- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hahahah teşekkür ederimBu kız adeta bir efsane❤❤❤
Canımsın teşekkür ederimizmirin incisi goz bebegi yaktin yine bizi harikasin![]()
Hemde başımıza gelen en doğal afet❤❤❤Hahahah teşekkür ederimefsane değil
(bu kız bi afet bi afet )
![]()
Doğal afet yesin seniHemde başımıza gelen en doğal afet❤❤❤
Neden olmasınher açıdan izlemek isterrdimm
Duvarda bir sorun yok değil mi resim çekildikten sonra![]()
By the way vücut propozisyonu olağanüstü estetik
![]()
İmaj ve saç mı değişmiş? Dönüşümü muhteşem olmuş? Ne olmuş?
Hmm sanırım var...
bir kaç yerden çatlamış olabilir
(teşekkür ederim
)
Evet saçlar değiştiİmaj ve saç mı değişmiş? Dönüşümü muhteşem olmuş? Ne olmuş?![]()
![]()
![]()
Çok beğendim saçlarınızı. Aman maşallah diyelim.Evet saçlar değiştiteşekkür ederim çok naziksiniz
nasılda fark etmişsiniz
sıkı takipçim teşekkür ediyorum
![]()
Çok teşekkür ederimÇok beğendim saçlarınızı. Aman maşallah diyelim.![]()
Burdan izleyin yan yana gelince de güzelce incelersinizİzlemekle olmuyorki mutlaka yakından incelemek lazım![]()
Evet bayağı bir incelemek lazım dudaklardan aykalara kadar derin derin incelemek lazım tadına bakmak lazımBurdan izleyin yan yana gelince de güzelce incelersiniz![]()
Hahahaa olabilir sorun yok ama buna zaman yeter mi bilmemEvet bayağı bir incelemek lazım dudaklardan aykalara kadar derin derin incelemek lazım tadına bakmak lazım![]()
İzlemek mi yetmez, dokunmak gerek.
Tüm gece yeter bence sizce de yeterli olmazmıHahahaa olabilir sorun yok ama buna zaman yeter mi bilmem![]()
SiZi gördükten sonra kim konuşabilir nefesi tutulur insanın
Nedense "Asansör" filmi geldi aklıma![]()
Çok teşekkür ederimizlemeye doyamıyor ki insan umarım bir gün yakından ve her açıdan izleme şansım olur![]()
![]()
![]()
Çok teşekkür ederimSiZi gördükten sonra kim konuşabilir nefesi tutulur insanın![]()
Çok teşekkür ederimBu güzelliği gördükten sonra konuşmak bile insanın aklına gelmez nutku tutulur gerçekten![]()
Şahsen benim aklıma çok şey geliyor ancak İzmir uzak..Çok teşekkür ederimama aklınıza bir şeylerler gelmeli
![]()
Aklıma gelen ilk şey çok ama çok güzel olduğunuzÇok teşekkür ederimama aklınıza bir şeylerler gelmeli
![]()
Aklına geleni hemen yapın benceŞahsen benim aklıma çok şey geliyor ancak İzmir uzak..
İstanbul semalarında uçma kararı alırsa bu güzel melek, o zaman fırsatı denk getirip aklimdakileri yapabilirim ancak..
Oyyy kıyamam sana ben gel ben bakayım gözlerine ne olduGözlerim kamaşıyor göremiyorum bişey![]()
Yapma böyle içim eridiOyyy kıyamam sana ben gel ben bakayım gözlerine ne oldu![]()
Tutan siz olun sorun yok üzülmeyin lütfenÇok teşekkür ederimama nefesiniz tutulmasın üzülürüm sonra
![]()
Evet tüm gece yeter sanırım hmm umarımTüm gece yeter bence sizce de yeterli olmazmı![]()
Bütün gece sabaha kadar Yorgunluktan mecalim de kalmasa sizi incelemekten bıkmamEvet tüm gece yeter sanırım hmm umarım![]()
İzlemekmi yaşmak mı❤
Aman aman efendim neler görüyoruz böyle
İzlemek için susmak gerekdilimiz tutuldu zaten nasıl susmayalım ki?![]()
![]()
Aaa neler neler dağa dur neler görceksinizAman aman efendim neler görüyoruz böyle ❤![]()
Sen olduktan sonra görmeye hazırım benAaa neler neler dağa dur neler görceksiniz![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!