Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tatlı ceylin ile buluşmam

Dogan34 Çevrimdışı
2 Ağu 2019
26
30
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba.

Geçtiğimiz günlerde ceylin ile buluşma fırsatım oldu. Evi merkezi konumda çok temiz ve düzenli. Öncelikle fiziği çok iyi kıvırcık saçları ise farklı bir hava katıyor. Evine girdikten sonra sıcacık karşılaması bu soğukta baştan insanın içini ısıtıyor. Tanışma ve ikram faslını geçtikten sonra ise yatak odasına geçip mükemmel vücudunu yakından görme şansına erdim. Ayrıntıya girmeceğim ama Ceylin bir erkeğin ne istediğini biliyor ve elinden geleni yapıyor. Ayrıca kapris naz vs kendisinde sıfır. Sınırlar dahilinde şunu yapmam bunu yapmam gibi şeyler kendisinden duymadım. Yakın zamanda tekrar görüşmek dileği ile.

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba.

Geçtiğimiz günlerde ceylin ile buluşma fırsatım oldu. Evi merkezi konumda çok temiz ve düzenli. Öncelikle fiziği çok iyi kıvırcık saçları ise farklı bir hava katıyor. Evine girdikten sonra sıcacık karşılaması bu soğukta baştan insanın içini ısıtıyor. Tanışma ve ikram faslını geçtikten sonra ise yatak odasına geçip mükemmel vücudunu yakından görme şansına erdim. Ayrıntıya girmeceğim ama Ceylin bir erkeğin ne istediğini biliyor ve elinden geleni yapıyor. Ayrıca kapris naz vs kendisinde sıfır. Sınırlar dahilinde şunu yapmam bunu yapmam gibi şeyler kendisinden duymadım. Yakın zamanda tekrar görüşmek dileği ile.
Canım oncelikle çok teşekkür ederim benim için de keyifli bir görüşmeydi çok memnun oldum tanistigimiza kuzum 😘 her zaman beklerim canım görüşmek ve sevişmek üzere 🤭😘💋❤️

VenomxxL

Normal Üye
11 Şub 2021
30
46
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba.

Paylaşım için teşekkürler @Dogan34

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,499
2,131
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler..
Kendisini merak ettiğim gibi,bu paylaşımlar merakımı kat kat arttırıyor 😉

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar