Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tatlı bir kıvırcık ile öğlen arası

19 Ara 2020
139
200
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba, forum ile alakalı güzel bir listem vardı özellikle yazılan referansları çok dikkate alıp bu işi yapacaksak en güzelleri ile olmalı düşüncesiyle güzel bir liste oluşturdum kendimce ve listede uzun zamandır çok merak ettiğim Ceylin'la tanışma vakti gelmişti, öncelikle benim için en önemli olan samimi duruşu ve misafirperverliği için çok teşekkür ederim. Yeni evi gayet kolay rahat bulunabilecek bir lokasyonda evin giriş çıkışları da bir o kadar rahat öyle komşu gördü falan sıkıntısı yok.
Gelelim buluşma detaylarına öğlen yağmur bastırınca hafifi ıslanarak eve giriş yapsam da girişte o güzelliği görünce bir anda üstüm kurudu :) ikramlar muhabbet herşey çok güzeldi, bildiğin 40 yıllık arkadaşımla muhabbet eder gibi hiç yabancılık hissetmedim. yatak odası detaylarına gelince bilen biliyor diyip kısa keseyim, sadece aklımda kalan ve o güzellik karşısında heyecandan yapamadığım bazı isteklerim vardı artık onları da 2. ve daha sonraki buluşmalara diyip kendim de saklıyorum ve 2. buluşmayı iple çekiyorum. Her şey için çok teşekkür ediyorum benim için çok güzel saatlerdi umarım Tatlışta da aynı intibayı bırakmışımdır.

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
862
1,290
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler.

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese merhaba, forum ile alakalı güzel bir listem vardı özellikle yazılan referansları çok dikkate alıp bu işi yapacaksak en güzelleri ile olmalı düşüncesiyle güzel bir liste oluşturdum kendimce ve listede uzun zamandır çok merak ettiğim Ceylin'la tanışma vakti gelmişti, öncelikle benim için en önemli olan samimi duruşu ve misafirperverliği için çok teşekkür ederim. Yeni evi gayet kolay rahat bulunabilecek bir lokasyonda evin giriş çıkışları da bir o kadar rahat öyle komşu gördü falan sıkıntısı yok.
Gelelim buluşma detaylarına öğlen yağmur bastırınca hafifi ıslanarak eve giriş yapsam da girişte o güzelliği görünce bir anda üstüm kurudu :) ikramlar muhabbet herşey çok güzeldi, bildiğin 40 yıllık arkadaşımla muhabbet eder gibi hiç yabancılık hissetmedim. yatak odası detaylarına gelince bilen biliyor diyip kısa keseyim, sadece aklımda kalan ve o güzellik karşısında heyecandan yapamadığım bazı isteklerim vardı artık onları da 2. ve daha sonraki buluşmalara diyip kendim de saklıyorum ve 2. buluşmayı iple çekiyorum. Her şey için çok teşekkür ediyorum benim için çok güzel saatlerdi umarım Tatlışta da aynı intibayı bırakmışımdır.
Kuzum teşekkür ederim güzel yorumların için 🤗 bende seni uzun zamandır tanıyor gibiydim .Çok hoş bir sohbetti ve keyifliydi.Yagmurlu havaları her zaman severim 😁 tabiki canim ne zaman istersen kapım açık her zaman beklerim tekrar görüşmek üzere canım çok memnun oldum seni tanıdığıma 💋🤗🤗😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,909
10,105
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar