Ardaturk
Normal Üye
- 25 Eyl 2021
- 4
- 23
- 43
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhabalar
Neptün ile 2 gün öncesinden mesajla rendevulaşmıştik.
Tam zamanında çalan otel kapısı ile buluşmuş olduk Neptün ile.
Hazırladığım guzel masada şaraplarımiz ile birlikte güzel bir sohbette şişe ne zaman yarıya gelmiş anlamamısız bile.
Sonrasında ise dudaklarda şarap tadı ile Neptün tadı birleşince harika bir tat ortaya çıktı ve o dudaklar birbirinden ayrilmadan yatakta bulduk kendimizi.
Vücudunun her tenine dokunmak ve onu hissetmek harika idi. Sonrasında ise kendini ona teslim ettim ve mükemmel şekilde zirvede buldum kendini.
Wn keyifli olani ise Neptün ünde yatakta keyif ve zevk almasi idi.
Biz tekrar GS muhabbetinden başlayarak kalan şarabi da bitirdik ve kendimizi sarmaş dolaş sevinirken bulduk
Nezaketi, görgüsü ve güzelligi ile harika kadın Neptün
Tesekkurler hersey için
❤

Neptün ile 2 gün öncesinden mesajla rendevulaşmıştik.
Tam zamanında çalan otel kapısı ile buluşmuş olduk Neptün ile.
Hazırladığım guzel masada şaraplarımiz ile birlikte güzel bir sohbette şişe ne zaman yarıya gelmiş anlamamısız bile.
Sonrasında ise dudaklarda şarap tadı ile Neptün tadı birleşince harika bir tat ortaya çıktı ve o dudaklar birbirinden ayrilmadan yatakta bulduk kendimizi.
Vücudunun her tenine dokunmak ve onu hissetmek harika idi. Sonrasında ise kendini ona teslim ettim ve mükemmel şekilde zirvede buldum kendini.
Wn keyifli olani ise Neptün ünde yatakta keyif ve zevk almasi idi.
Biz tekrar GS muhabbetinden başlayarak kalan şarabi da bitirdik ve kendimizi sarmaş dolaş sevinirken bulduk
Nezaketi, görgüsü ve güzelligi ile harika kadın Neptün
Tesekkurler hersey için