Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme socrates77'nin dönüşü ve Ceylin Hanım Görüşmesi

socrates77.5 Çevrimdışı
18 Ocak 2021
299
595
59
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Efendim,

Çok da uzun bir zaman olmamasına karşın kıymetlimiz; kürkçü dükkanına yeniden dönmüş bulunuyoruz. Tanıdıklara, eski dostlara selamlar; yenilerine merhabalar; umarım herkes afiyettedir, keyifler yerindedir.

Ne yapalım, ne edelim derken; forumdan ayrılmamdan kısa bir süre sonra teşrif eden ve 2,25 miyop gözlerime bile can veren @Tatlı Kıvırcık Hanımefendi ile bir görüşme haddini kendimde buldum. Kendisi gerekli yerlerden gerekli referansları alıp beni incall olarak yeni evine davet etme nezaketinde bulundu; ne kadar teşekkür etsem azdır.

Ceylin Hanım’ın evi Esenyurt/Beylikdüzü taraflarında kolay bulunabilir bir yerde, ben 25 dakikalık mesafeyi 45 dakikada gittim; siz siz olun fazla heyecan yapmayın. ;)
😈
Park etme olanağının olduğu bir bölge, bu anlamda bir sıkıntı yaşamazsınız. Pandomimci sessizliği ile merdivenleri çıkarak kapıyı tıklattım ve karşımda duran Ceylin Hanım’ı gördüğümde kendi ismimi dahi unuttuğuma yemin edebilirim. Tengrim böyle bir güzelliği yaratmış olamazdı.

Malum güzel bir kadını tanımlarken ‘bomba gibi’ deriz; ben Ceylin Hanım için ancak ‘uzi’ diyebilirim.. 😈

Muhteşem göğüsler, muhteşem bir bel, muhteşem bir karın bölgesi… Ayrıca saçları ve yüz güzelliği de tahminlerimin çok ötesinde güzeldi…😍

Kendisinin pozisyon bilgisi gerçek manada kusursuz; bir erkeği nasıl çıldırtabileceğini iyi biliyor; Sahalardan adeta bir Falcao gibi uzak kalınca ‘daha kadroları bile saymadım Hayrettin’ benzeri bir performans sergilediğim doğrudur; böyle bir güzellik karşısında insan kendisine hakim olmakta ciddi manada zorluk yaşıyor.

Partnerlerde hijyen ve temizliğe önem verenlere de ayrıca bir müjde verebilirim; 3 duyu organımla (burnum, cildim ve gözlerimle) profesyonel olmasa da muayene ettiğimi, hijyen konusunda çok dikkatli biri olarak Ceylin Hanım’ın oldukça güvenli olduğunu söyleyebilirim.

Tüm bunların dışında misafirperverliği, ikramları, güleryüzü, yarı mesafeli yarı saygılı yaklaşımı, evinin güzel dizaynı, banyoda tek kullanımlık havlusu ile gönüllere neş’e ve esenlik veren Ceylin Hanım’a sevgilerimi iletir, forumdaki tüm arkadaşlara kendisiyle görüşmesini tavsiye ederim.

Tengrim kendisini sağlık ve mutlulukla donatsın… 🙃😘

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,157
1,971
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
çok çakal adamsın turnayı gözünden vurdun well geldin bu arada sevişmenize ve senin tengrine kurban

socrates77.5 Çevrimdışı
18 Ocak 2021
299
595
59
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
çok çakal adamsın turnayı gözünden vurdun well geldin bu arada sevişmenize ve senin tengrine kurban

Sevgili dostum; hoşbulduk.

Özlemişim buraları, sizleri ve sohbetinizi... Hanımefendi; gerçek bir turna idi hakikaten de; forumda onu tanıma şansına sahip olan herkes çok şanslı.

Tengrim hepimize sağlık ve hoşsohbet versin, sevgiler...:) 50 mesaj sonra chatbox'da görüşmek dileğiyle...

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,052
1,137
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
tebrikler 2 tarafa da
sizi yeniden aramızda görmekten mutluluk duyarız ancak hoşgeldiniz

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,091
2,587
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Efendim,

Çok da uzun bir zaman olmamasına karşın kıymetlimiz; kürkçü dükkanına yeniden dönmüş bulunuyoruz. Tanıdıklara, eski dostlara selamlar; yenilerine merhabalar; umarım herkes afiyettedir, keyifler yerindedir.

Ne yapalım, ne edelim derken; forumdan ayrılmamdan kısa bir süre sonra teşrif eden ve 2,25 miyop gözlerime bile can veren @Tatlı Kıvırcık Hanımefendi ile bir görüşme haddini kendimde buldum. Kendisi gerekli yerlerden gerekli referansları alıp beni incall olarak yeni evine davet etme nezaketinde bulundu; ne kadar teşekkür etsem azdır.

Ceylin Hanım’ın evi Esenyurt/Beylikdüzü taraflarında kolay bulunabilir bir yerde, ben 25 dakikalık mesafeyi 45 dakikada gittim; siz siz olun fazla heyecan yapmayın. ;)
😈
Park etme olanağının olduğu bir bölge, bu anlamda bir sıkıntı yaşamazsınız. Pandomimci sessizliği ile merdivenleri çıkarak kapıyı tıklattım ve karşımda duran Ceylin Hanım’ı gördüğümde kendi ismimi dahi unuttuğuma yemin edebilirim. Tengrim böyle bir güzelliği yaratmış olamazdı.

Malum güzel bir kadını tanımlarken ‘bomba gibi’ deriz; ben Ceylin Hanım için ancak ‘uzi’ diyebilirim.. 😈

Muhteşem göğüsler, muhteşem bir bel, muhteşem bir karın bölgesi… Ayrıca saçları ve yüz güzelliği de tahminlerimin çok ötesinde güzeldi…😍

Kendisinin pozisyon bilgisi gerçek manada kusursuz; bir erkeği nasıl çıldırtabileceğini iyi biliyor; Sahalardan adeta bir Falcao gibi uzak kalınca ‘daha kadroları bile saymadım Hayrettin’ benzeri bir performans sergilediğim doğrudur; böyle bir güzellik karşısında insan kendisine hakim olmakta ciddi manada zorluk yaşıyor.

Partnerlerde hijyen ve temizliğe önem verenlere de ayrıca bir müjde verebilirim; 3 duyu organımla (burnum, cildim ve gözlerimle) profesyonel olmasa da muayene ettiğimi, hijyen konusunda çok dikkatli biri olarak Ceylin Hanım’ın oldukça güvenli olduğunu söyleyebilirim.

Tüm bunların dışında misafirperverliği, ikramları, güleryüzü, yarı mesafeli yarı saygılı yaklaşımı, evinin güzel dizaynı, banyoda tek kullanımlık havlusu ile gönüllere neş’e ve esenlik veren Ceylin Hanım’a sevgilerimi iletir, forumdaki tüm arkadaşlara kendisiyle görüşmesini tavsiye ederim.

Bakin kimler gelmiş 🤗 hosgeldin tekrar 😘

socrates77.5 Çevrimdışı
18 Ocak 2021
299
595
59
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Welcome back hemşehrim

isminin başındaki gibi...bizde yazdıklarını okuyarak tad aldık.güzel anlatım olmuş.tşkler

Güzel paylaşımınız için her iki tarafa da teşekkürler.
tebrikler 2 tarafa da
sizi yeniden aramızda görmekten mutluluk duyarız ancak hoşgeldiniz
Hoşgeldiniz @socrates77.5. Giderken "böyle kaliteli bir mavinin gitmesi üzücü" demiştim. Şimdi de geri dönmesi sevindirici diyorum doğal olarak. @Tatlı Kıvırcık geri dönüş için çok doğru bir tercih, uzaktan uzaktan severiz kendisi de...

Ben de geri döndüğüm için gayet bahtiyarım efendim.

Tanıyan, tanımayan, hoşgeldin mesajı atan, paylaşımı beğenen herkese çok teşekkürler.

sn @visceroid ve sn @m2016 ;)

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Efendim,

😈

Güzel yorumların teşekkür ederim bende çok memnun oldum senin gibi birini tanıdığıma her zaman beklerim canım benim tekrardan çok teşekkür ederim görüşmek üzere kendine iyi bak 😍😘😘😘❤️❤️

socrates77.5 Çevrimdışı
18 Ocak 2021
299
595
59
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel yorumların teşekkür ederim bende çok memnun oldum senin gibi birini tanıdığıma her zaman beklerim canım benim tekrardan çok teşekkür ederim görüşmek üzere kendine iyi bak 😍😘😘😘❤❤

Aman efendim.

O şeref inanın bana ait. Hic bir saniyesinin aklımdan çıkmadığı bir görüşmeydi; yaşatan kişi olarak size tesekkürü borc bilirim... :)

socrates77.5 Çevrimdışı
18 Ocak 2021
299
595
59
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bilge ve tatlı dili adam geri gelmiş, hoşgeldin üstad.

Sn @Neysem O, bilgelik gibi güzel bir vasfa beni lâyık görmeniz çok hoş ama inanın degilim... :)

Ancak hoşsohbet olma konusunda sizle güzel dakikalar gecirebildiysek ne mutlu bana; umarım gelecek zaman bize daha da güzel sohbetlere imkan tanır..

Sevgiler sunarım...

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevgili dostum; hoşbulduk.

Özlemişim buraları, sizleri ve sohbetinizi... Hanımefendi; gerçek bir turna idi hakikaten de; forumda onu tanıma şansına sahip olan herkes çok şanslı.

Tengrim hepimize sağlık ve hoşsohbet versin, sevgiler...:) 50 mesaj sonra chatbox'da görüşmek dileğiyle...
🙏💋💋❤️

Skynsea Çevrimdışı
25 Ağu 2020
142
169
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyifli ve detaylı paylaşım için teşekkürler, Yüce tengri kaleminize zeval vermesin. Yeni maceralarınızı bekliyoruz

socrates77.5 Çevrimdışı
18 Ocak 2021
299
595
59
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık...☺

Sevişmenize sağlık paylaşım için teşekkürler😉

Asıl ben bu güzel platforma bize böyle sanslar tanıdıgı için tesekkür ederim efendim...

Keyifli ve detaylı paylaşım için teşekkürler, Yüce tengri kaleminize zeval vermesin. Yeni maceralarınızı bekliyoruz

Tengri'm hepimize esenlik versin efendim, bu sayede kalemimiz de güçlü ve zinde olacaktır.

Sevgiler...

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
394
601
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
başında @Tatlı Kıvırcık ismini görünce sonucunu tahmin etsemde referansı büyük bir heyecanla okuyorum nedense. Maçın sonucu belli ama nasıl kaptırdıysak kendimiz artık.
Hocam hem tekrar hoş geldin, hem de paylaşımına sağlık.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar