Merhaba Sinem in forumdaki teli kullanım dışı! Başka teli var mı?
Çevrimdışı ali1982 10 Ağu 2016 16 5 Cinsiyetiniz nedir? 15 Haz 2020 #1 Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın. Merhaba Sinem in forumdaki teli kullanım dışı! Başka teli var mı?
Çevrimdışı kadikoylu Biracı 29 Nis 2014 9,679 10,834 Cinsiyetiniz nedir? Bay 15 Haz 2020 #2 ali1982' Alıntı: Merhaba Sinem in forumdaki teli kullanım dışı! Başka teli var mı? Genişletmek için tıkla ... Kullanım dışı derken aramayı kastediyorsanız; numarası aramaya kapalı, sadece whatsapp a açık diye biliyorum...
ali1982' Alıntı: Merhaba Sinem in forumdaki teli kullanım dışı! Başka teli var mı? Genişletmek için tıkla ... Kullanım dışı derken aramayı kastediyorsanız; numarası aramaya kapalı, sadece whatsapp a açık diye biliyorum...
Çevrimdışı Üye silindi 55882 15 Haz 2020 #3 ali1982' Alıntı: Merhaba Sinem in forumdaki teli kullanım dışı! Başka teli var mı? Genişletmek için tıkla ... Aramaya kapali wp ulaşin
ali1982' Alıntı: Merhaba Sinem in forumdaki teli kullanım dışı! Başka teli var mı? Genişletmek için tıkla ... Aramaya kapali wp ulaşin
Çevrimdışı Üye silindi 55882 15 Haz 2020 #4 maviay' Alıntı: Telefonu aramalara kapalı sadece whatsapp iletişimine açık. Mesaj yazarsan cevap alırsın. Konudan sonra yazdım merak edip, gayet iyiymiş Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim tatlim
maviay' Alıntı: Telefonu aramalara kapalı sadece whatsapp iletişimine açık. Mesaj yazarsan cevap alırsın. Konudan sonra yazdım merak edip, gayet iyiymiş Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim tatlim
Çevrimdışı Üye silindi 55882 15 Haz 2020 #5 kadikoylu' Alıntı: Kullanım dışı derken aramayı kastediyorsanız; numarası aramaya kapalı, sadece whatsapp a açık diye biliyorum... Genişletmek için tıkla ... Komşum
kadikoylu' Alıntı: Kullanım dışı derken aramayı kastediyorsanız; numarası aramaya kapalı, sadece whatsapp a açık diye biliyorum... Genişletmek için tıkla ... Komşum
Çevrimdışı Üye silindi 55882 15 Haz 2020 #6 Luminous' Alıntı: Olsa bile ulaşabileceğini sanmıyorum çünkü müsait değildir, sanırım. Genişletmek için tıkla ... Her zaman musait olmiyoruz
Luminous' Alıntı: Olsa bile ulaşabileceğini sanmıyorum çünkü müsait değildir, sanırım. Genişletmek için tıkla ... Her zaman musait olmiyoruz
Çevrimdışı LasTRomaNce Mekânım denizler 13 Ara 2019 2,161 3,053 53 Cinsiyetiniz nedir? Bay 15 Haz 2020 #7 Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın. Ee..Kolay olmuyor tabi kendisine ulaşmak.Zor kadın zor..
Çevrimdışı Üye silindi 55882 16 Haz 2020 #8 Moria' Alıntı: Sinem ya her zaman aranan kan , sahaların yıldızı, gönüllerin sultanı, tatlı dilli , güzel insan ayrıca on numara seksi şey muhabetti bile yeter Genişletmek için tıkla ... Yeriiiim seni sari horoz Çok teşekkür ederim
Moria' Alıntı: Sinem ya her zaman aranan kan , sahaların yıldızı, gönüllerin sultanı, tatlı dilli , güzel insan ayrıca on numara seksi şey muhabetti bile yeter Genişletmek için tıkla ... Yeriiiim seni sari horoz Çok teşekkür ederim
Çevrimdışı Üye silindi 55882 16 Haz 2020 #9 LasTRomaNce' Alıntı: Ee..Kolay olmuyor tabi kendisine ulaşmak.Zor kadın zor.. Genişletmek için tıkla ... Nasilda biliyor Kaptanim
LasTRomaNce' Alıntı: Ee..Kolay olmuyor tabi kendisine ulaşmak.Zor kadın zor.. Genişletmek için tıkla ... Nasilda biliyor Kaptanim