- 9 Ara 2021
- 1,318
- 2,455
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Tatilinden önce görüşmüştük seninle. Sonrasında benden kaynaklı nedenlerden ötürü bir araya gelemedik güzelim ama hep aklımdaydın.
Meğerse işler güçler v.s. derken yaşam enerjimde bir azalma hissettiğim zaman seni görmeyi alışkanlık haline getirmişim farkında olmadan.
İçimde yanan hasretinle ben
Baktım durdum senin yollarına
Yaptığın paylaşımlar hoşuma gitmiyor değil fakat benim için herhangi bir şeye ilaç olmuyor canım. Teninin yumuşaklığını, sıcaklığını hissettikten, tadını aldıktan, kokunu içime çektikten ve tatlı sohbetlerinden sonra soğuk ekranların ne hükmü olabilir ki?
Diğer taraftan bu görüşmemizde itiraf ettiğim gibi, aslında beni sana çeken şeyin sadece sex olduğunu düşünmüyorum. Bu deneyimi yaşamayana anlatmak çok zor. Belki sana anlatabilmem de zor. Kapıyı açtığın andan itibaren siyah beyaz eski bir filmi izler gibi o naif hareketlerini izliyorum. Konuşmanı, mimiklerini, ikramlarından almam için çırpınışlarını, karakterini ele veren küçük jestlerini, beraber güldüğümüz ufak şeyleri...
sensin benim yüzümü güldüren
Bu hafta sonu seni göremeseydim yine hayatıma devam edecektim, kimse bir şey farketmeyecekti muhtemelen, sadece ben bilecektim.
İyi ki görüşebildik, iyi ki zamanlarımızı çakıştırabildik, iyi ki beni kabul ettin.
Çok özledim seni ben