- 14 Nis 2010
- 26
- 68
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kıymetli Forumdaşlar, gelelim Antepli ile deneyimler konulu yazıma, yıl sonu iş güç derken baya bir sıkılmışım bir aydır görüşme yapmadığımı düşünürsek dedim iki gün kaçayım İstanbula ve bir deniz havası birde mis kokulu bayan kokusu duyayım. Gelelim 1. İstanbul güncesine; Yaklaşık bir aydır yazışma konuşma sohbet derken baya bir samimiyet ve sıcaklık oldu aramızda sevgili @Tatlı Kıvırcık hanımefendi ile aramızda, görüşme kararı alır almaz bunu ona bildirdim ve o da çok mutlu oldu, Antepli yine gurbet ellerde bir otel odasında saatin 20 olmasını bekledi birazcık yorgun birazcık uykusuz, ama kapı çalınıp güzellik kapıda görülünce gitti bütün huysuzluklarım, aslında iyi hoş güzel adamım ama oluyorum ara sıra huysuz ve aksi, neyse dönelim konumuza kendisi gayet güzel renkleri gözlü ve fit bir vücuda sahip, kıvır kıvır saçlar ona bir hava katıyor ve onu ilk gördüğümde bana yabancı bir siteden Görüştüğüm İtalyan mamma mia bir bayanı hatırlattı, aynen öyle saç,fizik ve gözleri ile tam bir İtalyan kadını benim gözümde, gece 20 sularında tanışıp sabah 20 sularında ayrılış ve o muhteşem güzellik kaldı aklımda ve bir de güzel gözleri, yine yatak odası sırlarını vermeme geleneğimi sürdürerek size sadece şunu belirteyim sohbeti ve yatağıyla mükemmel, güzelliği ile muhteşem bir hanımefendi daha ekledim kendi haneme, mükemmel gece için çok teşekkür ederim sevgili İtalyan asıllı Türk @Tatlı Kıvırcık hanımefendiye, bir maceranın ilk gününün sonuna geldik böylece, ikinci günü soranlar var gibi aranızda eh o da arkası yarın olsun size, bu gece için beklenen güzellikler var sırada. Sürçi Lisan ettiysek affola, saygıyla selamlıyorum sizleri. Vesselam...