Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tatlı mı Tatlı Bir Kıvırcık

HotCupid

Normal Üye
18 Haz 2022
3
22
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Onu tanıdım tanıyalı her zaman aklımın bir köşesinde.
Kendisi çok güzel tatlı hoş bir kadın. Sohbet etmesinide sevişmesinide çok iyi bilen bir kadın. Hoşnut olmanız için elinden gelini yapar nazı kaprisi vs. yoktur sevgilinizden daha iyi davranır :) Bir kere tanırsanız vazgeçemezsiniz artık mutlaka tanışın derim.

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Onu tanıdım tanıyalı her zaman aklımın bir köşesinde.
Kendisi çok güzel tatlı hoş bir kadın. Sohbet etmesinide sevişmesinide çok iyi bilen bir kadın. Hoşnut olmanız için elinden gelini yapar nazı kaprisi vs. yoktur sevgilinizden daha iyi davranır :) Bir kere tanırsanız vazgeçemezsiniz artık mutlaka tanışın derim.
Balım benim aklının bir köşesinde olmam beni çok mutlu etti .Güzel izler bırakmama çok sevindim.Guzel hatırlanmak her zaman çok güzel bir duygu .🤗🤗🤗🙏🙈. Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim bebeğim 😘🙈. Konuşmayı severim ☺️,ama bazen çenem düşünebiliyor.Sohbet karşılıklı güzel olunca tadına doyum olmuyor 🤭🤭🙈😘.Her zaman güzel zaman geçirmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Her partnerim benim için önemli ve özeldir .Sende öylesin bitanem 🤗🙏☺️💋💋❤️.İyiki tanıştık o zaman ☺️🤗😘😘🙈.Kendine çok iyi bak .Her zaman beklerim 😘😘😘😘. Tekrar görüşmek üzere bal 🤗😘🙈❤️💋💋❤️☺️☺️☺️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar