Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Süper Ötesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kovboy

Normal Üye
29 May 2018
8
50
Cinsiyetiniz nedir?
Ceylin hanımla geçtiğimiz günlerde 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdim. Kendisinin programı olmasına rağmen sağolsun ısrarlarımı kırmadı :) ve beni evine misafir etti. Evin konumu kolay bir yerde ve otopark sorunu yok. Çok güzel tarifiyle eve kolayca ulaştım, kapı açıldığında kıvırcık esmer bir afet beni içeri davet etti, afet ama ne afet. Kıvırcık kadınlara oldum olası hastayımdır zaten ama Ceylin bir başkaydı, gözlerinden duruşundan seks akıyor, sanki seks için yaratılmış o kadar diyim.
Özel anlar bize kalsın ama gerçekten süper ötesi bir görüşmeydi benim için, sohbeti de yatak performansı kadar harikaydı.
Kısa zamanda beni evine kabul ettiği ve güzel misafirperverliği için buradan kendisine tekrar teşekkür ediyorum.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,227
5,848
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ceylin hanımla geçtiğimiz günlerde 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdim. Kendisinin programı olmasına rağmen sağolsun ısrarlarımı kırmadı :) ve beni evine misafir etti. Evin konumu kolay bir yerde ve otopark sorunu yok. Çok güzel tarifiyle eve kolayca ulaştım, kapı açıldığında kıvırcık esmer bir afet beni içeri davet etti, afet ama ne afet. Kıvırcık kadınlara oldum olası hastayımdır zaten ama Ceylin bir başkaydı, gözlerinden duruşundan seks akıyor, sanki seks için yaratılmış o kadar diyim.
Özel anlar bize kalsın ama gerçekten süper ötesi bir görüşmeydi benim için, sohbeti de yatak performansı kadar harikaydı.
Kısa zamanda beni evine kabul ettiği ve güzel misafirperverliği için buradan kendisine tekrar teşekkür ediyorum.
paylaşim icn teşekkürler

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,600
2,487
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Senin gibi tatlı mı tatlı bir beyefendiyi kıramadım evet.🙃😛😀😄😄.
İyi ki de kırmamışım.😛🥰🥰
Yoksa dünyalar tatlısı bir beyefendiyi tanımaktan mahrum kalıcaktım.💖💝
Özel anlarımız bize kalsın balım.🍯🍯. Nasıl olsa her defasında tazeleyeceğiz.💖💞💞. Süper ötesi bir görüşmeydi.😍😍
Sohbet etmek, sevişmek hepsi ayrı ayrı mükemmeldi.😄😋😋
En kısa zamanda tekrar bekliyorum bebeğim.💕💖💖
Tazelenmeyi bekleyen daha çok anımız var bebeğim unutma.🤭🤭😚😚😙
Öpüyorum o güzel kalbinden.💋💋🫦🫦
Ben teşekkür ederim herşey için balım tekrardan.🍯🍯😙😙
Hoşçakal canımın içi.😚😚💋💞💜💜🙃😍💖💖😙😙🥰🍯💋❤️🧡🧡🖤🖤🧡💝💝💕💕💛😛💗💘💝💝💝💘❣️❣️💟🧡💛🧡💜💜❤️‍🔥❤️‍🔥💕💕💖💗💘💝💟💟😍🥰😘🥰😍😗😙😙

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar