Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tatlı bir tanışma

Kelebek1990 Çevrimdışı
21 Ocak 2020
146
213
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle herkese iyi günler dilerim.
Geçtiğimiz günlerde ceylin hanım ile tanışma fırsatı buldum. Kendisini çok merak ediyordum en nihayetinde kendisi ile bana göre kısa ama bir o kadar güzel ve keyifli bir görüşme gerçekleştirdik.
Kapının açılmasıyla başlayan tatlı bir karşılama ve devamında kısa bir sohbetten sonra odaya geçmemiz bir oldu.
Merak ettiğim o tatlı kıvrımlar karşımdaydı. Kendimi ceyline bırakarak ve karşılıklı uyum içerisinde görüşmemizin sonuna gelmiştik. O güzel vücut ve teninin güzelliği bir türlü aklımdan çıkmıyor. Bir sonraki görüşmeye kadar kendine iyi bak herşey için çok teşekkür ederim. İyki tanıdım seni ceylin❤️❤️💋💋💋
Herkese keyifli forumlar ve hafta sonu dilerim.

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
1,101
904
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Geçtiğimiz günlerde ceylin hanım ile tanışma fırsatı buldum. Kendisini çok merak ediyordum en nihayetinde kendisi ile bana göre kısa ama bir o kadar güzel ve keyifli bir görüşme gerçekleştirdik.
Kapının açılmasıyla başlayan tatlı bir karşılama ve devamında kısa bir sohbetten sonra odaya geçmemiz bir oldu.
Merak ettiğim o tatlı kıvrımlar karşımdaydı. Kendimi ceyline bırakarak ve karşılıklı uyum içerisinde görüşmemizin sonuna gelmiştik. O güzel vücut ve teninin güzelliği bir türlü aklımdan çıkmıyor. Bir sonraki görüşmeye kadar kendine iyi bak herşey için çok teşekkür ederim. İyki tanıdım seni ceylin❤❤💋💋💋
Paylasim icn tesekkurler

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,586
2,531
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merak ettiğim o tatlı kıvrımlar karşımdaydı. Kendimi ceyline bırakarak ve karşılıklı uyum içerisinde görüşmemizin sonuna gelmiştik. O güzel vücut ve teninin güzelliği bir türlü aklımdan çıkmıyor. Bir sonraki görüşmeye kadar kendine iyi bak herşey için çok teşekkür ederim. İyki tanıdım seni ceylin❤❤💋💋💋
Canım benim öncelikle tanıştığımız daha ben de çok memnun oldum. Bir kaç keredir denk gelemiyorduk. sonunda şeytanın bacağını kırdık 🤣🤣🤣 İyi ki tanıştık İyi ki geldin. Güzel ve keyifli bir zamandı benim için de. Ne zaman istersen kapım açık her zaman. Kendine çok iyi bak canım .Görüşmek üzere hoşçakal 🤗❤️💋😍😍😍😍

Kelebek1990 Çevrimdışı
21 Ocak 2020
146
213
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canım benim öncelikle tanıştığımız daha ben de çok memnun oldum. Bir kaç keredir denk gelemiyorduk. sonunda şeytanın bacağını kırdık 🤣🤣🤣 İyi ki tanıştık İyi ki geldin. Güzel ve keyifli bir zamandı benim için de. Ne zaman istersen kapım açık her zaman. Kendine çok iyi bak canım .Görüşmek üzere hoşçakal 🤗💋😍😍😍😍
Evet haklısın sonunda denk gelebildik ikimizede uyduğu sürece ben her zaman varım canım 😘 😘 😘 ❤️❤️❤️🤩🤩

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar