Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sonunda Bende Cansellendim ;) Fotoğraflı

wassago Çevrimdışı
9 Nis 2021
57
62
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Cansel hanımı uzun zamandan beri hem forumdan hem de kuşludan takip ediyordum.

Hakkında yazılan her yorumu okuyup, her görseli en ince detayına kadar inceledikten sonra, yapmış olduğu en son 2 paylaşım (Okuldan çıkamıyorum + Okula giderken ben) beni benden alarak yanına gitmeme sebep oldu.

Dün öğlenden sonra yazdığım mesaja 3 dakika içinde cevap vermesi ve 1 saat içinde de 2 saatlik program yapabilmemiz heyecanımı bir kat daha arttırdı.
Bu kadar hızlı bir geri dönüş alacağımı inanın hiç tahmin etmiyordum. Teşekkürler.

Konumu bana uzak olmasına rağmen içimdeki heyecan ile yolun nasıl geçtiğini anlamadım diyebilirim.

Adrese ulaştığımda, kendisinden rica ettiğim kostüm (okuldan çıkamıyorum) ile karşıladı beni.
Tabi ufak bir parçası eksik olarak :)

İkram eşliğinde, hoş sohbet ve kısa bir tanışma faslından sonra, oturduğumuz koltuk, teninin kokusu, pürüzsüzlüğü ve güzel oralı sayesinde hafiften ısınmaya başlamıştı.

Sıcaklığı dahada arttırmak için yanar döner ışıklı yatak odasına geçtik.
Her ne kadar bu tarzda ışıklarda dikkatim dağıtsa dahi, Cansel hanım tüm dikkatimi tekrar üzerine toplamayı başardı.

Yapmış olduğu oralın hakkını vermem gerektiğini düşünerek, kendisinden ne istediysem itiraz etmeden uyumlu bir şekilde yerine getirerek ilk seansımızı tamamladık.

Yatak odasında yapmış olduğumuz kısa bir sohbetten sonra tekrar salona geçerek güzel hoş sohbetimize devam ettik.

Sohbet'in sonuna doğru izin isteyerek yanımdam ayrıldı.
Kısa bir süre sonra, kendisinden istediğim 2. kostüm ile tekrar yanıma geldiğinde, taşikardi geçirmeme sebep olacaktı resmen :)
Görsellerde gördüğüm hanımefendi capcanlı ve daha seksi bir şekilde karşımda duruyordu ve o kostüm ile kahve yapışı bile bana ayrı bir zevk yaşattı.

Kahvelerimizi içtikten sonra beni kırmadı ve bakış açımı ölümsüzleştirmeme izin verdi.
Ve artık dans zamanı gelmişti.

Kendisi gibi güzel bir şarkı eşliğinde dans etmeye başladığı zaman kalbim yerinden çıkacakmış gibi hissettim.
Keşke daha uzun izleyebilseydim ama ne mümkün.

Ve arkasından yanar döner ışıklı odaya bile gerek kalmadan 2. seansımızı tamamladık.

Harika geçen 2 saatin ve tatlı bir yorgunluğun ardından dairesinden mutlu mesut bir şekilde ayrıldım.

Keşke Cansel hanımın 1 saati daha olabilseydi...

Anlatımı uzun bulan arkadaşlar olabilir ama inanın ki kısa bile.

Ben Cansel hanımı tanıdığıma çok mutlu oldum.

Yaşatmış olduğu güzel anlar için kendisine tekrar teşekkürler. 😘

Ekli dosyalar

• WhatsApp-Image-2021-11-09-at-01.09.46-(1)1.jpg
    WhatsApp-Image-2021-11-09-at-01.09.46-(1)1.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 301
  • WhatsApp-Image-2021-11-09-at-01.09.461.jpg
    WhatsApp-Image-2021-11-09-at-01.09.461.jpg
    73.7 KB · Görüntüleme: 302
HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,911
10,108
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

charon Çevrimdışı
23 Tem 2012
516
574
Referans ve fotoğraflar için teşekkürler. İzmir Cansel ve Kayla ile güzelleşti. İlk kez İstanbul’dan İzmir’i kıskanır oldum. Umarım tez zamanda yolum düşer.

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Cansel hanımı uzun zamandan beri hem forumdan hem de kuşludan takip ediyordum.

Hakkında yazılan her yorumu okuyup, her görseli en ince detayına kadar inceledikten sonra, yapmış olduğu en son 2 paylaşım (Okuldan çıkamıyorum + Okula giderken ben) beni benden alarak yanına gitmeme sebep oldu.

Dün öğlenden sonra yazdığım mesaja 3 dakika içinde cevap vermesi ve 1 saat içinde de 2 saatlik program yapabilmemiz heyecanımı bir kat daha arttırdı.
Bu kadar hızlı bir geri dönüş alacağımı inanın hiç tahmin etmiyordum. Teşekkürler.

Konumu bana uzak olmasına rağmen içimdeki heyecan ile yolun nasıl geçtiğini anlamadım diyebilirim.

Adrese ulaştığımda, kendisinden rica ettiğim kostüm (okuldan çıkamıyorum) ile karşıladı beni.
Tabi ufak bir parçası eksik olarak :)

İkram eşliğinde, hoş sohbet ve kısa bir tanışma faslından sonra, oturduğumuz koltuk, teninin kokusu, pürüzsüzlüğü ve güzel oralı sayesinde hafiften ısınmaya başlamıştı.

Sıcaklığı dahada arttırmak için yanar döner ışıklı yatak odasına geçtik.
Her ne kadar bu tarzda ışıklarda dikkatim dağıtsa dahi, Cansel hanım tüm dikkatimi tekrar üzerine toplamayı başardı.

Yapmış olduğu oralın hakkını vermem gerektiğini düşünerek, kendisinden ne istediysem itiraz etmeden uyumlu bir şekilde yerine getirerek ilk seansımızı tamamladık.

Yatak odasında yapmış olduğumuz kısa bir sohbetten sonra tekrar salona geçerek güzel hoş sohbetimize devam ettik.

Sohbet'in sonuna doğru izin isteyerek yanımdam ayrıldı.
Kısa bir süre sonra, kendisinden istediğim 2. kostüm ile tekrar yanıma geldiğinde, taşikardi geçirmeme sebep olacaktı resmen :)
Görsellerde gördüğüm hanımefendi capcanlı ve daha seksi bir şekilde karşımda duruyordu ve o kostüm ile kahve yapışı bile bana ayrı bir zevk yaşattı.

Kahvelerimizi içtikten sonra beni kırmadı ve bakış açımı ölümsüzleştirmeme izin verdi.
Ve artık dans zamanı gelmişti.

Kendisi gibi güzel bir şarkı eşliğinde dans etmeye başladığı zaman kalbim yerinden çıkacakmış gibi hissettim.
Keşke daha uzun izleyebilseydim ama ne mümkün.

Ve arkasından yanar döner ışıklı odaya bile gerek kalmadan 2. seansımızı tamamladık.

Harika geçen 2 saatin ve tatlı bir yorgunluğun ardından dairesinden mutlu mesut bir şekilde ayrıldım.

Keşke Cansel hanımın 1 saati daha olabilseydi...

Anlatımı uzun bulan arkadaşlar olabilir ama inanın ki kısa bile.

Ben Cansel hanımı tanıdığıma çok mutlu oldum.

Yaşatmış olduğu güzel anlar için kendisine tekrar teşekkürler. 😘
Bu kadar özenerek yapılan yoruma ne denir bilmiyorum gerçekten senin kadar uzun yazamasamda seni tanımak benide çok mutlu etti iyiki takipte kalmışsın ve o gün yazmışsın güzel hediyeler için çok çok teşekkür ederim 🤗benim içinde 2 saat nasıl geçti ben bile anlamadım hoş sohpetti gerçekten harika bir zaman geçirdim yanında 🥰 keşke zamanı uzatma gibi bir durumum olsaydı kesinlikle yapardım sen 2 saat deyince nerden bileyim bende öyle plan yaptım 🥰benim içinde seni tanımak çok güzeldi daha...uzun soluklu aylara, yıllara, herşey için teşekkür ederim en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere hoşçakal ❤️❤️ (bu arada hediyene çok iyi bakıyorum merak etme)❤️❤️ Rica ederim 💋💋

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Referans ve fotoğraflar için teşekkürler. İzmir Cansel ve Kayla ile güzelleşti. İlk kez İstanbul’dan İzmir’i kıskanır oldum. Umarım tez zamanda yolum düşer.
Çok teşekkür ediyorum 💋 kıskanmanıza gerek yok sizede güzel İzmir'de görmek misafir etmek isterim bence hemen yolunuzu buraya düşürmelisiniz 🤭🤭😎😎🥰🥰🥰❤️💋💋

wassago Çevrimdışı
9 Nis 2021
57
62
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bu kadar özenerek yapılan yoruma ne denir bilmiyorum gerçekten senin kadar uzun yazamasamda seni tanımak benide çok mutlu etti iyiki takipte kalmışsın ve o gün yazmışsın güzel hediyeler için çok çok teşekkür ederim 🤗benim içinde 2 saat nasıl geçti ben bile anlamadım hoş sohpetti gerçekten harika bir zaman geçirdim yanında 🥰 keşke zamanı uzatma gibi bir durumum olsaydı kesinlikle yapardım sen 2 saat deyince nerden bileyim bende öyle plan yaptım 🥰benim içinde seni tanımak çok güzeldi daha...uzun soluklu aylara, yıllara, herşey için teşekkür ederim en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere hoşçakal ❤❤ (bu arada hediyene çok iyi bakıyorum merak etme)❤❤ Rica ederim 💋💋
Cansın :whistle:

saksu Çevrimdışı

saksu

Normal Üye
9 Eki 2021
36
37
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekkürler, bizde Cansellenmek için sabırsızlanıyoruz...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar