- 11 Tem 2023
- 163
- 155
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Dün, İstanbul'un en sıcak gününde klimalı şirin dairesinde ağırladı beni! Sade kahve eşliğinde tanışma faslı ve kısa bir sohbetin ardından duşumu alıp yatağına uzandım. Kısa ama güzel bir masaj ile "merhaba" dedi! Usulca, telaşsızca yaptığı bir oraldan sonra sıra bana gelmişti! Küçük öpücükler ve dokunuşlarla vücudunun her noktasını keşfetmeme izin verdi! Kalçaları, göğüsleri, halhalın çok yakıştığı ayak bilekleri ve o 37 numara küçük ayakları gerçekten çok güzeldi. Burnumun dibindeki göğüslerine, göğüs uçlarına hak ettikleri ilgi alakayı gösterdiğim uzun bir cowgirl ve takip eden misyoner seansıyla sarsıla sarsıla mutlu sona ulaşmamı sağladı. Çay eşliğinde başlayan ikinci bölüm sohbetimize yatakta sarmaş dolaş devam ettik. O dokunuşların kısa zamanda bir takım ayaklanmalara sebep olduğunu görünce bu kalkışmaya dur demek için masaj yağıyla bizim asiye özel bir masaj daha yaptı! Oysa bilmiyordu ki içimizi kuruttuğu o ilk seansla bizde cephane bırakmamıştı! Evet beyler, gündelik dertler sizi yorduysa ve kendinize küçük bir ödül vermek isterseniz gülümsemesi güzel, boylu poslu, olgun bir dişi ile telaşsız bir iki saat geçirmek i Frida Kadıköy'ün göbeğinde sizi bekliyor!