Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme ŞİİRE GAZELE ❤️

Dubadu92

Normal Üye
24 Ara 2023
22
102
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forumdaşlar, Yıldız hatunla anlık randevulaştık, ben yola çıkıyorum diye mesaj attım, kendisi ile benim bu kadar erken geleceğimi tahmin etmemişti, tabi haliyle doğal haliyle karşılandım, üstünde siyah elbisesi ile harika görünüyordu.. Yıldız hanım güzel bir kadın, yüz ve fizik olarak bu kadar beğeneceğimi tahmin etmemiştim,, çok güzel özel anlar yaşadım.. o anları hep hatırlayacağım, ve bir sonraki görüşme için sabırsızlıkla bekleyeceğim, kalbimi yüzünü ve fiziğini çok beğeneceksiniz. Bir sözümüz var tatlı yiyeceğiz.. tekrar görüşmek dileğiyle YILDIZIM ♥️❤️

NİLÜFER Çevrimdışı
11 Ocak 2025
248
991
Merhaba forumdaşlar, Yıldız hatunla anlık randevulaştık, ben yola çıkıyorum diye mesaj attım, kendisi ile benim bu kadar erken geleceğimi tahmin etmemişti, tabi haliyle doğal haliyle karşılandım, üstünde siyah elbisesi ile harika görünüyordu.. Yıldız hanım güzel bir kadın, yüz ve fizik olarak bu kadar beğeneceğimi tahmin etmemiştim,, çok güzel özel anlar yaşadım.. o anları hep hatırlayacağım, ve bir sonraki görüşme için sabırsızlıkla bekleyeceğim, kalbimi yüzünü ve fiziğini çok beğeneceksiniz. Bir sözümüz var tatlı yiyeceğiz.. tekrar görüşmek dileğiyle YILDIZIM ♥️❤️
Çok mutlu oldum seni tanıdığım için, inanılmaz tatlı bir insansın,güzel kalpli birisin, her zaman beklerim seni ❤️🥰 hoşgeldin 🌸

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar