- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Güzel olmuş tasarımcı ruhu işte
Aaaa ewt ndn böyle balım ama cok güzel olmuş
Ya iyiki de eksik yapmışlar yoksa bu güzelliklerden mahrum kalırdık
Sonbahar yaz kreasyonu marka hakkı al rahat 100.000₺ cepte
Teşekkürler beğendiğinize sevindimGüzel olmuş tasarımcı ruhu işte![]()
Benim eserim betegimAaaa ewt ndn böyle balım ama cok güzel olmuş![]()
Kesinlikle haklısın bebeğimYa iyiki de eksik yapmışlar yoksa bu güzelliklerden mahrum kalırdık![]()
Walla cok sexy olmuşsun balım dibim düştüBenim eserim betegimfarklılık iyidir
![]()
Senin markayı koysak olurmu iş teklifi yapıyorum sanaSonbahar yaz kreasyonu marka hakkı al rahat 100.000₺ cepte![]()
Çok teşekkür ederim bebeğimyine fark yaratiyorsun cansel ulusoy muthissin![]()
Sen bunu yazdıktan sonra kimse yazmaz artık sen forumdan uzaklaşma diye“Kumaş yetmemiştir” diyen olursa, sonsuza kadar uzaklaşacağım forumdan![]()
Çok teşekkür ederim betegimWalla cok sexy olmuşsun balım dibim düştü![]()
MersiBu modeli cok begendimsizede inanilmaz yakışmış
![]()
Mersiteşekkür ederim
ama sizin için başka sürprizim var
![]()
Tmm ama senin dibinr düşerimÇok teşekkür ederim betegimyok sen dibine sahip çık lazım olcak
![]()
Ya o markayı almış bir tancaSenin markayı koysak olurmu iş teklifi yapıyorum sana
Kemal Tanca
iyi bir marka fikir benden marka senden
![]()
Harika görünüyorsun ama bununla dışarı çıkayım deme olurmu İzmir'in fıstığı❤❤
Evet gerçekten![]()
Canım maliyetler arttığı için olabilir mi
Bu konuyu beraber tartışalım bence
Yok artık
Tamam anlaştıkYa o markayı almış bir tanca
Ben sana başka marka bulurum canım![]()
Teşekkür ederimHarika görünüyorsun ama bununla dışarı çıkayım deme olurmu İzmir'in fıstığı❤❤
Kesinlikle haklısın canım oyuzden olabilirCanım maliyetler arttığı için olabilir mi![]()
Çok teşekkür ederimMuhteşem güzelliğinizin yanında, tasarım konusunda da müthiş yaratıcıymışsınız Cansel hanım. Başka alanlarda da böyle yaratıcı misiniz merak ettim açıkçası
Güzel yorumunuz için teşekkür ederimHarika, en orijinal, en provakatif pantolon, tabi giyen olmasa hiç anlamı yok![]()
Cok teşekkür ederimmuhteşem ötesi güzellik cansel hanım cım
Evet hatırlasın tabiiii çünkü ilk sana giymiştim çok beğenmiştinAma ben bu pantolonu çok iyi hatırlıyorum sanki. O bacaklarada çoooook yakışmış.
Ne zaman isterseniz ben tartışmaya hazırımBu konuyu beraber tartışalım bencebu arada bu seksilik nedir böyle göz kamaştırıcı aşırı haz verici
![]()
Bilmem kiAllah seni bayram tatilindemi yarattı yahuu bu ne seksılık, bu ne güzellik![]()
Evet olabilir onuda denemek lazımYAzın mayo altına mükemmel uyumlu ve gösterişli bir tasarım olur.
Özel hayatta, üzerinde çalışılırsa jartiyerin tahtını sallayabilir....
![]()
Var artık nasıl yokmuş kim dediiiiYok artıkgördüm gördüm böylesini görmemiştim..merak içinde bekleyeceğim bu fotoğraftan daha ilginci ne olabilir@Cansel Ulusoy
Teşekkür ederimVe tanrı kadını yarattı , ama çok iyi iş çıkardı
o tarz bir kombin bekliyor olucamEvet olabilir onuda denemek lazımaklımda
![]()
Heyecan ile beklemedeyiz@CanselUlusoyVar artık nasıl yokmuş kim dediiiiilerleyen zamanlarda bakalım değişik birşey düşünüyorum
hep beraber gorcegiz
Çalışmaktayımo tarz bir kombin bekliyor olucam![]()
Teşekkürler ne zaman istersenizHavalar biraz ısınsın bu teklifinizi size hatırlatıp yaratıcılığınızı yerinde görmeye geleceğim
Üzerine çalışıyorum bakalım ne zaman olcakHeyecan ile beklemedeyiz@CanselUlusoy
Şeyyy!! çok bekletmezsin değil mi?![]()
Üzerine çalışıyorum bakalım ne zaman olcak![]()
Tercihin hangisi olurEvet çok manyak harikatam benlik
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!