Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sonunda Tatlı Kıvırcık ile Görüşebildim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rone1907

Normal Üye
6 Ara 2009
19
23
Cinsiyetiniz nedir?
Forumumuzun Tatlı Kıvırcığı ile görüşmemi sıcağı sıcağına yazmak istedim. İki gün önce kendisiyle temas kurdum ve gerekli ayarlamalardan sonra bugün kendisiyle görüşme şansını yakaladım. Özel konulara girmek istemiyorum fakat sohbeti, fiziği, duruşu, alımlılığı ve tabii ki güzelliği ile harika bir kadın. Teşekkürler Ceylin, yeniden görüşmek ümidiyle....

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,226
5,846
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumumuzun Tatlı Kıvırcığı ile görüşmemi sıcağı sıcağına yazmak istedim. İki gün önce kendisiyle temas kurdum ve gerekli ayarlamalardan sonra bugün kendisiyle görüşme şansını yakaladım. Özel konulara girmek istemiyorum fakat sohbeti, fiziği, duruşu, alımlılığı ve tabii ki güzelliği ile harika bir kadın. Teşekkürler Ceylin, yeniden görüşmek ümidiyle....
pAylaşim için teşekkürler

chewbacca Çevrimiçi
2 Eyl 2021
4,381
3,618
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sevişmenize sağlık

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Seninle görüşebildiğim için çok şanslıyım tatlım.🥰🥰
Çok tatlı bir beyefendisin.😙😙
Herşey için ben teşekkür ederim balım.😍😍
Çok dolu dolu bir görüşmeydi.☺️☺️.
Sohbetine tabi ki doyum olmadı tatlım.😊😅. Sevişmemize hiç girmiyorum zaten.🤭🤭🤭
Seni tanıdığıma çok memnun oldum bebeğim.😍😍🥰
En yakın zamanda tekrar görüşmek ve sevişmek üzere balım.😚🥰☺️
Öpüldün.💋💋😍🥰😘🥰😍😚😙😗😙😚😚😚😚😚💟💟💓💓💗💗💖💘💝💝💞💕❣️💛🧡💜❤️‍🔥❤️‍🔥💜🖤🧡🤍💖💗💓💓❤️‍🔥💜💜🧡🤍🤍

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,604
2,488
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık

Avitor Çevrimdışı
8 Tem 2022
133
278
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Seninle görüşebildiğim için çok şanslıyım tatlım.🥰🥰
Çok tatlı bir beyefendisin.😙😙
Herşey için ben teşekkür ederim balım.😍😍
Çok dolu dolu bir görüşmeydi.☺️☺️.
Sohbetine tabi ki doyum olmadı tatlım.😊😅. Sevişmemize hiç girmiyorum zaten.🤭🤭🤭
Seni tanıdığıma çok memnun oldum bebeğim.😍😍🥰
En yakın zamanda tekrar görüşmek ve sevişmek üzere balım.😚🥰☺️
Öpüldün.💋💋😍🥰😘🥰😍😚😙😗😙😚😚😚😚😚💟💟💓💓💗💗💖💘💝💝💞💕❣️💛🧡💜❤️‍🔥❤️‍🔥💜🖤🧡🤍💖💗💓💓❤️‍🔥💜💜🧡🤍🤍

Mavişe yazılan referans gibi cevaba ilk kez şahit oldum 😅 iki tarafa da teşekkürler..

Her yeni günde kendine hayran bırakmaya devam ediyorsun @Tatlı Kıvırcık :love:😘

31 May 2022
64
62
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
halihazırda forum üyesi olan ya da şu an artık olmayan 20 den fazla partnerim oldu.. Hiçbirinden buna yakın bile bir geri dönüş alamadım...rone1907 üstada gıpta etmemek elde değil... ceylin hanımı da tanıyan biri olarak her ikisini de bu güzel beraberlikleri için tebrik ederim

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
halihazırda forum üyesi olan ya da şu an artık olmayan 20 den fazla partnerim oldu.. Hiçbirinden buna yakın bile bir geri dönüş alamadım...rone1907 üstada gıpta etmemek elde değil... ceylin hanımı da tanıyan biri olarak her ikisini de bu güzel beraberlikleri için tebrik ederim
Çok teşekkür ederim bebegim benim 💋💋💋💋💋💋

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar