Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tatli kıvırcık ile öğlen kaçamağı

VenomxxL

Normal Üye
11 Şub 2021
30
46
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba ,
Sizlerle @Tatlı Kıvırcık ceylin ile yaşadığım tecrübeyi paylaşmak istedim.
Geçtiğimiz gün Ceylin'nin kendi yerinde görüşme gerçekleştirdik. Evin konumu gayet kolay ve ulaşılır, girişte herhangi bir problem yok.Ev gayet temiz ve bakimli ve hoş dizayn edilmiş.
Gelelim hatuna 🥰 kendisi ile ilk görüşmemizdi , oldukça ilgili ve hoş bir karşılama oldu.
Muhabbeti hoş ,hanim hanimcik bir kadin.
Resimdeki fizeksel özelliklerin fazlasi var eksiği yok 🔥. Yatak performansı gayet iyi , olayin tadina vardiriyor ve tecrübeli 😈
Kendisini tavsiye ederim .
Sürekli görüşülecek hatunlar listesine eklendi teşekkürler @Tatlı Kıvırcık tekrar görüşeceğiz.

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba ,
Sizlerle @Tatlı Kıvırcık ceylin ile yaşadığım tecrübeyi paylaşmak istedim.
Geçtiğimiz gün Ceylin'nin kendi yerinde görüşme gerçekleştirdik. Evin konumu gayet kolay ve ulaşılır, girişte herhangi bir problem yok.Ev gayet temiz ve bakimli ve hoş dizayn edilmiş.
Gelelim hatuna 🥰 kendisi ile ilk görüşmemizdi , oldukça ilgili ve hoş bir karşılama oldu.
Muhabbeti hoş ,hanim hanimcik bir kadin.
Resimdeki fizeksel özelliklerin fazlasi var eksiği yok 🔥. Yatak performansı gayet iyi , olayin tadina vardiriyor ve tecrübeli 😈
Kendisini tavsiye ederim .
Sürekli görüşülecek hatunlar listesine eklendi teşekkürler @Tatlı Kıvırcık tekrar görüşeceğiz.
canım güzel sözlerin için teşekkür ederim tanıştığıma çok memnun oldum güzel keyifli bir zaman di benim için de Her zaman beklerim canım görüşmek üzere 🙏💋💋💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar