- 29 Haz 2022
- 106
- 278
- 32
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese merhabalar forumu 4 5 aydır takip ediyorum, ara ara bakıp çıkıyordum. Daha önceden Vip Partner deneyimim olmadığı için aklımda hep bir şüphe vardı 4 5 aydan sonra artık kararımı vermiştim ve gitmeyi kafama koydum
Bugün Canselciğimle sabahtan yazıştık ve güzel bir saate program yaptık, Yüzünü forumda haliyle göremediğimizden insanda ön yargı olabilir diye düşünmeyin kesinlikle, bende hiç olmadı çünkü fotoğraflardan fiziği vücut oranları kusursuz olduğuna işaret ediyordu öyle de oldu. Daha fazla uzatmadan geleyim seansa ilk defa gittiğimden 1 saatlik program aldım ama keşke 2 saat alsaydım. Evi nezih bir semtte bulunması rahat, sizi kapıdan itibaren tüm samimiyetimle söylüyorum sevgili yakınlığıyla karşılıyor ve içiniz rahat bir şekilde (ilk defa gelenler için) giriyorsunuz evi kendi gibi güzel ve temiz, Cansel çok nazik ve kültürlü bir kadın ikramları, sohbeti ve performansı ile de beni fazlasıyla doyurdu, ilk partner deneyimim olduğundan tecrübesizlik yaşasamda 
Cansel kusurlarınızı fazlasıyla tolere eden profesyonel bir partner kesinlikle, yaşadığım hazzı anlatamam
ön sevişme, ayak fetişi ve misyoner pozisyonu ile harika bir sevişme gerçekleştirdik. Fazlasıyla samimi ve istekli olduğunu, sevgili tadında ibaresini fazlasıyla yaşatıyor. Yazım umarım sıkmamıştır, değerli okuyucular, buraya kadar okuduysanız Teşekkürler 
...
En yakın zamanda 2 saat program ayarlamak için sabırsızlanıyorum desem abartmış olmam. Buradan da Canselciğime defalarca teşekkür etmek isterim.

...

...
En yakın zamanda 2 saat program ayarlamak için sabırsızlanıyorum desem abartmış olmam. Buradan da Canselciğime defalarca teşekkür etmek isterim.

...