Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tatlı kıvırcığım

• Konbuyu başlatan Mango
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:32
Mango Çevrimdışı
2 Mar 2022
4
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar, Ceylin hmm'la ikinci buluşma sonrası yazıyorum maalesef geç oldu biraz.kendisiyle ilk tanışmanın etkisinden çıkamadan 5 gün sonra ikinci randevuyu aldım bütün planlarını iptal ederek beni kabul ettiği için teşekkür ediyorum.Son derece samimi,güler yüzlü, büyüleyici bir güzellik,renkli gözler harika bir vücut, özenle yaratılmış tatlım yaaa.Yatak kısmına yorum yapmayı pek sevmiyorum ama ne istediğini bilen ve karşı tarafıda memnun eden bir afet kendisi, Akılda kalan ve insanı etkileyen kıvırcığım. seviliyorsun unutma (@derbeder)

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,604
2,492
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar, Ceylin hmm'la ikinci buluşma sonrası yazıyorum maalesef geç oldu biraz.kendisiyle ilk tanışmanın etkisinden çıkamadan 5 gün sonra ikinci randevuyu aldım bütün planlarını iptal ederek beni kabul ettiği için teşekkür ediyorum.Son derece samimi,güler yüzlü, büyüleyici bir güzellik,renkli gözler harika bir vücut, özenle yaratılmış tatlım yaaa.Yatak kısmına yorum yapmayı pek sevmiyorum ama ne istediğini bilen ve karşı tarafıda memnun eden bir afet kendisi, Akılda kalan ve insanı etkileyen kıvırcığım. seviliyorsun unutma (@derbeder)
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,227
5,854
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ben teşekkür ederim bebeğim mükemmel bir görüşmeydi.🤭🤭 Seninle vakit geçirmek çok güzel.💕 Samimiyetin, sıcakkanlılığın, keyif dolu sohbetin ve geçirdiğimiz aklımdan çıkmayan güzel saatler için çok teşekkür ederim bebeğim.💋🫶🏻🫶🏻💕 Seninle tekrar tekrar görüşmeyi çok isterim tatlım.🥰🥰. Aklında kalıp seni etkileyebildiysem ne mutlu bana.🤩🤩 Sende benim aklımda kaldın doğrusu.🫣🤭🤭 Sende seviliyorsun unutma kuzum.💖💖 Öpüyorum güzel kalbinden.💋💋💕💕🫶🏻🫶🏻😍🥰🥰🥰💖💖💖🤩🤩🤩🤩🫦🫦🫦🫦💓💖💘💝💝💞💕💕❣️💕💕❤️‍🔥💓💟💟❤️‍🔥💜❤️💝💝💝😍🥰😘😚😚😙😗😗😗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar