Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tatlı Kıvırcık değil, Tatlı Kıvrım!

• Konbuyu başlatan Hist
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:09
Hist Çevrimdışı
29 Ara 2009
224
176
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba Beyler,

Ceylin Hanım ile iki kez görüştüm ve bu gidişle İstanbul'a geldikçe de görüşmeye devam edeceğim. Kendisi adına açılmış sayısız güzel referans yazısında olduğu gibi ben de mutlu hem de çok mutlu ayrıldım yanından. Öncelikle yaşı için 27 demiş ama 23-24 dese yine inanırsınız. Yüz güzelliğine gelirsek, genel değer yargıları ile beğenmemek mümkün değil, çok hoş, güzel bir kadın. Fiziği hakkında da çok konuşmaya gerek yok sanırım, kendi fiziğini cesurca göstermesinden de anlaşılacağı gibi harika bir vücudu var. Yuvarlak, tatlı kıvrımları olan, çok hoş bir fiziğe sahip. Beylikdüzün'de, park sorunu çok olmayan, gayet geniş bir stüdyo dairede misafir etti beni. Gerek ikramı, gerek sohbeti, gerekse yatak performansı olarak çok "mutlu" ayrıldım. Umarım yakın zamanda tekrar görüşebilirim kendisi ile.

Özetlersek:
+-
Beylikdüzün'de güzel bir dairede misafir etti. Keşke her iki yakaya da yakın, daha merkezde bir yerde evi olsaydı.
+ Sizi makyajlı, bakımlı, güzel bir gecelik ve takım kombinesi ile karşılıyor.
+ Kıvırcık saçları, renkli gözleri ile güzel genç bir kadın.
+++ Harika bir fiziği var, anlatmaya çok gerek yok, paylaşımlarıyla cesurca sergiliyor zaten. Göğüsleri avuçtan taşar, "Size C" denebilir.
+ Oral da gayet iyi, CiM yapıyor olsa direk devam et derdim.
+- Vücudunu süsleyen hoş dövmeleri ve benim pek alışkın olmadığım noktalarda piercingleri var. Vücudunu parmaklarımla gezerken çarpıp canını yakmaktan korktum bir iki kez.
+ Yatakta pozisyon çeşitliliği var, sizi memnun etmek için çaba sarf ediyor. Elletmem, Oturmam, Kalkmam, hadi bitsin tavrı YOK.

"Akıtıp gözüm yaşını, hatırlarım gülüşünü;
Kıvırcık saçlı başını göğsüme koyamadığım!"

Ceylin Hanımdan bağımsız olarak genele notum:
Yukarıdaki görüşler tamamen benim kendi bakış açımı yansıtır, insan her zaman aynı ruh halinde olmayabilir örneğin. Ayrıca bir insanın tavırları, sizin ona yaklaşımınıza göre de değişecektir, fiziken temiz olup, kibar, olumlu yaklaşıp karşıdan da aynısını beklemek gerekir.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,900
10,100
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba Beyler,

Ceylin Hanım ile iki kez görüştüm ve bu gidişle İstanbul'a geldikçe de görüşmeye devam edeceğim. Kendisi adına açılmış sayısız güzel referans yazısında olduğu gibi ben de mutlu hem de çok mutlu ayrıldım yanından. Öncelikle yaşı için 27 demiş ama 23-24 dese yine inanırsınız. Yüz güzelliğine gelirsek, genel değer yargıları ile beğenmemek mümkün değil, çok hoş, güzel bir kadın. Fiziği hakkında da çok konuşmaya gerek yok sanırım, kendi fiziğini cesurca göstermesinden de anlaşılacağı gibi harika bir vücudu var. Yuvarlak, tatlı kıvrımları olan, çok hoş bir fiziğe sahip. Beylikdüzün'de, park sorunu çok olmayan, gayet geniş bir stüdyo dairede misafir etti beni. Gerek ikramı, gerek sohbeti, gerekse yatak performansı olarak çok "mutlu" ayrıldım. Umarım yakın zamanda tekrar görüşebilirim kendisi ile.

Özetlersek:
+-
Beylikdüzün'de güzel bir dairede misafir etti. Keşke her iki yakaya da yakın, daha merkezde bir yerde evi olsaydı.
+++ Harika bir fiziği var, anlatmaya çok gerek yok, paylaşımlarıyla cesurca sergiliyor zaten. Göğüsleri avuçtan taşar, "Size C" denebilir.
+- Vücudunu süsleyen hoş dövmeleri ve benim pek alışkın olmadığım noktalarda piercingleri var. Vücudunu parmaklarımla gezerken çarpıp canını yakmaktan korktum bir iki kez.
+ Yatakta pozisyon çeşitliliği var, sizi memnun etmek için çaba sarf ediyor. Elletmem, Oturmam, Kalkmam, hadi bitsin tavrı YOK.

Yukarıdaki görüşler tamamen benim kendi bakış açımı yansıtır, insan her zaman aynı ruh halinde olmayabilir örneğin. Ayrıca bir insanın tavırları, sizin ona yaklaşımınıza göre de değişecektir, fiziken temiz olup, kibar, olumlu yaklaşıp karşıdan da aynısını beklemek gerekir.
Tatlım öncelikle güzel sözlerin ve yorumların için çok teşekkür ederim canım benim karşılıklı keyifli vakit geçirmek herşeyden daha önemli bencede güzel vakit geçirmene sevindim 🤗 her zaman Beklerim canım kendine iyi bak tekrar görüşmek ve sevişmek üzere 🤗💋❤️

22 Tem 2020
87
152
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Başdan aşağı süper kıvrımlar 🤩 gözleride ayrı güzel hanfendininn..sevişmenize sağlık...

Sancakgokhan

Normal Üye
3 Ocak 2021
40
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Beyler,

Özetlersek:
+-

Paylaşım için teşekkürler, aksini hiç düşünmemiştim doğrusu , Ceylin hanım çok kaliteli bir bayan ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar