- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İzmir'in fıstığı nerelerdesin sen özlettin kendini. Siyah daha çok yakışıyor ama önemli olan içindeki yani @Cansel Ulusoy olan
Kirmizi olaydi bi de, kesin karar verirdik aslinda.
Burdayım fındığım...İzmir'in fıstığı nerelerdesin sen özlettin kendini. Siyah daha çok yakışıyor ama önemli olan içindeki yani @Cansel Ulusoy olanbenim görüşüm bu
![]()
Çok teşekkür ederimSiyah olanda güzel tabii ama kusursuzluğunu beyaz kadar iyi hiç birşey temsil edemez![]()
Aslında kırmızıda var dı bebekkkKirmizi olaydi bi de, kesin karar verirdik aslinda.
Senin böyle bir cevap vereceğini biliyorum kuzumÇıplak. Çırılçıplak.
Tabiki beyaz saf ve temiz
Aslinda karışık da olabilir, dışı kirmizi, içi beyaz. Çok da kisitlamaya gerek yok bence. Siyah beyaz, kirmizi siyah. Düşününce sana hepsi oluyo bunların, karar vermek zor....Aslında kırmızıda var dı bebekkkkeşke onuda atsaydım neyse yarında öyle atarım
ona göre fikirlerinizi alırım
![]()
Canımsın teşekkür ederim bebekkkk ortaya karışık yapıcam ilk fırsattaAslinda karışık da olabilir, dışı kirmizi, içi beyaz. Çok da kisitlamaya gerek yok bence. Siyah beyaz, kirmizi siyah. Düşününce sana hepsi oluyo bunların, karar vermek zor....
Teşekkürler bebeğim
Çok teşekkür ederimsiyah asalet,beyaz ise dediginiz gibi kusursuz her renk başka bir güzel aslında
![]()
Ne siyah ne de beyaz hiç biri bence en güzeli@CanselUlusoy Tonları
Siz olduğun her kare Cansel bence kiyafetler farketmiyor ne giyseniz size yakışıyor
Çok teşekkür ederim umarım bende sizi tanıma fırsatı bulurumBu asalete ve kusursuzluğa umarım bir İzmir çıkarmasıyla canlı da şahit olurum![]()
YaaaaNe siyah ne de beyaz hiç biri bence en güzeli@CanselUlusoy Tonları![]()
Çok teşekkür ederim çok naziksinizHer ikisi de harikulade Cansel hanım.![]()
Cok mersi teşekkürler seviliyorsunuzSiz olduğun her kare Cansel bence kiyafetler farketmiyor ne giyseniz size yakışıyor![]()
Canım benimbeyazlar içinde pamuk prenses cansel ulusoy
Beyaz desem seksilik desem
Sen gelince her ikiside hazır olucak yavrummmBence beyaz. Ama kırmızı da çok yakışıyor.
Yerim seni... teşekkürler bebeğimSen olduktan sonra rengin pek bir önemi kalmıyor![]()
Farklı...bir mesaj ama denemek lazımiçi beyaz dışı siyah tabikide
Şımar şımar böyle bir güzelliğe ŞIMARRRR@CANSEL ULUSOYYaaaayerim seni çok teşekkür ederim
azcık şımarayım
tamam şımardım
![]()
Çok teşekkür ederim bebeğimikiside harika duruyor prenses![]()
Çok teşekkür ederimİkisi de mükemmel ama tercihim beyaz olan Cansel Hanım![]()
Şımardım kiiiiŞımar şımar böyle bir güzelliğe ŞIMARRRR@CANSEL ULUSOY
Teşekkürlerİkiside bence![]()
dışı siyah içi beyaz alabiliyo muyuz?
Evet ne renk isterseniz siz seçindışı siyah içi beyaz alabiliyo muyuz?![]()
Cok teşekkür ederimikiside çok yakışmış ama siyah her zaman favorim , senin gibi bir melekte daha da güzel olmuş![]()
birkaç kez denemiştik. şuan hatırlamamış olabilirsin.Farklı...bir mesaj ama denemek lazım![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!