- 19 Ara 2020
- 139
- 200
- 47
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese merhaba, forum ile alakalı güzel bir listem vardı özellikle yazılan referansları çok dikkate alıp bu işi yapacaksak en güzelleri ile olmalı düşüncesiyle güzel bir liste oluşturdum kendimce ve listede uzun zamandır çok merak ettiğim Ceylin'la tanışma vakti gelmişti, öncelikle benim için en önemli olan samimi duruşu ve misafirperverliği için çok teşekkür ederim. Yeni evi gayet kolay rahat bulunabilecek bir lokasyonda evin giriş çıkışları da bir o kadar rahat öyle komşu gördü falan sıkıntısı yok.
Gelelim buluşma detaylarına öğlen yağmur bastırınca hafifi ıslanarak eve giriş yapsam da girişte o güzelliği görünce bir anda üstüm kurudu
ikramlar muhabbet herşey çok güzeldi, bildiğin 40 yıllık arkadaşımla muhabbet eder gibi hiç yabancılık hissetmedim. yatak odası detaylarına gelince bilen biliyor diyip kısa keseyim, sadece aklımda kalan ve o güzellik karşısında heyecandan yapamadığım bazı isteklerim vardı artık onları da 2. ve daha sonraki buluşmalara diyip kendim de saklıyorum ve 2. buluşmayı iple çekiyorum. Her şey için çok teşekkür ediyorum benim için çok güzel saatlerdi umarım Tatlışta da aynı intibayı bırakmışımdır.
Gelelim buluşma detaylarına öğlen yağmur bastırınca hafifi ıslanarak eve giriş yapsam da girişte o güzelliği görünce bir anda üstüm kurudu