Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme sinem

samatas

Normal Üye
10 Eki 2020
43
78
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
herkese iyi forumlar. sinem hanım dan geçtiğimiz pazar günü ani bir program talep ettim sağolsun 1 saate kadar gelebilirsin dedi. maltepe de bulunan residence dairesinin önüne geldim ve sallama isim tc ile giriş yaptım. yukarığı çıktığımda muhteşem güzelliği ile sinem hanım kapıyı açtığında heyecan yapmamak elde değildi ama sağolsun muhabbeti sohbeti ile heyecanımı yatıştırdı. güzellik göreceli kavramdır fakat sinem hanım gerçtekten güzel bir kadın ve muhteşem bir fiziğe sahip.
yatak odasına geçtiğimizde ilk önce güzel bir dans show başlayan sonra uzun ve gerçekten hiç bıkmadan öpüşmesi. hiç aceleye getirmeden her noktasını ayrı ayrı tadına bakarak gerçekten sinemi hissederek birlikte oldum. benim için çok güzel bir görüşmeydi. teşekkürler sinem..

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,909
10,106
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Üye silindi 55882

herkese iyi forumlar. sinem hanım dan geçtiğimiz pazar günü ani bir program talep ettim sağolsun 1 saate kadar gelebilirsin dedi. maltepe de bulunan residence dairesinin önüne geldim ve sallama isim tc ile giriş yaptım. yukarığı çıktığımda muhteşem güzelliği ile sinem hanım kapıyı açtığında heyecan yapmamak elde değildi ama sağolsun muhabbeti sohbeti ile heyecanımı yatıştırdı. güzellik göreceli kavramdır fakat sinem hanım gerçtekten güzel bir kadın ve muhteşem bir fiziğe sahip.
yatak odasına geçtiğimizde ilk önce güzel bir dans show başlayan sonra uzun ve gerçekten hiç bıkmadan öpüşmesi. hiç aceleye getirmeden her noktasını ayrı ayrı tadına bakarak gerçekten sinemi hissederek birlikte oldum. benim için çok güzel bir görüşmeydi. teşekkürler sinem..
Eyvah neler olmuş 🙈 güzel sevişmişiz ama ben sizi hatirlamadim 😜🤦‍♀️ teşekkür ederim güzel yazi için çok optum 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar