Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tatli kivircikla guzel saatler

Ertkrh

Normal Üye
12 Ocak 2022
4
13
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
öncelkikle geç gelen bir referans oldu için kusura bakmasın kendisi çok güzel sohbeti hoş bir bayan güzel ve dolu dolu 2 saat geçirdik herkes gönül rahatlığı ile kendisiyle zaman geçire bilir tekrar görüşmek dileğiyle :)

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
1,315
994
Cinsiyetiniz nedir?
öncelkikle geç gelen bir referans oldu için kusura bakmasın kendisi çok güzel sohbeti hoş bir bayan güzel ve dolu dolu 2 saat geçirdik herkes gönül rahatlığı ile kendisiyle zaman geçire bilir tekrar görüşmek dileğiyle :)
Forumda çok zor sorular soruyor,başbaşa iken de zor sorular soruyor mu?@Tatlı Kıvırcık
Yüreğinize sağlık

Ertkrh

Normal Üye
12 Ocak 2022
4
13
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Başbakan iken beni zorlayan hiç birsey sormadı kendisi konuşmayı seven ve cana yakın bir bayan umarım sorunuza yanıt verebilmisimdir

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,226
5,849
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşm icn teşekkürler

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Estağfurullah canım ne kusuru düşünüp yazmanız yeterli.😌 Yanımda zaman kavramını unutturabildiysem ne mutlu bana.🙃 Ben teşekkür ederim herşey için.🙏🏻 Kendinize çok iyi bakın. Hoş ve sağlıcakla kalın.🙏🏻☺️🧡😍💜💓💝💋💝💓💓💞💕🥰🥰💞💞💞💕

Caner T

Normal Üye
24 Ocak 2022
1
1
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisi ile bu akşam tanışma fırsatı buldum ! gayet olumlu muhabbeti hoş alımlı birisi. İnsan gibi davranmak kaydı ile insan muamelesi görebilirsiniz

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
2,592
2,175
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık olsun 🙂

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar