- 13 Ara 2019
- 2,161
- 3,053
- 53
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar....
Günlerden yine bir @SineMelez günü..Yılbaşına ramak kala..Yılın son demleri.Sinem ile veda edelim eski yıla dedik,yola koyulduk..Yıl içinde o kadar çok görüşmemize rağmen doyamadık bir birimize..
Bu kez @NAZ ’da var birliktelikte..Her ne kadar ayrı ayrı görüşsekte..
Yine ezberimde olan eve doğru yola koyuldum..Navalem yanımda,erken saatkerde..Bilirsiniz, @sinem’i sabah kaldırmak kolay değildir..Ya top aracaksınız

yada;dürteceksiniz

Ben ikinci yolu seçtim..Dürtmek için gidiyorum

Güzel,hoş bir ksrşılama tabii her zamanki gibi kuzularımdan..Bi @SineMelez bi @NAZ ..Öpücükler her ikisine birden,sarışnalar...
Kim kimle? Kim ne zaman derken @NAZ önceliği @SineMelez ’e verdi..Salondaki sohbet kısmını kesip,odaya doğru yollandık biz..
Birbirini tanıyan iki insanın sevişmesi de bir başka güzel oluyor ya..
Kim nasıl,nerden başlar,nerden haz alır?Hepsi ezberimizde..İşte öyle yol aldık yavaştan..Küçük ama nefis dokunuşlar,öpücükler...Ayakta başlayıp,yatakta süren uzun sevişmeler...Tadına doyamadığımız sevişmeler..
Hiç bitmesini istemediğimiz,her defasında,yeni bir şeyler kattığımız sevişmeler..
@SineMelez öyle bir kadındır ki;Her defasında size bir sürprizi vardır.Hep bir yenilik bulursunuz onda..Kaç defa da gitseniz bıkamazsınız..
Bu kez de yanıltmadı beni kuzum
Yaşattıkları ve yaşadıklarım için ona kocaman öpücükler...

(Bu referansın devamı @NAZ ’da olacak
)
Günlerden yine bir @SineMelez günü..Yılbaşına ramak kala..Yılın son demleri.Sinem ile veda edelim eski yıla dedik,yola koyulduk..Yıl içinde o kadar çok görüşmemize rağmen doyamadık bir birimize..
Bu kez @NAZ ’da var birliktelikte..Her ne kadar ayrı ayrı görüşsekte..
Yine ezberimde olan eve doğru yola koyuldum..Navalem yanımda,erken saatkerde..Bilirsiniz, @sinem’i sabah kaldırmak kolay değildir..Ya top aracaksınız

Ben ikinci yolu seçtim..Dürtmek için gidiyorum

Güzel,hoş bir ksrşılama tabii her zamanki gibi kuzularımdan..Bi @SineMelez bi @NAZ ..Öpücükler her ikisine birden,sarışnalar...
Kim kimle? Kim ne zaman derken @NAZ önceliği @SineMelez ’e verdi..Salondaki sohbet kısmını kesip,odaya doğru yollandık biz..
Birbirini tanıyan iki insanın sevişmesi de bir başka güzel oluyor ya..

Hiç bitmesini istemediğimiz,her defasında,yeni bir şeyler kattığımız sevişmeler..
@SineMelez öyle bir kadındır ki;Her defasında size bir sürprizi vardır.Hep bir yenilik bulursunuz onda..Kaç defa da gitseniz bıkamazsınız..
Bu kez de yanıltmadı beni kuzum

Yaşattıkları ve yaşadıklarım için ona kocaman öpücükler...

(Bu referansın devamı @NAZ ’da olacak