Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ceylin hanım ile iki saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Karşılama, ikram, ev temizliği, kişisel temizliği gayet güzel. Memnun olunmayacak bir husus görmedim. Kendisine teşekkür ediyorum.
Ceylin hanım ile iki saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Karşılama, ikram, ev temizliği, kişisel temizliği gayet güzel. Memnun olunmayacak bir husus görmedim. Kendisine teşekkür ediyorum.
Bu güzel görüşme için bende çok teşekkür ederim tatlım. Çok güzel keyif dolu saatlerdi.. Sizi tekrardan evimde ağırlamayı çok isterim.. Memnun kalabilmene çok sevindim. Bütün herşey sizin için. Öpüyorum kalbinden. Bir daha ki görüşmeye kadar kendine iyi bak tatlım.