samatas
Normal Üye
- 10 Eki 2020
- 43
- 78
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
herkese iyi forumlar. sinem hanım dan geçtiğimiz pazar günü ani bir program talep ettim sağolsun 1 saate kadar gelebilirsin dedi. maltepe de bulunan residence dairesinin önüne geldim ve sallama isim tc ile giriş yaptım. yukarığı çıktığımda muhteşem güzelliği ile sinem hanım kapıyı açtığında heyecan yapmamak elde değildi ama sağolsun muhabbeti sohbeti ile heyecanımı yatıştırdı. güzellik göreceli kavramdır fakat sinem hanım gerçtekten güzel bir kadın ve muhteşem bir fiziğe sahip.
yatak odasına geçtiğimizde ilk önce güzel bir dans show başlayan sonra uzun ve gerçekten hiç bıkmadan öpüşmesi. hiç aceleye getirmeden her noktasını ayrı ayrı tadına bakarak gerçekten sinemi hissederek birlikte oldum. benim için çok güzel bir görüşmeydi. teşekkürler sinem..
yatak odasına geçtiğimizde ilk önce güzel bir dans show başlayan sonra uzun ve gerçekten hiç bıkmadan öpüşmesi. hiç aceleye getirmeden her noktasını ayrı ayrı tadına bakarak gerçekten sinemi hissederek birlikte oldum. benim için çok güzel bir görüşmeydi. teşekkürler sinem..