Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ta uzak yollardan, koştum geldim senin kollarına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
1,318
2,455
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Tatilinden önce görüşmüştük seninle. Sonrasında benden kaynaklı nedenlerden ötürü bir araya gelemedik güzelim ama hep aklımdaydın.
Meğerse işler güçler v.s. derken yaşam enerjimde bir azalma hissettiğim zaman seni görmeyi alışkanlık haline getirmişim farkında olmadan.

İçimde yanan hasretinle ben
Baktım durdum senin yollarına

Yaptığın paylaşımlar hoşuma gitmiyor değil fakat benim için herhangi bir şeye ilaç olmuyor canım. Teninin yumuşaklığını, sıcaklığını hissettikten, tadını aldıktan, kokunu içime çektikten ve tatlı sohbetlerinden sonra soğuk ekranların ne hükmü olabilir ki?
Diğer taraftan bu görüşmemizde itiraf ettiğim gibi, aslında beni sana çeken şeyin sadece sex olduğunu düşünmüyorum. Bu deneyimi yaşamayana anlatmak çok zor. Belki sana anlatabilmem de zor. Kapıyı açtığın andan itibaren siyah beyaz eski bir filmi izler gibi o naif hareketlerini izliyorum. Konuşmanı, mimiklerini, ikramlarından almam için çırpınışlarını, karakterini ele veren küçük jestlerini, beraber güldüğümüz ufak şeyleri...

sensin benim yüzümü güldüren

Bu hafta sonu seni göremeseydim yine hayatıma devam edecektim, kimse bir şey farketmeyecekti muhtemelen, sadece ben bilecektim.
İyi ki görüşebildik, iyi ki zamanlarımızı çakıştırabildik, iyi ki beni kabul ettin.

Çok özledim seni ben

eagle5 Çevrimdışı
17 Şub 2020
237
612
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler.Yüzünüzde gülüşlerin eksik olmaması dileği ile...Sevişmenize sağlık...

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Tatilinden önce görüşmüştük seninle. Sonrasında benden kaynaklı nedenlerden ötürü bir araya gelemedik güzelim ama hep aklımdaydın.
Meğerse işler güçler v.s. derken yaşam enerjimde bir azalma hissettiğim zaman seni görmeyi alışkanlık haline getirmişim farkında olmadan.

Yaptığın paylaşımlar hoşuma gitmiyor değil fakat benim için herhangi bir şeye ilaç olmuyor canım. Teninin yumuşaklığını, sıcaklığını hissettikten, tadını aldıktan, kokunu içime çektikten ve tatlı sohbetlerinden sonra soğuk ekranların ne hükmü olabilir ki?
Diğer taraftan bu görüşmemizde itiraf ettiğim gibi, aslında beni sana çeken şeyin sadece sex olduğunu düşünmüyorum. Bu deneyimi yaşamayana anlatmak çok zor. Belki sana anlatabilmem de zor. Kapıyı açtığın andan itibaren siyah beyaz eski bir filmi izler gibi o naif hareketlerini izliyorum. Konuşmanı, mimiklerini, ikramlarından almam için çırpınışlarını, karakterini ele veren küçük jestlerini, beraber güldüğümüz ufak şeyleri...

Bu hafta sonu seni göremeseydim yine hayatıma devam edecektim, kimse bir şey farketmeyecekti muhtemelen, sadece ben bilecektim.
İyi ki görüşebildik, iyi ki zamanlarımızı çakıştırabildik, iyi ki beni kabul ettin.
Sende benim hep aklımdaydın birtanem.😍😍
Hiç çıkmadın ki zaten aklımdan.🥰🥰
Sana yaşam enerjisi vermek kadar güzel başka bir duygu yok balım.🍯🍯💞💞
Hem sana yaşam enerjisi vermek hem de kendi enerjimi tazelemek…🤩🤩🤩
Ağzından dökülen inci tanesi niteliğindeki sözlerin beni onure etti bebeğimmmm.😚😚🥰🥰
Birbirimizi sadece sex değil ruhlarımızın muhteşem uyumu da bağlıyor birbirine canımın içi.💖💗💗
Seninle gülmek, sohbet etmek, sevişmek, oturup sadece birbirimizi izlemek bile çok keyif veriyor bana.🤩🤩❤️‍🔥❤️‍🔥
Benim yüzümü güldüren de sensin balım.🍯🍯😚😚
Evet büyük bir eksiklik olucaktı hayatımda seni göremeseydim.🥹🥹
Ama gördüm.😍😍
Geldin ve yine kapıyı ilk günün heyecanıyla açtım.💕💕🥰🥰
Bende seni çok özledim bebeğim.❣️❣️
En yakın zamanda tekrar görüşebilmek, o kapıyı ilk günün heyecanıyla açabilmek dileğimle birtanem.💋😗😗
Geldiğin o uzak yollara değmesine çok sevindim canımın içi.💝💞💞
Hem kaleminden hem kalbinden hemde dudaklarından sonsuz öpücükler birtanem.💋💋💋
Hoşçakal balım.💝🍯🍯🍯🍯🍯❣️😗😗💕💕❤️‍🔥💗💖💗💚💜💜🖤💛😘❤️❤️💟😙💓💓💓😙😋💘🤍🧡🤍😋😍😘🥰😍😙😗😚😙😙💓💘💝💘💖❤️‍🔥❤️‍🔥❣️💞💞💕❣️💟💟💓💜💜🧡🧡💛💚💚💛🤎🤍🖤💜

kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
1,318
2,455
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sende benim hep aklımdaydın birtanem.😍😍
Hiç çıkmadın ki zaten aklımdan.🥰🥰
Sana yaşam enerjisi vermek kadar güzel başka bir duygu yok balım.🍯🍯💞💞
Hem sana yaşam enerjisi vermek hem de kendi enerjimi tazelemek…🤩🤩🤩
Ağzından dökülen inci tanesi niteliğindeki sözlerin beni onure etti bebeğimmmm.😚😚🥰🥰
Birbirimizi sadece sex değil ruhlarımızın muhteşem uyumu da bağlıyor birbirine canımın içi.💖💗💗
Seninle gülmek, sohbet etmek, sevişmek, oturup sadece birbirimizi izlemek bile çok keyif veriyor bana.🤩🤩❤️‍🔥❤️‍🔥
Benim yüzümü güldüren de sensin balım.🍯🍯😚😚
Evet büyük bir eksiklik olucaktı hayatımda seni göremeseydim.🥹🥹
Ama gördüm.😍😍
Geldin ve yine kapıyı ilk günün heyecanıyla açtım.💕💕🥰🥰
Bende seni çok özledim bebeğim.❣️❣️
En yakın zamanda tekrar görüşebilmek, o kapıyı ilk günün heyecanıyla açabilmek dileğimle birtanem.💋😗😗
Geldiğin o uzak yollara değmesine çok sevindim canımın içi.💝💞💞
Hem kaleminden hem kalbinden hemde dudaklarından sonsuz öpücükler birtanem.💋💋💋
Hoşçakal balım.💝🍯🍯🍯🍯🍯❣️😗😗💕💕❤️‍🔥💗💖💗💚💜💜🖤💛😘❤️❤️💟😙💓💓💓😙😋💘🤍🧡🤍😋😍😘🥰😍😙😗😚😙😙💓💘💝💘💖❤️‍🔥❤️‍🔥❣️💞💞💕❣️💟💟💓💜💜🧡🧡💛💚💚💛🤎🤍🖤💜

canımsın 😘😘😘

Thorrr Çevrimiçi

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,229
5,854
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar