Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tatlı Kıvırcık ile bulutların üzerinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackartal

Normal Üye
4 Tem 2012
5
21
Cinsiyetiniz nedir?
Tatlı Kıvırcık ile dün yaptığım görüşmeyi paylaşmak istiyorum. Aslında bu muhteşem anları hemen oahlaşmalıydım ama henüz kendime gelebildim 😊. Ceylin ile geçtiğimiz ayda görüşmüştüm, çok memnun kalmış ve bunu burada paylaşmıştım. O kadar memnun kaldımki hep aklımda ikinci görüşme vardı (bu arada aynı pembiş ile ilk kez ikinci kez görüşüyorum) sonuç olarak karşılıklı yazışıldı, randevu ayarlandı ve o muhteşem buluşma gerçekleşti. Öncelikle söylemeliyim ki ilk görüşmede yaşadıklarım buz dağının üstte görünen tarafıymış, beni resmen bulutların üzerine çıkardı. Herşey için teşekkürler bebeğim 💖🥰😍😘💖

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,226
5,845
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tatlı Kıvırcık ile dün yaptığım görüşmeyi paylaşmak istiyorum. Aslında bu muhteşem anları hemen oahlaşmalıydım ama henüz kendime gelebildim 😊. Ceylin ile geçtiğimiz ayda görüşmüştüm, çok memnun kalmış ve bunu burada paylaşmıştım. O kadar memnun kaldımki hep aklımda ikinci görüşme vardı (bu arada aynı pembiş ile ilk kez ikinci kez görüşüyorum) sonuç olarak karşılıklı yazışıldı, randevu ayarlandı ve o muhteşem buluşma gerçekleşti. Öncelikle söylemeliyim ki ilk görüşmede yaşadıklarım buz dağının üstte görünen tarafıymış, beni resmen bulutların üzerine çıkardı. Herşey için teşekkürler bebeğim 💖🥰😍😘💖
paylaşim için teşekkürler

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Gerçekten de bulutların üzerindeymiş gibi hissettiren bir görüşmeydi.☁️🌈
Her detayı her saniyesi ayrı mükemmeldi.🥰🥰😍
İlk görüşmemizde birbirimize doyamamıştık. Hala da doyamadık.😄😄
Sanırım asla da birbirimize doyamayacağız.😍😍😗😗
Sana yaşattığım inanılmaz saatlerin devamı da var bebeğim.😉😉
En yakın zamanda 3. görüşmemizi yapmamız lazım.😍😍😌😌
Biraz daha bulutların üzerinde hissi istiyorum.😋😋
O zaman gelene kadar kendine çok iyi bak bebeğim.😙😙😚
Çok özledim unutmaaa.💗💗
Öpüyorum dudaklarından.😙😙😙😙😚😍🥰😘🥰🥰😗😗💓💗💘💝💘💖💞❣️❣️💕💞🤍🧡💜❤️‍🔥💓💟❤️💛💚🤎🧡💛💛❤️‍🔥💓💓❣️💕💞💘❣️🌈😋😋💖😙😙🥰💕😍💗💚😗😗💜

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,600
2,488
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

zknorbya

Normal Üye
18 Eki 2021
41
68
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bende ilk defa bi pembişle iki sefer görüştüm o da Cey cey tabiki <3 Kadının özü hası güzelliğiyle afroditi kıskandıran hatun tü tü tü tü maşallah sana

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar