Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sinem’le Bulutların Üstünden Maviliği Görmek

Soydaga Çevrimdışı

Soydaga

“Güvenilmek sevilmekten iyidir.”
15 Ara 2019
639
871
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sinem evet yine bir buluşma yine bir heyecan yine bir adrenalin. Gittikçe gidilesi olan Sinem vazgeçilmez Sinem....

Yollar Sinem’e giderken o kadar güzel geliyor ki bana anlatamam adeta ruhumda kelebekler 🦋 uçar gibi oluyor, beni ona götüren yollar. Ama o aynı yollar dönüşte adeta sanki sırat köprüsü kılığına bürünmüş sanki beni yutacakmış gibi bir hal alıyor. Özlem daha Sinem’imden ayrılmadan başlıyor....

Sinem bir kadında ne olması gerekiyorsa kat kat fazlasına sahip. Ruhu , bedeni , gözleri, kalın kaşları, tatlı gülüşü, enerjisi ile adeta sizi kendisine hapseder orada kalırsınız. Ve böyle bir hapsi ömür yettikçe yatarım hiç usanmadan...😘😘

Gözleri gözlerime bakınca ruhumu okşuyor.😊

Sinem’im ile zaman nasıl geçiyor çözmüş değilim. Usain Bolt’un saniyelerle yarışı gibi zaman da ben Sinem’im ile olduğumda sanki benimle yarışıyor biran önce geçsin diye.😔😔

Sinem sevgi dolu yüreği ve o güzel bakışları ile içinizi ısıtan doğal bir güneş gibidir. Sizi kızgın çöllerden alırken serin sularda ateşinizi ölçer. Sinem bir çölün ortasında tek başına bir vaha gibidir, çölde nereye bakarsanız bakın onu görürsünüz. Susuzluğunuza çaredir açlığınıza katık, ruhunuza ise ilaç gibidir kendisi. Dermanı olmayan derdinize derman olur. Dost olur, arkadaş olur, sırdaş olur, yoldaş olur...

Sinem’in öpülesi dudakları vardır. Bakılası gözleri, sevilesi bir kalbi, pamuk gibi teni vardır. Dudaklarını öpmeye doyamazsın, 💋gözlerine bakınca dalıp dalıp gidersin, kalbine girince ısınırsın tatlı tatlı içini ısıtır, ısıtırken hoşluk veren (beni benden alan) o güzel kalbi. ❤️
Tenine dokunmaya kıyamazsın pamuk gibidir incitmekten çekinirsin yavaş yavaş okşarsın bir çocuğu sever gibi masum masum.

Sinem hoş Türkçesiyle sohbetine doyum olmaz o konuştukça sen ona bakarsın hayranlıkla onu dinlersin gözlerinin içine bakarak uzun uzun biran dalıp gidersin. Güzelliklerin içine onuda alarak o anın tadını çıkarırsın sanki hiç bitmeyecekmiş gibi....

Cinsellikte her şey onda fazlası var eksiği yok. Teninin çekiciliği sizi adeta mest ediyor zaten. Dokununca aldığınız haz inanılmaz bir yerlere götürüyor sizi. Yatak konusuna girmeye gerek yok zaten bir o bir ben alt üst derken samanlık seyran olup gidiyor ruhun arşa değip geri geliyor...😈😈

Bu kaçıncı görüşmemiz bilmiyorum. Sinemi tanıdıktan sonra Sinem’e asla bir partner gözü ile bakmadım. Benim için çok değerli bir dost bir arkadaş yeri geldi anne yeri geldi yar oldu sırdaş oldu dertlerimi dinledi psikolog oldu yol oldu yol gösterdi.

Bugün yine her zaman olduğu gibi hayatımın en güzel günlerinden birini bana yaşattığın için ne kadar teşekkür etsem az kalır.

Hayatıma girdiğin için ne kadar şanlı olduğumu anlatmaya gerek yok sanırım. Ben de yerin çok farklı ve benim için çok ama çok degerlisin. Hep de öyle kalacaksın. İyi ki varsın😊😊

Çok ama çok seviliyorsun hep de sevileceksin.😘😘😘
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

S essiz bir sabahta susup sana kader

gibi bir ağıtla seslenmek isterdim.
İ çimde umut var sevgi var hayatı seninle
tattım.
N edensiz bir hayatta o gecenin ayazında
ben seni hissederdim.
E llerim bomboştu hava soğuk sen
sıcaktın.
M asallarda o sessiz dudaklar gibi hep
seni seni söylerdim.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,679
10,834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu uzun ve duygu yüklü paylaşım için teşekkürler...

Soydaga Çevrimdışı

Soydaga

15 Ara 2019
639
871
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkürler 🙏

Üye silindi 55882

Sinem evet yine bir buluşma yine bir heyecan yine bir adrenalin. Gittikçe gidilesi olan Sinem vazgeçilmez Sinem....

Yollar Sinem’e giderken o kadar güzel geliyor ki bana anlatamam adeta ruhumda kelebekler 🦋 uçar gibi oluyor, beni ona götüren yollar. Ama o aynı yollar dönüşte adeta sanki sırat köprüsü kılığına bürünmüş sanki beni yutacakmış gibi bir hal alıyor. Özlem daha Sinem’imden ayrılmadan başlıyor....

Sinem bir kadında ne olması gerekiyorsa kat kat fazlasına sahip. Ruhu , bedeni , gözleri, kalın kaşları, tatlı gülüşü, enerjisi ile adeta sizi kendisine hapseder orada kalırsınız. Ve böyle bir hapsi ömür yettikçe yatarım hiç usanmadan...😘😘

Sinem’im ile zaman nasıl geçiyor çözmüş değilim. Usain Bolt’un saniyelerle yarışı gibi zaman da ben Sinem’im ile olduğumda sanki benimle yarışıyor biran önce geçsin diye.😔😔

Sinem sevgi dolu yüreği ve o güzel bakışları ile içinizi ısıtan doğal bir güneş gibidir. Sizi kızgın çöllerden alırken serin sularda ateşinizi ölçer. Sinem bir çölün ortasında tek başına bir vaha gibidir, çölde nereye bakarsanız bakın onu görürsünüz. Susuzluğunuza çaredir açlığınıza katık, ruhunuza ise ilaç gibidir kendisi. Dermanı olmayan derdinize derman olur. Dost olur, arkadaş olur, sırdaş olur, yoldaş olur...

Sinem’in öpülesi dudakları vardır. Bakılası gözleri, sevilesi bir kalbi, pamuk gibi teni vardır. Dudaklarını öpmeye doyamazsın, 💋gözlerine bakınca dalıp dalıp gidersin, kalbine girince ısınırsın tatlı tatlı içini ısıtır, ısıtırken hoşluk veren (beni benden alan) o güzel kalbi. ❤
Tenine dokunmaya kıyamazsın pamuk gibidir incitmekten çekinirsin yavaş yavaş okşarsın bir çocuğu sever gibi masum masum.

Sinem hoş Türkçesiyle sohbetine doyum olmaz o konuştukça sen ona bakarsın hayranlıkla onu dinlersin gözlerinin içine bakarak uzun uzun biran dalıp gidersin. Güzelliklerin içine onuda alarak o anın tadını çıkarırsın sanki hiç bitmeyecekmiş gibi....

Cinsellikte her şey onda fazlası var eksiği yok. Teninin çekiciliği sizi adeta mest ediyor zaten. Dokununca aldığınız haz inanılmaz bir yerlere götürüyor sizi. Yatak konusuna girmeye gerek yok zaten bir o bir ben alt üst derken samanlık seyran olup gidiyor ruhun arşa değip geri geliyor...😈😈

Bu kaçıncı görüşmemiz bilmiyorum. Sinemi tanıdıktan sonra Sinem’e asla bir partner gözü ile bakmadım. Benim için çok değerli bir dost bir arkadaş yeri geldi anne yeri geldi yar oldu sırdaş oldu dertlerimi dinledi psikolog oldu yol oldu yol gösterdi.

Bugün yine her zaman olduğu gibi hayatımın en güzel günlerinden birini bana yaşattığın için ne kadar teşekkür etsem az kalır.

Hayatıma girdiğin için ne kadar şanlı olduğumu anlatmaya gerek yok sanırım. Ben de yerin çok farklı ve benim için çok ama çok degerlisin. Hep de öyle kalacaksın. İyi ki varsın😊😊

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

tattım.
ben seni hissederdim.
sıcaktın.
seni seni söylerdim.
Bu güzel sözlerin için teşekkürler ederim kuzum. sen böyle yazınca söz bulamıyorum yazicak 🙈 yine beklerim 😘

Soydaga Çevrimdışı

Soydaga

15 Ara 2019
639
871
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben teşekkür ederim canım. Önemli olan kalbinin güzelliği. Sen en güzel sözleri kalbinle bakışlarınla söyledin zaten bitanem... bak ıstırırım seni 😈😈😈

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,161
3,053
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

Sinem’in öpülesi dudakları vardır. Bakılası gözleri, sevilesi bir kalbi, pamuk gibi teni vardır. Dudaklarını öpmeye doyamazsın, 💋gözlerine bakınca dalıp dalıp gidersin, kalbine girince ısınırsın tatlı tatlı içini ısıtır, ısıtırken hoşluk veren (beni benden alan) o güzel kalbi. ❤

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

tattım.
ben seni hissederdim.
sıcaktın.
seni seni söylerdim.
Güzel paylaşım olmuş..Havada aşk kokusumu var?🥴😄

andac Çevrimdışı
25 Mar 2017
636
1,307
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Tam "bu yazıyı bir akrostis paklar" diyecektim ben de :)

7 Kas 2019
63
78
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tebrik ederim kalın kaş bölümü dikkatimi çekti. Bu arada bayağı kaptirmissiniz üstadım dikkatli olun :)

Soydaga Çevrimdışı

Soydaga

15 Ara 2019
639
871
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tebrik ederim kalın kaş bölümü dikkatimi çekti. Bu arada bayağı kaptirmissiniz üstadım dikkatli olun :)
Sinem’le çok uzun zamandır görüşüyoruz. Sayısı yok. Sinem benim için çok değerli. Bir dost arkadaş, sırdaş her ne derseniz. Bir partnerden ötedir benim için ;):)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar