Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ekilme Şimal ile görüşememe

haramibeyefendi Çevrimdışı

haramibeyefendi

Normal Üye
13 Haz 2022
12
71
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba,
Dün öğlen saat 12.00'de Şimal ile yazıştık, saat 18.00'de uygun olduğunu söyledi.
18.00 için sözleştik. 18'de çekmeköy'e gittiğimde mesaj yazdı, acil bir durum sebebiyle karşıda olduğunu gelemeyeceğini söyledi.
Randevu iptal olabilir ayrı konu ama, bunu bana daha erken yazmasını beklerdim.

26 Eyl 2021
71
35
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
geçmiş olsun , umarım geçerli bir sebebi vardır.

27 Mar 2022
58
62
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Günün, odak noktan, heyecanın, planların her şey 18:00'deki randevudayken böylesi bir geri dönüş büyük hayal kırıklığı buradan çıkartılacak derste kendi payımıza yola çıkmadan evvel pembişlere haber vermek ve tabiki pembişlerinde böylesi acil durumlarda bizleri bilgilendirmeden mahrum edip mağdur duruma düşürmemeleri olacaktır.

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,799
1,978
Merhaba,
Dün öğlen saat 12.00'de Şimal ile yazıştık, saat 18.00'de uygun olduğunu söyledi.
18.00 için sözleştik. 18'de çekmeköy'e gittiğimde mesaj yazdı, acil bir durum sebebiyle karşıda olduğunu gelemeyeceğini söyledi.
Randevu iptal olabilir ayrı konu ama, bunu bana daha erken yazmasını beklerdim.
Geçmiş olsun hocam acil durumdan dolayı iptal etmek zorunda kalmış
sizin böyle konu açmanız bencilce davranış olmuş.
dönüş yapmayı unutmuş olabilir bunları hiç düşündünüzmü ?
hepimiz insanız şöyle algı oluşuyor sizi anlıyorum kızlar tarafından sürekli bu "acil durum" dan dolayı
iptal edilen görüşme mağdur olan erkekler. sizde haklısınız
herkese iyi forumlar

Pasa37 Çevrimdışı
28 Kas 2018
208
147
Cinsiyetiniz nedir?
Daha önce başıma geldi yaşadığın durumu anlıyorum/anlıyoruz defalarca yaşayan da vardır fakat hanimefendiler bu durumlarla bizden daha fazla karşılaşıyorlar, hemen konu açmak yerine biraz beklemek-karşıdan da cevap beklemek lazım hocam. O an olmaz ama günü kötü bitirmenin bir anlamı yok herzaman böyle durumlar için acil kaçış planini da yapmalısın 👍

Bekiro56

Normal Üye
24 Şub 2025
10
18
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
karşi tarafın durumunu belirtmesi 10 saniyelık mesaj , ve karşisındakinin onu anlaması daha kısa toplam sanıyelık bir olay yani , bu kadar mücbir ne sebep olabılır , herkesin saatı kıymetli nasıl hanımefendilerin olduğu kadar , geçmiş olsun hocam , tercihiniz değişmeli bence ben olsam öyle yapardım bir dahakine saygılar.

Jadou Çevrimdışı
2 Kas 2017
57
75
Cinsiyetiniz nedir?
Geçmiş olsun hocam acil durumdan dolayı iptal etmek zorunda kalmış
sizin böyle konu açmanız bencilce davranış olmuş.
dönüş yapmayı unutmuş olabilir bunları hiç düşündünüzmü ?
hepimiz insanız şöyle algı oluşuyor sizi anlıyorum kızlar tarafından sürekli bu "acil durum" dan dolayı
iptal edilen görüşme mağdur olan erkekler. sizde haklısınız
herkese iyi forumlar
Başkan sen nasıl bir kralsın, bu kadar objektif olabilmen çok güzel bir detay gerçekten patron olmanın hakkını fazlasıyla veriyorsun 👏

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar