Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sweet Curly C

spawnice Çevrimdışı
11 Mar 2010
117
359
SPQR
Romalı Yoldaşlar ,

Enteresan bir referans yazacağım. Olumlu-Olumsuz bakış açısına, zevke yada keyfe göre değişir sanırım. Son dönem görüştüğüm Pembişlerimizin beni alıştırdıkları ; adına ister beklenti oluşturmak ister kalite deyin, bazı şeyler var. Birçok konuya dikkat eder ve hissettiklerimi , gözlemlediklerimi , eksikleri fazlasını , farklılıları anlatmaya çalışırım. Hadi başlayalım.

Ceylin Hn ile 3 saatlik görüşme organize ettik. Kaptım şarabımı geçtim mekana. Ceylin Hn görüşmelerini outcall olarak yapmayı tercih eden , bence o şekilde kendini daha bir güvende ve konforlu hisseden bir pembişimiz. Profil yazışmalarımıza istinaden bir yer ayarladı, biraz son dakika gibi oldu bu ayarlama , o neden ile buluşulan yerden detaylı bahsetmemeyi tercih edeceğim. Memnun kalmadım bu mekandan diyip geçelim. Incall görüşmelerinizde bence spawnice ile görüşülen yer mi diye sorun , orasıysa ; mümkün ise hotel tercih ediniz.

Ceylin Hn'a gelirsek , ben gerek yüzünü gerek fiziğini çok beğendim. Göğüsler ve kalçalar afet. Bravo ...Dövmeler de çok yakışmış. Benim gözlemim biraz tutuk olduğu yönünde. Hoşsohbeti severim , uzun zamandır ilk defa bu kadar zorlandığımı hatırlıyorum . Şöyle söyleyeyim şarabın yarısını bitiremedik, kendi adıma ben muhabbet ile içmeyi severim. Sanırım kafalarımız uyuşmadı yada kendisi havasında değildi. Olabilir , her gün veya her görüşmede pembişlerimizden aynı performansı beklememeliyiz belki de... Ben o güzelliği seyrederek de gayet keyif aldım. Her milimini kafama kazıdım. Şu an karakalem resmini tarif edebilirim o kadar yani .

Ceylin Hn ile iki defa yatağa geçtik, öncelikle önceki görüşmelerden hangi arkadaş yanlışlık ile burnuna çarptı ise onu kınıyorum. Önce ağzım mı kokuyor dedim ki olmamalı ben görüşmelerime gitmeden önce 10 dk ağız bakımı yapma adetini edindim. Burun kazası dedi Ceylin. Sonuçta , doğru düzgün, ateşli yada french bir öpücük alamadım. Oral sex iddialı , hafif diş hissediliyor, dön 69'a lezzette sıkıntı yok, koku temizlik gayet itina gösterilmiş, sevdim. Ancak karşılıklı nerdeyse yarım saat oral sonucu ıslatamadım Ceylin'i, sevmesem bu kadar ilgilenmezdim bende. Psikolojik yada yapısal bir durum var sanki. Ten uyuşmazlığı diyelim buna da . Yada benim tenim onunkine uyum sağladı ama onunki benimkine sağlamadı da diyebiliriz. İlk seans CIM ile bitirdik. Takdir edilesi nokta sıkılmadan yorulmadan uğraşması oldu burada.
İkinci seferde ise az öpüşmeli bol sevişmeli bol pozisyonlu uzun bir seans oldu. Her pozisyonda farklı bir güzel göründü gözüme, hayran hayran seyrettim, vücudundaki yağ öyle güzel dağılmış ki mıncıkladıkca mıncıklayasınız geliyor :ROFLMAO: Fakat Yüzü yada vücudu hazzı belli etmiyor yada haz almıyor. İlişkide bebek yağını sevmem ancak benimki bu sefer nedense yadırgamadı. Öyle yaptık böyle ettik ve güzel bir şekilde bitirdik geceyi. Burda da takdir ettiğim nokta çok uzadı , yoruldum vb bir hayıflanma olumsuz herhangi bir ima yada söz olmadı.

Benim referanslarımı okuyan arkadaşlar bilirler, ben mümkün olan en üst seviyede pembişlerimiz ile sevgili moduna girerim. Ben bu moda giremedim. Bence Ceylin Hn çok çok daha güzel şeyler yaşanabilecek bir pembişimiz. Ceylin Hn'ı havasında yakalayacak adama kıskançlık ile bakıyorum şu an. Ben yakalayamadım.

Kendi kendime kızıyorum , la oğlum gitme amacın belli istediğini aldın mı, evet. Pembiş görselleri ile bir farklılık var mı, çok daha güzel. E bu ne olumsuzluk. Sanırım aradığım farklı , sadece yatak performansı yada güzellik aramıyorum. Birazcık duyguya hayır demem diyelim . Umarım yaşadıklarımı mümkün olduğunca düzgün anlatabilmişimdir.

Sonuç olarak, çok potansiyelli bir pembişimiz ile dilediğim gibi bir görüşme gerçekleştiremedim. Bu sizin gerçekleştiremeyeceğiniz anlamına gelmez.

Sağlıcakla Kalınız

Rio Çevrimdışı

Rio

29 Şub 2020
1,307
1,988
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
SPQR
Romalı Yoldaşlar ,

Enteresan bir referans yazacağım. Olumlu-Olumsuz bakış açısına, zevke yada keyfe göre değişir sanırım. Son dönem görüştüğüm Pembişlerimizin beni alıştırdıkları ; adına ister beklenti oluşturmak ister kalite deyin, bazı şeyler var. Birçok konuya dikkat eder ve hissettiklerimi , gözlemlediklerimi , eksikleri fazlasını , farklılıları anlatmaya çalışırım. Hadi başlayalım.

Ceylin Hn ile 3 saatlik görüşme organize ettik. Kaptım şarabımı geçtim mekana. Ceylin Hn görüşmelerini outcall olarak yapmayı tercih eden , bence o şekilde kendini daha bir güvende ve konforlu hisseden bir pembişimiz. Profil yazışmalarımıza istinaden bir yer ayarladı, biraz son dakika gibi oldu bu ayarlama , o neden ile buluşulan yerden detaylı bahsetmemeyi tercih edeceğim. Memnun kalmadım bu mekandan diyip geçelim. Incall görüşmelerinizde bence spawnice ile görüşülen yer mi diye sorun , orasıysa ; mümkün ise hotel tercih ediniz.

Ceylin Hn'a gelirsek , ben gerek yüzünü gerek fiziğini çok beğendim. Göğüsler ve kalçalar afet. Bravo ...Dövmeler de çok yakışmış. Benim gözlemim biraz tutuk olduğu yönünde. Hoşsohbeti severim , uzun zamandır ilk defa bu kadar zorlandığımı hatırlıyorum . Şöyle söyleyeyim şarabın yarısını bitiremedik, kendi adıma ben muhabbet ile içmeyi severim. Sanırım kafalarımız uyuşmadı yada kendisi havasında değildi. Olabilir , her gün veya her görüşmede pembişlerimizden aynı performansı beklememeliyiz belki de... Ben o güzelliği seyrederek de gayet keyif aldım. Her milimini kafama kazıdım. Şu an karakalem resmini tarif edebilirim o kadar yani .

Ceylin Hn ile iki defa yatağa geçtik, öncelikle önceki görüşmelerden hangi arkadaş yanlışlık ile burnuna çarptı ise onu kınıyorum. Önce ağzım mı kokuyor dedim ki olmamalı ben görüşmelerime gitmeden önce 10 dk ağız bakımı yapma adetini edindim. Burun kazası dedi Ceylin. Sonuçta , doğru düzgün, ateşli yada french bir öpücük alamadım. Oral sex iddialı , hafif diş hissediliyor, dön 69'a lezzette sıkıntı yok, koku temizlik gayet itina gösterilmiş, sevdim. Ancak karşılıklı nerdeyse yarım saat oral sonucu ıslatamadım Ceylin'i, sevmesem bu kadar ilgilenmezdim bende. Psikolojik yada yapısal bir durum var sanki. Ten uyuşmazlığı diyelim buna da . Yada benim tenim onunkine uyum sağladı ama onunki benimkine sağlamadı da diyebiliriz. İlk seans CIM ile bitirdik. Takdir edilesi nokta sıkılmadan yorulmadan uğraşması oldu burada.
İkinci seferde ise az öpüşmeli bol sevişmeli bol pozisyonlu uzun bir seans oldu. Her pozisyonda farklı bir güzel göründü gözüme, hayran hayran seyrettim, vücudundaki yağ öyle güzel dağılmış ki mıncıkladıkca mıncıklayasınız geliyor :ROFLMAO: Fakat Yüzü yada vücudu hazzı belli etmiyor yada haz almıyor. İlişkide bebek yağını sevmem ancak benimki bu sefer nedense yadırgamadı. Öyle yaptık böyle ettik ve güzel bir şekilde bitirdik geceyi. Burda da takdir ettiğim nokta çok uzadı , yoruldum vb bir hayıflanma olumsuz herhangi bir ima yada söz olmadı.

Benim referanslarımı okuyan arkadaşlar bilirler, ben mümkün olan en üst seviyede pembişlerimiz ile sevgili moduna girerim. Ben bu moda giremedim. Bence Ceylin Hn çok çok daha güzel şeyler yaşanabilecek bir pembişimiz. Ceylin Hn'ı havasında yakalayacak adama kıskançlık ile bakıyorum şu an. Ben yakalayamadım.

Kendi kendime kızıyorum , la oğlum gitme amacın belli istediğini aldın mı, evet. Pembiş görselleri ile bir farklılık var mı, çok daha güzel. E bu ne olumsuzluk. Sanırım aradığım farklı , sadece yatak performansı yada güzellik aramıyorum. Birazcık duyguya hayır demem diyelim . Umarım yaşadıklarımı mümkün olduğunca düzgün anlatabilmişimdir.

Sonuç olarak, çok potansiyelli bir pembişimiz ile dilediğim gibi bir görüşme gerçekleştiremedim. Bu sizin gerçekleştiremeyeceğiniz anlamına gelmez.

Sağlıcakla Kalınız
Herzaman söylerim,hiç kimse kimseyle ayni uyumu sağlayacak diye bir kural yoktur.Bu son derece doğal bence.Herşeyi içinizden geldiği gibi anlatmissiniz.Paylaşim için iki tarafada teşekkürler.

ismet_DE Çevrimdışı
9 Ocak 2014
97
87
Ne demek istediğini çok iyi anlıyorum Romalı Yoldaşım. Bazen kız çok güzel de olsa, çok sexi de olsa keyifli olmuyor. Bazen de kimi hatunlar fiziksel olarak o kadar güzel ve seksi olmasa da çok keyifli olabiliyor. Yaşamak ve yaşatmak çok farklı şeyler. Kalemine sağlık, teşekkürler

spawnice Çevrimdışı
11 Mar 2010
117
359
Kıymetli spawnice dostum....detaylı açıklayıcı muhteşem referansınızı zevkle okudum...pembişlerimizi ziyaret amacımızın ne olduğunu bildiğim halde belki yaşımın tesiriyle salt seks değil sohbet candanlık ve ilgi de bekleyen biri durumundayım..birlikte geçen süre zarfında olabildiğince iki tarafın da birbiri için özel oldugu hissini verebilen partnerleri tercih ederim...yazınızı bu bağlamda okudum ve olumsuz kısımlara son derecede hak verdim..referans yazıları tam da bu sebeple çok yol gösterici olabiliyor.. fiziğini çok beğendiğiniz bir pembişin size uygun olamayabileceğini kavramak açısından yararlı oluyor.. teşekkürler
Diver Dostum
Bir yanlış anlaşılma olmasın. Önceki referanslara bakarak diyebiliriz ki bu bana özel bir durum sanki. O neden ile özellikle yazdım , muhtemelen bu benim başıma gelen mustakil bir durum. Ama yarın öbürgün benim yaşadıklarımın benzeri referanslar artar ise o zaman bir genelleme yapılabilir diye düşünüyorum. Bu neden ile hali hazırda olumsuz bakmayalım belki bir kazadır. İyi düşünelim iyi olsun:alien:

EBRUSCRT Çevrimdışı

EBRUSCRT

Normal Üye
29 Haz 2017
3,686
8,879
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
SPQR
Romalı Yoldaşlar ,

Sağlıcakla Kalınız
Ne guzel bi referans acmissin bravo 👏 kirmadan dokmeden incitmeden seviyorum bu tarz anlatimlari 👌

maviayxxx Çevrimdışı
13 May 2020
256
470
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Her zaman ki keyifli, detaylı ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler @spawnice

Aynı beklentiler içinde olan bir forumdaşın olarak umarım sonraki görüşmelerini tam kıvamında geçer :)

Keyfin daim, sevişmen bol olsun;)

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
SPQR
Romalı Yoldaşlar ,

Sağlıcakla Kalınız
Teşekkür ederim yorumun için

25 Şub 2011
185
387
Cinsiyetiniz nedir?
Sevgili Spawnice, detaylı ve seviyeli paylaşımın için teşekkür ederim...2010 yılından beri bu alemlerdeyim...yaşım çıkacak ama 35 civarıydım...Herhalde kim var ise o zamanlar gündem de, haftada en az iki günümü ayırıyordum...Anlattığın ortam,başıma zaman zaman geliyordu...Genelde her anlamda mutlu bir şekilde,arkadaşımla beraber olmuş gibi mutlu iniyordum merdivenlerden...Yaş kemale erdikçe,bakış açınız biraz değişiyor,hele bir de ortamın eski heyecanı kalmayınca doğal olarak,hem de arada her yönünü sevdiğiniz bir ilişki yaşıyorsanız,yerini tutmayacağını biliyorsunuz.....Zaman değişiyor herşeyden önce,biz değişiyoruz,bayanların yapısı,anlayışı değişiyor...Kendi adıma eski ortam çok daha özeldi hem yaşananların dört duvar arasında kalması bakımından,hem de demin anlatmaya çalıştım,bu sirkulasyon olmadığı için,yasağın tadı başkaydı...İki bayan olayı mesela günler önceden ayarlanmazdı,kafalar bulununca,akla şeytan düşer,bir telefon ile ikincisi beklenir,kalbim yerinden çıkacak gibi olurdu zil sesiyle sarhoşluğuma rağmen...Ben çok detaya giremiyorum,hatta hiç giremiyorum forumda....bana özel kalsın istiyorum bencillikle....ortam son derece profosyonel aslında,alan satan memnun olması lazım...Ama fazla beklenti saflık kaçıyor diye düşünüyorum aynı duyguları yaşamış biri olarak zamanında...aşık bile olabilirsiniz karşılıklı binde bir,bu da geldi başıma..ama Pembişler kızmasın bana...burada iki günlük programı dolu olan insanlar var,1/3,3/5,5/7 vs....çok mu şey bekliyoruz bayanlardan bazen...belki anlatılanlara bakıyorum,erkek milletinin onuru okşanıyor yaşananlardan,bir sürü detay...tarihe saate bakıyorum,1 saat önce sırasına kadar benim başıma geldi aynıları,aynı bayanla....ama bunları hissettirmeyen bayanın da mahareti var tabii,gerçekten kolay para gibi gözükse de,kesinlikle olduğunu düşünmüyorum...Ten uyumu,dünya görüşü,espiri anlayışı,her iki tarafında gününde olması...bunların hepsi piyango gibi aslında...piyango çıktı mı mutlu oluyoruz işte o kadar...takılmamak lazım..çok güzel ifade etmişsiniz kendinizi ve ortamı..tekrar teşekkür ederim paylaşım içim...

17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
SPQR
Romalı Yoldaşlar ,

Sağlıcakla Kalınız
Cvp yazmadan gecemicem insanların özel hayatindaki olanları buraya aktarılması ne kadar doğru acaba burun ameliyatı olmuş olabilirim bence gayet doğal bişi ben sizinle öpüşme m diye birşey konuşmadım yapmadım da sadece biraz dikkat edebilirmiyiz dedim yer olayına gelince zaten evim olmadığını herkes biliyor arkdasimin evi de her zaman musiat olmadığı için tabiki son dakika ayarlayabildim dediğiniz gibi herkesle aynı uyum olucak diye bişi yok ben teşekkür ederim yine de iyi günler

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,052
1,137
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
tebrikler dostum her zaman a level ligde olamayız yadına bakmak lazım her çiçeğin

Boyshua Çevrimdışı
2 Şub 2020
102
255
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hani hepimiz çoğunlukla kullanırız veya duyarız ya ne dediğinizden çok nasıl söylediğiniz önemlidir diye, bence ders alınacak nitelikte güzel bir paylaşım olmuş. Emeğinize sağlık, hem ceylin hanımın güzelliğini anlatarak merak uyandırmış hem de yaşadığınız bazı olumsuz hissiyatları çok güzel kaleme almışsınız👏🏻

spawnice Çevrimdışı
11 Mar 2010
117
359
Cvp yazmadan gecemicem insanların özel hayatindaki olanları buraya aktarılması ne kadar doğru acaba burun ameliyatı olmuş olabilirim bence gayet doğal bişi ben sizinle öpüşme m diye birşey konuşmadım yapmadım da sadece biraz dikkat edebilirmiyiz dedim yer olayına gelince zaten evim olmadığını herkes biliyor arkdasimin evi de her zaman musiat olmadığı için tabiki son dakika ayarlayabildim dediğiniz gibi herkesle aynı uyum olucak diye bişi yok ben teşekkür ederim yine de iyi günler
Sevgili Tatlı Kıvırcık
Sizi üzmek kırmak istemem. Referanslarımı rahat yazdığımı size söylemiştim. Bu konuda lütfen alınganlık olmasın. Öpüşme konusu hissettiklerimi yazdım. Öpüşmek istemediğinizi de yazmadım. Yer olayı sizin yukarda yazdığınız harici ufak bir yorumum olsun o kadar. Uyum konusunda hemfikiriz anlaşılan. Sür-i lisan olduysa affola..

18 Nis 2019
73
91
Cinsiyetiniz nedir?
Her bireyin ruh hali farklı oluyor, partnerinizi kırmadan size göre olumlu ve olumsuz yaşanan özel anlarınızı bu kadar ustalıkla anlatmışsınız klavyenize (kaleminize) sağlık. Burada yaptığınız paylaşım hem bir erkeğin hemde kadının gözünden yaşanan, yaşanması olası şeyleri anlatmış. Paylaşım için teşekkürler 🙏

woody Çevrimdışı
12 May 2020
443
1,366
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
şifreli bir word dosyam var, burada hoşuma giden referansları ve postları biriktiriyorum. Spawnice üstadın yazdığı tüm referansları istemsizce eklemişim oraya. Olumsuzu olumlu olarak gösterebilmek büyük meziyet.

Ha bu referans ile Kıvırcığın gözümdeki yeri asla değişmedi. Mod düşüklükleri, konsantrasyon eksiklikleri, uyumlanamama, tedirginlikler vs. bu işte olabilecek aksaklıklar. Spawnice ile olmamış olabilir, kısmet. Her iki taraf ta önündeki maçlara bakacak ;)

emotionalguy Çevrimdışı
10 Ağu 2020
29
20
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben Spawnice üstada katılıyor ve yazdıklarını çok değerli buluyorum. Tecrübeli bir kalem olduğu her satırından belli. Sevgili pembişimiz de biraz kırılmış sanki. Ancak hiç kimse kıvırcık için spawnice ın yazdıklarını okuyup da olumsuz bir fikir edinmemişitir, hatta daha da meraklanmıştır herkes bu pembişimiz hakkında. Yani "Reklamın iyisi kötüsü olmaz" pazarlama stratejisi burada da geçerli olmuştur.Böyle güzel bir paylaşım her iki taraf için de güzel oluyor. İki tarafa da teşekkürler.....

spawnice Çevrimdışı
11 Mar 2010
117
359
Ben çok detaya giremiyorum,hatta hiç giremiyorum forumda....bana özel kalsın istiyorum bencillikle....
Kıymetli @generous yoldaşım.
Bu bencilliği aşmak lazım. Bu yazına istinaden forumda detaya girebilecek bir kapasiten olduğunu düşünüyorum. Ben bir pembişimize giderken özellikle referanslara dikkat ediyorum. Okuyor ve hazırlanıyorum. Bence referanslarımız hem forumumuzdaki mavişlerin hemde pembişlerin empatisini arttıracaktır. Yoksa eski usul devam edecek kadar genç değilim artık sanırım :)

Zeus1 Çevrimdışı
1 Ocak 2020
221
322
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili spawnice kalemine sağlık.

GokhanUrsl Çevrimdışı
10 Şub 2020
370
425
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tanıtım yazısında Cim Cif yok denmiş. Sizin referansınızda, bu konunun yapıldığı söylenmiş. Bu tür çelişkiler de insanın kafasında soru işareti bırakıyor. Acaba diğerlerinde de esneme oluyor mu diye.
Yine objektif, kimseyi kırmadan, yol gösterici bir referans yazısı. Katkılarınız için teşekkürler 👏👏

spawnice Çevrimdışı
11 Mar 2010
117
359
Tanıtım yazısında Cim Cif yok denmiş. Sizin referansınızda, bu konunun yapıldığı söylenmiş. Bu tür çelişkiler de insanın kafasında soru işareti bırakıyor. Acaba diğerlerinde de esneme oluyor mu diye.
Yine objektif, kimseyi kırmadan, yol gösterici bir referans yazısı. Katkılarınız için teşekkürler 👏👏
Bravo Gökhan Hocam , iyi yakalamışsın. Bu konuda şanslıyım o zaman . Ceylin Hn'a +1 daha demeliyiz sanki. Ben wp mesajındaki ilk pembiş otomatik yazısını okur okumaz burdaki profil yazısını unutmuştum ne yalan söyleyeyim. CIM konusu o yazıda yazmadığı için bana normal geldi. Ek olarak söyleyeyim , kimseyi şunu yap bunu yap (CIM,CIF) şeklinde asla zorlamam. Kısmetime bu da düşmüş sonuçta.

17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yani her zaman yapmıyorum tabiki ama esneme oluyor karşımdaki insanin temizliğine göre

mehmetzeybeklihan

Normal Üye
8 Haz 2020
6
3
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar herkese merhaba;

cumartesi günü kendisiyle 4 saatlik bir görüşmem oldu ben çok memnun kaldım hatta vaktimiz olsa idi uzatmayı bile düşündüm fakat zaman sıkıntım vardı ben hem kendisinin güzelliğine hemde çok dosthane tavırlarına aşık oldum diyebilirim hatta prensiplerimden dolayı 1 arkadaşla 2. defa görüşmememe rağmen kendisiyle tekrar görüşebileceğimi ekledim bence çok kaprissiz insan canlısı bir karakter.
Ben yazan arkadaşında şikayet değil sadece deneyimlerini aktardığını düşünüyorum saygılar sevgiler.....

17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

cumartesi günü kendisiyle 4 saatlik bir görüşmem oldu ben çok memnun kaldım hatta vaktimiz olsa idi uzatmayı bile düşündüm fakat zaman sıkıntım vardı ben hem kendisinin güzelliğine hemde çok dosthane tavırlarına aşık oldum diyebilirim hatta prensiplerimden dolayı 1 arkadaşla 2. defa görüşmememe rağmen kendisiyle tekrar görüşebileceğimi ekledim bence çok kaprissiz insan canlısı bir karakter.
Ben yazan arkadaşında şikayet değil sadece deneyimlerini aktardığını düşünüyorum saygılar sevgiler.....
Canım benim teşekkür ederim bende seninle vakit geçirmekten keyif aldım ilginden alakandan dolayı teşekkür ederim tekrardt görüşmek üzere 😘

spawnice Çevrimdışı
11 Mar 2010
117
359

Beni şikayet seviyesinde memnuniyetsiz edecek bir pembiş yok bu forumda...

Buraya bir daha yazayım. Ceylin Hn ı havasında yakalayan arkadaşları kıskanıyorum...

25 Şub 2011
185
387
Cinsiyetiniz nedir?
Bu bencilliği aşmak lazım. Bu yazına istinaden forumda detaya girebilecek bir kapasiten olduğunu düşünüyorum. Ben bir pembişimize giderken özellikle referanslara dikkat ediyorum. Okuyor ve hazırlanıyorum. Bence referanslarımız hem forumumuzdaki mavişlerin hemde pembişlerin empatisini arttıracaktır. Yoksa eski usul devam edecek kadar genç değilim artık sanırım :)
Çok doğru söylüyorsun sevgili Spawnice...Burası bir paylaşım sitesi..Herkes yorumlara göre kendi seçimini yapma şansına sahip..(çok görmüşlüğüm vardır...BİZ PARAYI HELAL KAZANIYORUZ,ŞU BAYAN HAKETMİYOR diyen:)))))))))).bu anlamda çok faydalı oluyor.parayı helal etme anlamında:)))))..Özelimde ben mesela,güzellik çok az şey ifade ediyor bana,içimin ısınması lazım kapı açılır açılmaz..bir mimik,gülüş bile yetebilir gerisi için...kimi de başka bölgelere focuslanır bakar sırf,kimisi ikisini de ister.,hem samimiyet hem güzellik.....diyorum benim için her kadın güzeldir,bulurum güzel bir tarafını....az bir azınlık ise,yanlış bilgi ve yönlendirmelerde de bulunabiliyor...ama ucuz reklam,ama kendini rumuz arkasında önemli hissedebilmek için..sen kendini o kadar güzel ifade etmişsin ki,bayan arkadaşımız bence tam olarak algılayamamış,alınmış...bence aranızdaki iletişim bozukluğu buradan bile belli...olmazmış yani..ama başkasının bu frekansa girip mutlu olmayacağı anlamına hiç gelmiyor bu... herkes ifadelerinden kendini gördüğü birilerini referans alabilir,kulakları çınlasın mesela ben özelinde tanımasam da ,forumdaki Sevgili Kadıköylü nün fikirleri önemlidir benim için ..keza seni de bugünden sonra takibe alacağımı söyleyebilirim...Yorum ve detay konusunda sabitim maalesef,istisnalar yapmışımdır belki ucundan farkında olmadan,ama özelden istemesini bilene üşenmem,gitmiş gibi hissettirebilirim mesela....Bu ortamın hayatın bir rengi olduğunun farkındayım,ama sırf burada sıkışmış bir hayatın belli bir zaman sonra mutluluk getirmediğini de yaşayarak öğrendim...tadında devam etmek,ne istediğini bilmek ve karşıya da hissetirebilmek önemli...

GokhanUrsl Çevrimdışı
10 Şub 2020
370
425
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bravo Gökhan Hocam , iyi yakalamışsın. Bu konuda şanslıyım o zaman . Ceylin Hn'a +1 daha demeliyiz sanki. Ben wp mesajındaki ilk pembiş otomatik yazısını okur okumaz burdaki profil yazısını unutmuştum ne yalan söyleyeyim. CIM konusu o yazıda yazmadığı için bana normal geldi. Ek olarak söyleyeyim , kimseyi şunu yap bunu yap (CIM,CIF) şeklinde asla zorlamam. Kısmetime bu da düşmüş sonuçta.
Hocam, şanslıymışsın gerçekten. Böyle güzel bir hatundan Cim, herkese nasip olmaz.. Onun dışında en önemli kısım duygu kısmı, sonuçta rol de olsa insan etkileşimde olmayı istiyor. Belli bir yaştan sonra daha da çok istiyor.. Pembişlerin kafalarının rahat olduğu günlerine denk gelmek dileğiyle diyelim o zaman, selamlar..

17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Hocam, şanslıymışsın gerçekten. Böyle güzel bir hatundan Cim, herkese nasip olmaz.. Onun dışında en önemli kısım duygu kısmı, sonuçta rol de olsa insan etkileşimde olmayı istiyor. Belli bir yaştan sonra daha da çok istiyor.. Pembişlerin kafalarının rahat olduğu günlerine denk gelmek dileğiyle diyelim o zaman, selamlar..
Teşekkürler 🙏

spawnice Çevrimdışı
11 Mar 2010
117
359

Bu arada görüşme incall olmamış olabilir mi

4 Tem 2020
67
162
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Vallahi anlatımına sağlık gerçek bir referans kırmadan dökmeden çok güzel yazılmış bir yazı gerçektende ne amaçla gittiğimiz belli olsada orada yaşananlar bazen eksik kalabiliyor bazende ummadık derecede iyi olabiliyor bunada uyum diyoruz işte paylaşım İçin çok teşekkürler 👍🏼👍🏼👍🏼

17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Hep söylerim ve de yazarım escort görüşmeleri kendi kendimize aldığımız 3,4 saatlik ve Ya bir gecelik sahte mıtluluklardır...

Yukardaki referansta arkadaşımız gayet güzel görüşmenin detaylarını ve bayan arkadaşın kendisine geçirdiği hissleri anlatmış; gördüğüm kadarı ile genel olarak mutlu ayrılmış ve kalkıp bu yazıyı kaleme dökmüş...

Arada bazen ister istemez tensel uyuşmazlık ve ya elektrik alamamazlık olabilir her ne kadar mutlu olmak için gittiğimiz ve yola çıktığımızda olsa bazı görüşmeler memnuniyet derecesi aşağıda olabilir ; bunu bu kadar ince ve de kibar bir yazım dili ile aktaran arkadaşa ve de bunu büyük olgunlukla karşılayan bayan arkadaşı tebrik ediyorum ...
🙏🙏

andac Çevrimdışı
25 Mar 2017
636
1,307
Porn-star degiliz :) Mod dugmemiz yok ki hiç birimizin aç kapa...
Bazen olur böyle çift tarafli nazarliklar.
Ancak olumsuz olarak algilanabilecek noktalari, zaman zaman vebali zarifce kendi üzerine de cekerek ifade etmek..
Janti adam derler ya :)
Kırıp döküp incitmeden aktarabilmek için sağlam kalem yetmez, güzel de kalp gerekir. Teşekkür ve de tebrik ederim sevgili dostum. Ellerine sağlık, keyifle okuduk hep birlikte.

17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Porn-star degiliz :) Mod dugmemiz yok ki hiç birimizin aç kapa...
Bazen olur böyle çift tarafli nazarliklar.
Ancak olumsuz olarak algilanabilecek noktalari, zaman zaman vebali zarifce kendi üzerine de cekerek ifade etmek..
Janti adam derler ya :)
Kırıp döküp incitmeden aktarabilmek için sağlam kalem yetmez, güzel de kalp gerekir. Teşekkür ve de tebrik ederim sevgili dostum. Ellerine sağlık, keyifle okuduk hep birlikte.
🙏

17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kimsenin pek umursayacağını sanmıyorum ama ben referans yazısında bir olumsuzluk görmedim.

Burun ameliyatı olmuş dememiş -sonradan değişmediyse- bir kaza olmuş demiş.

Yeri beğenmemiş ama bu noktada madem hassasın otel tut denebilir.

E her zaman elektrik tutmuyor, makine değil kimse.

Beni tarafsız bir twitter yumurtası olarak düşünün, hala size karşı nötrum. Hala tarafsız bir yumurtayım.

Daha iyi sevişmelere diyor ve hayatıma devam ediyorum.
Teşekkürler

Ramazanerdinç Çevrimdışı
17 Haz 2020
238
432
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şunu da unutmamak lazım biz hanımların sadece 2-3 saatlik vakitlerini satın alıyoruz. Bize çok güzel hisler yaşatabilirler ama aynı hisleri onlardan beklemek ve vücutlarının fiziksel olarak bu tarz reaksiyon vermesini beklemek biraz haksızlık olur gibi geliyor. Belki mükemmel uyum sağlayan partnerler vardır ama istediğiniz kadar sevgili havasında görüşün. Ama yine de bu onlar için sadece 2 saatlik bir oyun. Bir iş.
Şahsen kimseyi neden zevk almıyor diye kafaya takmazdım. Zevkime bakar bir sonraki hedefe odaklanırdım.

17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Şunu da unutmamak lazım biz hanımların sadece 2-3 saatlik vakitlerini satın alıyoruz. Bize çok güzel hisler yaşatabilirler ama aynı hisleri onlardan beklemek ve vücutlarının fiziksel olarak bu tarz reaksiyon vermesini beklemek biraz haksızlık olur gibi geliyor. Belki mükemmel uyum sağlayan partnerler vardır ama istediğiniz kadar sevgili havasında görüşün. Ama yine de bu onlar için sadece 2 saatlik bir oyun. Bir iş.
Şahsen kimseyi neden zevk almıyor diye kafaya takmazdım. Zevkime bakar bir sonraki hedefe odaklanırdım.
👏👏👏👏👏

Demo86

Normal Üye
9 Ocak 2020
13
11
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence referans yazısı çok güzel olmuş. Şahsi olarak son dönemde okuduğum en güzel referans yazısı. Teşekkürler.

Boris Çevrimdışı

Boris

Normal Üye
21 Ocak 2013
48
39
Cinsiyetiniz nedir?
Son zamanlarda okuduğum en objektif, akıcı ve şeffaf referans olmuş. Tebrik ederim. 👏👏

23 Ağu 2020
89
75
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ceylin hanım zaten tanıtımında outcall buluşma tercihini belirtmiş. Fakat forumdaki çoğu arkadaş gördüğüm kadarı ile onu incall için zorluyor. O da kibarlıktan 'yaparız bir şeyler', 'ayarlarız' vs. şeklinde istemeyerekten şartlarını zorluyor. Benim tavsiyem bunu yapmayın. Kişi nasıl rahat edecekse o şekilde olsun. Yoksa bu durumlarla karşılaşabilirsiniz

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,900
10,102
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

25 Şub 2011
185
387
Cinsiyetiniz nedir?
Eksik olma Spanwice.yine okudum güzel yazınızı....
Yine tekrarlayacağım kendimi...Herşeyin değiştiği,yozlaştığı,sıradanlaşıp değerini yitirdiği gibi bu sektör de değerini yitiriyor benim gözümde istisnalar hariç...en büyük nedeni (sosyolojik olanlara girmiyorum) arz talebin fazla olması,ulaşmanın eskiye göre kolay olması ,dolayısıyla eski heyecanın kalmaması...Yaş 16/17,kız arkadaşınla buluşmuş,yemiş içmiş sinemaya gitmişssin...sinemada karanlıkta elin kolun dudakların boş durmamış karanlıkta....kızın saati gelmiş,evine bırakmışsın.apartman kovasına çekmişssin karanlıkta....neyse çıkmışsın binadan..hızını alamadın ya....çadırı kurmuşun bir kere..kasıkların çatlayacak ağrıdan....cüzdanında bir abinin sana verdiği telefon,Aksaray da bir ev....gidip bulmuşsun....korkarak telefon kulübesinden aramışsın...Beni .......abi gönderdi? gel demiş telefondaki....kapıda resmen bir ev hanımı,belki dolma sarıyordu sen aradığında...duşunu alıp seni çağırıyor odaya....tanımadığın ev,hatun senden 10 yaş büyük en az,vhs kasetten bir iki film bakmışsın en fazla.ya da bir iki dergi....şimdi soruyorum size???? konuyla alakasız diyeceksiniz ama ...aynı heyecan haz duyulur mu günümüzde? hatun beğenmiş sizi, gençliğinizi...bir daha kal diyor...3 dakikada hazır askersiniz....yaşlanıyoruz be üstadım....

Ben bu anlatıma Ceylin Hanım alınmış ama yerinde olsam teşekkür ederdim...hiçbir suçlama yok,bilakis güzelliğini övmüşsünüz...suçlama var sa da kendinize yapmışsınız mütevazi bir şekilde....Bu işler böyle...şans...yeri gelmişken ayrı bir konu açmayacağım için dünkü maceramı anlatayım...öğlen boşluk buldum uzun zaman sonra...şantiyeden kaçasım geldi....daha önce iki kere gittiğim bir hatunun gel hadi demesiyle saat 11,30 da,fırladım kaçtım .....baktım eski o değil,neşesiz,uyumamış tüm gece,başında bir dert var ufak çaplı....bir yandan diyorum şansa bak bende,güreş tutacaz diye geldik,dert dinliyoruz,bir yandan da seve seve dinliyorum...değer vermesem ikinci kez gitmem çünkü kimseye....dedim sana masaj yapiiim hadi,ona bile sevinmedi,şevkim daha da kırıldı....neyse ağızdan çıktı bir kere...başladım , uyursam kızma dedi...ümidü kestim artık kendimden....gerçekten onu teskin etmek amacım üstüne para verip....baktım iki dakikaya bir gaza geldi,sonunda yatak ıslandı ,uzun zamandır denk gelmemiştim....devamı da süperdi....İsim sormayın,kendisi okursa doğrular belki....şu an daha iyice,sabah hatırını sordum...

Anlayacağınız,insanların günü gününü tutmuyor....hatunlar su akarken kovayı doldurmak için haklı olarak canı istemese de çalışmak zorunda hissediyorlar kendilerini....o yüzden iyi geçti kötü geçti...çok takılmıyorum...iyiler ezici şekilde fazladır bende..ama neden geldim ben buraya dediğim de olmuştur bir hayli...ben ten uyumu vs den çok iki tarafın o günkü haline bağlıyorum işin kalitesini...biri bile düşükse mükemmel olmaz....ya da dünkü gibi aniden değişir işler....

selamlar....

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar