Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tatlı Kıvırcık 💋

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maxpei Çevrimdışı

Maxpei

Normal Üye
30 Ocak 2011
12
14
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam arkadaşlar,
Pek böyle yazılar yazmayı sevmiyorum, Mayıs ayı gibi 3 saat kadar görüşmüştük biraz geç oldu ama zaten Ceylin'in değil benim referansa ihtiyacım var. 😁
Hatta Ceylin'i bir göreyim diye üyeliğimi yükselttiğimi söyleyebilirim. Forumdan daha önce 3-4 kişi ile görüşmüştüm ama ortama görüşmeler olmuştu. Tabi ortalama pek tatmin edici değil.
Fakat tatlı kıvırcık ile kesinlikle her açıdan en eğlenceli görüşmemi yaşadığımı söyleyebilirim. Kendi de adı gibi zaten.
Kesinlikle ilerleyen haftalarda tekrar görüşmeyi planlıyorum.

Son düzenleme:
Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
2,592
2,175
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam arkadaşlar,
Pek böyle yazılar yazmayı sevmiyorum, Mayıs ayı gibi 3 saat kadar görüşmüştük biraz geç oldu ama zaten Ceylin'in değil benim referansa ihtiyacım var. 😁
Hatta Ceylin'i bir göreyim diye üyeliğimi yükselttiğimi söyleyebilirim. Forumdan daha önce 3-4 kişi ile görüşmüştüm ama ortama görüşmeler olmuştu. Tabi ortalama pek tatmin edici değil.
Fakat tatlı kıvırcık ile kesinlikle her açıdan en eğlenceli görüşmemi yaşadığımı söyleyebilirim. Kendi de adı gibi zaten.
Kısa paylaşım için teşekkürler tebrikler sağlıklı sevişmeler dilerim sizlere 🥰

alex1010 Çevrimiçi
3 Ocak 2022
2,600
2,485
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam arkadaşlar,
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Avitor Çevrimdışı
8 Tem 2022
133
278
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İnsanları töhmet altında bırakmak çok yanlış bir davranış beyler.

Kafa karışıklığı yaratmaması açısından Ceylin hanımın sayfasından da bu yorumlarınız silinse iyi olur.

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Selam arkadaşlar,
Sevmediğin halde yazdığın güzel yazı için çok teşekkür ederim bitanem.😍🥰🥰😘
🤣🤣 çok açık sözlüsün balım.😚😚
Beni görmek için sarf ettiğin çabayada çok teşekkür ederim bitanem.🥰🥰
Seni tanıdığıma çok memnun oldum cidden.😌😚😚
En yakın zamanda tekrardan bekliyorum balım.😋😋🥰🥰
Gözüm yollarda.👀👀
Öpüyorum kendine çok dikkat et bebeğim.🥰💓💓
Arayı fazla açmayalım.💓😍😍💋💋👄❤️👄😗🤩😘😘🥰🥰🤍❣️💟💙💝💞💞❤️‍🔥💜💕🤎💘💘😍🥰😘😘😚😙😗😚💓💗💘💝💝💗💟💞💕❣️❤️‍🔥💜❤️💛🖤💚💚💚

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,225
5,847
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam arkadaşlar,
paylaşım için teşekkürler

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
986
1,239
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İnsanları töhmet altında bırakmak çok yanlış bir davranış beyler.

Kafa karışıklığı yaratmaması açısından Ceylin hanımın sayfasından da bu yorumlarınız silinse iyi olur.
Kimse kimseyi töhmet altında bırakmıyor beyefendi yanlış yere yazmış yazdığının yanlış olduğu da hem yorumundaki alakasız sorudan belli ben de 2 kere düzeltmişim kendisini bunun neresi töhmet altında bırakmak oluyor ?

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kimse kimseyi töhmet altında bırakmıyor beyefendi yanlış yere yazmış yazdığının yanlış olduğu da hem yorumundaki alakasız sorudan belli ben de 2 kere düzeltmişim kendisini bunun neresi töhmet altında bırakmak oluyor ?
Yanlışlık anlaşılmış sanırım balım teşekkür ederim 💋🙏

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar