- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben de kaybolmayan toka var. Tukenmez kalem gibi birşey. Onu vereyim ben sana.
Tokayı bulsam bile vermem ki senin saçlarının kokusu sinmiş tokaya sensiz olduğum anlarda koklar koklar durumum ( bu arada yine yürek hoplatan bir foto)
Aa..
Ceza mı...Sana ceza o tokayı bulmadan kalkmak yok![]()
Canım benim o toka değildirBen de kaybolmayan toka var. Tukenmez kalem gibi birşey. Onu vereyim ben sana.![]()
Yaa bakıyorum ama bulamadım taaa en aşağılara kadar baktım yok yokaşağılarda bir yerde olması lazım bence biraz daha egilip bakarsan![]()
Olur benden sana hediye olsunTokayı bulsam bile vermem ki senin saçlarının kokusu sinmiş tokaya sensiz olduğum anlarda koklar koklar durumum ( bu arada yine yürek hoplatan bir foto)
Orda diyorsunuz hani nerde...göremiyorum biraz yardımcı olsanız@Cansel Ulusoy toka oralarda bir yerde sakın kalkmayın![]()
Bir daha ki sefer alırsın artıkAa..sizde mi kalmış hay Allah ya...
❤ Teşekkürler bebeğim ❤
Tatliskom arıyorum bulamıyorumHay Allah. Ara da bul şimdi. Bize de izlemek düşüyor.
Olur en kısa zamanda alayım ozamanBir daha ki sefer alırsın artıkbebeğim❤❤
![]()
Tamam bebeģimOlur en kısa zamanda alayım ozaman![]()
O zaman görüşünce toka sözünü hatırlatırımOlur benden sana hediye olsunbaktıkça beni hatırlarsın
Çok teşekkür ederim
![]()
Biraz daha aşağıya doğru eğilmeniz lazım ama popiş yukarıda kalsın @Cansel Ulusoy hanımOrda diyorsunuz hani nerde...göremiyorum biraz yardımcı olsanız![]()
Tukenmez diyorum, senin kaybolan tokana benzemez bu.Canım benim o toka değildir
Seninde dediğin gibi senin tükenmez kalemindir ooo
hmm bilemedim tükenmez kalemi alırsam ✏ şimdi ya üstüme falan mürekkebi akarsa ne olcak
☘☘
Haftaya kadar bulamazsan gelirim.Tatliskom arıyorum bulamıyorumsen bana yardımcı olmak istermisin
![]()
Tamam olurO zaman görüşünce toka sözünü hatırlatırım![]()
Anladım ben sizin ne demek istediğinizi sizin derdiniz toka mı bulmak degil popisimi görmekBiraz daha aşağıya doğru eğilmeniz lazım ama popiş yukarıda kalsın @Cansel Ulusoy hanım![]()
Haklısın hiç tükenmiyorTukenmez diyorum, senin kaybolan tokana benzemez bu.![]()
Bence kesinlikle bulamam ben o tokayı senin mutlaka gelip bana yardım etmen gerekHaftaya kadar bulamazsan gelirim.![]()
Hiç kimse yardımcı olmuyor bari siz yardımcı olun bana lütfenkeşke beraber bulsak ya
Doggy ile görmek mümkün olablir zannımca
Hahahaa gerçekten öyle oldu ama kıyamam o beyefendiye ya...Fotoğrafı çekenin dibi düşmüş bir toka için kimseyi üzmeyelim)
Doggy ile görmek mümkün olablir zannımca ❤![]()
Deneyelim görelim doggy olmazsa misyoner ile olurOlabilir mi acaba
denemek lazım
![]()
Sanki sag tarafa dogru arasan bulacaksin gibi geliyor bana, gerçi saga dogru arayip bulamasan mi?
Dur biraz o tarafa bakayımSanki sag tarafa dogru arasan bulacaksin gibi geliyor bana, gerçi saga dogru arayip bulamasan mi?![]()
90 derece saga donelim, bir süre arayalim, bulup bulmamak sana kalmış artik.Dur biraz o tarafa bakayımçok sağa mı az sağa mı
dur bı bakayım bulup bulamayacağımı görcez
☘
90 derece mi çok değil mi yaa o derece90 derece saga donelim, bir süre arayalim, bulup bulmamak sana kalmış artik.![]()
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!