Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tarafımı belli ettim

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,600
2,487
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forumdaşlar
Günlerden Salı yani iki gün önce Cansel im minik kuşum aracının dikiz aynasına iç çamaşırını koyup fotoğraf atmış foruma ve altına eklemiş bugün Balıkesir deyim diye. Bunu öğrenen ben dururmuyum 😁😁 Haliyle hemen yazdım zatışahaneme kaldığı oteli öğrendim ve odamızı ayrttım şansa bak aynı katta ve yanyana odalar denk gelmiş.
Herzamanki gibi yine saat ve ücret konuşmadan odama geldi. Demekki o güveni kendisine verebilmişim ki ne mutlu bana😘😘
Okadar özlemişimki kokusunu sarıldık sımsıkı birbirimize muhabbet muhabbet.
Yanında Cansel varsa saatlerin geçmesini istemiyosun. Ama ister istemez ayrılacak yanımdan.
Muhabbete bir müddet ara verelim dedik ve ben duş almak için ayrıldım yanından. Tabi sonrası malum olaylar😁😁
Bugüne kadar özele hiç girmedim ve girmiycem. Yaşananlar iki kişinin özelidir diye düşünüyorum.
Minik kuşum beni kırmayıp yanıma geldiğin için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve seni kocaman öpüyorum ❤️❤️❤️
Tekrar görüşmek üzere kendine çok iyi bak görüşürüz bebeğim 🥰🥰😘😘🤗🤗

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba forumdaşlar
Günlerden Salı yani iki gün önce Cansel im minik kuşum aracının dikiz aynasına iç çamaşırını koyup fotoğraf atmış foruma ve altına eklemiş bugün Balıkesir deyim diye. Bunu öğrenen ben dururmuyum 😁😁 Haliyle hemen yazdım zatışahaneme kaldığı oteli öğrendim ve odamızı ayrttım şansa bak aynı katta ve yanyana odalar denk gelmiş.
Herzamanki gibi yine saat ve ücret konuşmadan odama geldi. Demekki o güveni kendisine verebilmişim ki ne mutlu bana😘😘
Okadar özlemişimki kokusunu sarıldık sımsıkı birbirimize muhabbet muhabbet.
Yanında Cansel varsa saatlerin geçmesini istemiyosun. Ama ister istemez ayrılacak yanımdan.
Muhabbete bir müddet ara verelim dedik ve ben duş almak için ayrıldım yanından. Tabi sonrası malum olaylar😁😁
Bugüne kadar özele hiç girmedim ve girmiycem. Yaşananlar iki kişinin özelidir diye düşünüyorum.
Minik kuşum beni kırmayıp yanıma geldiğin için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve seni kocaman öpüyorum ❤️❤️❤️
Tekrar görüşmek üzere kendine çok iyi bak görüşürüz bebeğim 🥰🥰😘😘🤗🤗
Camının içi herzamanki gibi seni yine baştan çıkarmayı başardığım için çok mutluyum ☺️ne kadar da güzel denk geldi ikimizi de uyan saatler zaten özlemişiz birbirimizi uzun zamanda olmuştu görüşmeyeli ve yine herzamanki gibi sarıldık çok güzel bir görüşme oldu benim içinde zaten seninle her konuda herşeyi konuşup anlaştığımız için sana saat ve ücret vs birşey söylemeye gerek duymuyorum sebebini sen çok iyi biliyorsun keyifli bir görüşme ve harika ikramların için çok teşekkür ederim herşey çok güzeldi yine güzel ağırladın gönlü güzel kal i güzel adam seviliyorsun kocaman öpüyorum seni umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz bu defa çok uzatmayalım arayı bence görüşmek üzere hoşçakal 🥰🥰🥰🥰 minik kuşum öpüyorum seni 💋💋💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar