Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Teşekkürler

ege..

Normal Üye
21 Haz 2022
1
9
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nihal hanımla -yanlış hatırlamıyorsam- 2019 yılında bir görüşme gerçekleştirmiştim. foruma yeni üye olduğum için geç de olsa memnuniyetimi ifade etmek isterim. kendisi misafirperverliği olsun, klas duruşu olsun, hoş sohbeti olsun, son derece harika bir hanımefendi.
hem zamanınızın hem de paranızın karşılığını misli ile karşılayacağından emin olabilirsiniz.
Kıbrıs sohbetleri dersem belki de kendisi hatırlar :)

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,678
10,834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eski de olsa paylaşım için teşekkürler...

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,225
5,847
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nihal hanımla -yanlış hatırlamıyorsam- 2019 yılında bir görüşme gerçekleştirmiştim. foruma yeni üye olduğum için geç de olsa memnuniyetimi ifade etmek isterim. kendisi misafirperverliği olsun, klas duruşu olsun, hoş sohbeti olsun, son derece harika bir hanımefendi.
hem zamanınızın hem de paranızın karşılığını misli ile karşılayacağından emin olabilirsiniz.
paylaşim icin teşekkürler

Partner Nihal Çevrimdışı
28 Ara 2021
1,136
2,775
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sen benim Canim, sen benim tatlim, sen benim candan arkadasim. Çok teşekkür ederim ben bunu yeni gördüm.Sari oglana sevgiler gonderiyor zibidi hanim. Seni cok özledik. Cok cok cok operim Seni tatlim benim

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar