤗🙏💋. Senin vücudunun hiç de buz gibi değildi 🙈🙈🙈🙈. Sen hiç incitebilir misin bir tanem 😘😘😘😘. Tekrardan güzel yorumun için çok ama çok teşekkür ederim bir tanem 🙏💋🤗🤗. İyi ki geldin. Her zaman beklerim kendini çok özletme🙃🙃. Tekrar görüşene de kendine çok ama çok iyi bak. O güzel kalbinden çokça öpüyorum 💋💋😘😘💋🤗🤗💋💋 . Görüşmek üzere bal adam 😘🤗💋🤗🤗🤗😘🤭❤️❤️❤️🤭❤️♥️♥️😍😍💋🤗🤗😘🤗💋🤗😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯

alex1010 Çevrimiçi
3 Ocak 2022
2,601
2,488
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar