- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkürler bebeğimasalet renk te degil sende prenses![]()
Dur şımarayımBüyük bir zevkle![]()
Bir beyefendi tarafından şımartılmayı hak ediyorsunuzDur şımarayımen sevdiğim bir beyefendinin ayakkabımı çıkaması yada giydirmesi
![]()
Çok teşekkür ederim çok naziksinizBir beyefendi tarafından şımartılmayı hak ediyorsunuz![]()
![]()
İzmire ilk yolum düştüğünde yapılacaklar listeme Cansu hanımı şımartmayı ekliyorum hemenÇok teşekkür ederim çok naziksiniz![]()
EVET senin üzerindeki aseletinAyakkabımı bağlarmısın?
![]()
Kesinlikle asalettir çok zarif çok güzel çok sexyAyakkabımı bağlarmısın?
![]()
İnşallah ne zaman istersenizİzmire ilk yolum düştüğünde yapılacaklar listeme Cansu hanımı şımartmayı ekliyorum hemen![]()
Çok güzel olur bayılırımBağlama değil de genelde çözmeyi severim.![]()
CanımmmmCansel farkı budur işte![]()
Yerim seni teşekkür ediyorumEVET senin üzerindeki aseletin
Teşekkürler bebişkomSende her renk ayrı güzel prenses![]()
Çok teşekkür ederim çok naziksinizKesinlikle asalettir çok zarif çok güzel çok sexy
Uzakta olsanda her türlü biliyorsun kalbinden vururumBu corapta çok yakışmış canim 500 km uzaktan vurdun benigörüşmek için sabırsızlanıyorum
Memnun oldum Cansel hanımİnşallah ne zaman isterseniz
Ama benim adım Cansel![]()
yine çok tatlısınAyakkabımı bağlarmısın?
![]()
Hahaaa Allah korusun başka kapıya gidersin başınıza bir iş gelir falan üzülürümMemnun oldum Cansel hanım, hemen düzeltiyorum yapılacaklar listemi, maazallah yanlış kapıya gitmeyelim)))
Yanıma gelince tek,tek söylerimBüyük bir zevkle bağlamak isterim. Ne istersen söyle hepsi yapılabilir![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!