Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tatlı Kıvırcık vs Robbie part 3 haftsonu kısıtlaması

Robbie Çevrimdışı
20 Ağu 2020
12
52
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sevgili forum ahalisi
tatlı kıvırcık ile bakildiginda uzun gelen ama zamanin su gibi aktığı haftasonu kısıtlamasınin arkasindan gercekten sabahi gorebilecegimi sanmiyordum ☺️ iletisiminin cok iyi olmasindan dolayı programimizi kolay ve hizlica ayarladik

Gercekten guzel ve guler yuzlu, samimi, iletisimi cok iyi ve tabiki belirtmeme gerek yok ama cok seksi, saclarinin kivrimlari vucuduna da yansımış ☺️🤭

3 gecenin ardindan ciddi anlamda o odadan tek parca cikabilecegimi dusunmuyordum, neyse ki korkulan olmadi ☺️

Adım atilmadik yer, denenmedik pozisyon kalmadi diyebilirim. O yuzden ozel anlari anlatmasam daha iyi, ama emin olabilirsini gercekten cok iyi kendisi, gercekten..Ki zaten anlatsam 3 gece icin sayfalar alir. Karsidakinin isteklerini cok iyi anlayan ve karsilik veren, ayni zamanda zevk alan, partnerini her konuda tatmin eden bir bayan.😎

Yani demem o ki ; tatlı kıvırcık anlatılmaz yaşanır.😋
Sağlıcakla kalin. 🙋‍♂️

darvakit Çevrimdışı

darvakit

Tiripler sevgiliye, sevismeler bana lütfen 😘
13 Nis 2020
12
4
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Şartlar bütçemi aştığı için, yutkunmayı seçiyorum

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,909
10,106
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kısa ve öz paylaşımınız için teşekürler

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
445
518
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekkürler.

Cebrail

Normal Üye
29 Eki 2020
48
47
25
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili forum ahalisi
tatlı kıvırcık ile bakildiginda uzun gelen ama zamanin su gibi aktığı haftasonu kısıtlamasınin arkasindan gercekten sabahi gorebilecegimi sanmiyordum ☺ iletisiminin cok iyi olmasindan dolayı programimizi kolay ve hizlica ayarladik

Gercekten guzel ve guler yuzlu, samimi, iletisimi cok iyi ve tabiki belirtmeme gerek yok ama cok seksi, saclarinin kivrimlari vucuduna da yansımış ☺🤭

3 gecenin ardindan ciddi anlamda o odadan tek parca cikabilecegimi dusunmuyordum, neyse ki korkulan olmadi ☺

Adım atilmadik yer, denenmedik pozisyon kalmadi diyebilirim. O yuzden ozel anlari anlatmasam daha iyi, ama emin olabilirsini gercekten cok iyi kendisi, gercekten..Ki zaten anlatsam 3 gece icin sayfalar alir. Karsidakinin isteklerini cok iyi anlayan ve karsilik veren, ayni zamanda zevk alan, partnerini her konuda tatmin eden bir bayan.😎

Sağlıcakla kalin. 🙋‍♂️
Bence bir doktora görünün 3 günden sonra kalp krizi geçirme ihtimaliniz yüksek 😄 yine birini kendisine hasta etmiş bu kız @Tatlı Kıvırcık kendisinden başka ilacı da yok panzehiri de o zehiri de . Bir hemcimsime bu kadar güzel duygular yaşattığın için teşekkürler kıvırcık en kısa sürede tanışmak dileğiyle 🌹🥰

Robbie Çevrimdışı
20 Ağu 2020
12
52
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence bir doktora görünün 3 günden sonra kalp krizi geçirme ihtimaliniz yüksek 😄 yine birini kendisine hasta etmiş bu kız @Tatlı Kıvırcık kendisinden başka ilacı da yok panzehiri de o zehiri de . Bir hemcimsime bu kadar güzel duygular yaşattığın için teşekkürler kıvırcık en kısa sürede tanışmak dileğiyle 🌹🥰
🤔 Tanışmadan nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz.

Jon Stark Çevrimdışı
27 May 2019
795
1,082
Haftasonu karantinaya bir melek ile geçirmek.
Hayalimi yaşamışsın. Tebrikler.

Cebrail

Normal Üye
29 Eki 2020
48
47
25
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
🤔 Tanışmadan nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz.

Neredeyse Tüm referanslarını okudum bura da çok büyük üstadlar var özellikle onların yorumlarını ikişer kez okudum bu 1 ( Bir ) - yazdığı yorumlar paylaştığı fotoğraflar verdiği cevaplardan ne kadar nazik ve zarif birisi olduğunu anlamak da zor olmasa gerek buda 2 ( iki )

Robbie Çevrimdışı
20 Ağu 2020
12
52
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Neredeyse Tüm referanslarını okudum bura da çok büyük üstadlar var özellikle onların yorumlarını ikişer kez okudum bu 1 ( Bir ) - yazdığı yorumlar paylaştığı fotoğraflar verdiği cevaplardan ne kadar nazik ve zarif birisi olduğunu anlamak da zor olmasa gerek buda 2 ( iki )
Tebrikler.

MinionRush Çevrimdışı
14 Ara 2020
107
155
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili forum ahalisi
tatlı kıvırcık ile bakildiginda uzun gelen ama zamanin su gibi aktığı haftasonu kısıtlamasınin arkasindan gercekten sabahi gorebilecegimi sanmiyordum ☺ iletisiminin cok iyi olmasindan dolayı programimizi kolay ve hizlica ayarladik

Gercekten guzel ve guler yuzlu, samimi, iletisimi cok iyi ve tabiki belirtmeme gerek yok ama cok seksi, saclarinin kivrimlari vucuduna da yansımış ☺🤭

3 gecenin ardindan ciddi anlamda o odadan tek parca cikabilecegimi dusunmuyordum, neyse ki korkulan olmadi ☺

Sağlıcakla kalin. 🙋‍♂️
Referanslarınızın hepsi gecelikmiş maşallah üstad,bu da böyle 3 gecelik güzel bir kombo olmuş tebrikler😉😉

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,271
2,706
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için iki tarafa da teşekkürler..

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
1,223
1,034
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Fotoğrafları bile beni benden alırken 3 gün birlikte kalmışsınız ve hala hayattasınız. Sizi tebrik etmem lazım 👏

Robbie Çevrimdışı
20 Ağu 2020
12
52
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Fotoğrafları bile beni benden alırken 3 gün birlikte kalmışsınız ve hala hayattasınız. Sizi tebrik etmem lazım 👏
Tebrik edilecek biri var ise , tatlı kıvırcık hanimefendi'dir. Kırmayıp kabul ettiği için 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar