- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Küpende bende kalmış arama
Her şeyini kaybetsen bile iyiki sen varsın seni kaybetmemek gerek yoksa kaçarsın küpeleri bulunca ellerimle takarım
Yok bu sefer sakin durumKüpende bende kalmış aramabebeğim bak yine
savaş çıkıcak sayende ❤❤⚘
Bulmak için yardıma hazırım
Bugün sizi, saygıdeğer ve tuttuğunu koparan, İstanbul mavişlerine devrediyorum.Valla tanklar yola çıkķıyor![]()
arayışların en güzeli
Bugün sizi, saygıdeğer ve tuttuğunu koparan, İstanbul mavişlerine devrediyorum.
@Dilsizseytan @Arda Tuna
Arkadaşlarla bugün siz ilgilenin lütfen.
Ben dün tek mücadele ettim.
Çok zorlanmazsınız.
Ben, müsadenizle, bol bol @Cansel Ulusoy Hanım'ın paylaşımlarını izleyeceğim. Bugün kendime kıyak geçmeye karar verdim..
![]()
Abicim, bu İzmir'li beyefendilerin bir sıkıntısı var: anlamıyorlar.. valla bak.Oğlum dün tankla tüfekle daldım okumadın mıo iş bitti zaten merak etme
Abicim, bu İzmir'li beyefendilerin bir sıkıntısı var: anlamıyorlar.. valla bak.
Çok bariz bir şekilde açık ara kazandığımız maçı bile çevirebileceklerini düşünüyorlar..
![]()
söz konusu @Cansel Ulusoy olunca bitmez abim maç devam ederAbicim, bu İzmir'li beyefendilerin bir sıkıntısı var: anlamıyorlar.. valla bak.
Çok bariz bir şekilde açık ara kazandığımız maçı bile çevirebileceklerini düşünüyorlar..
![]()
Dün az kalsın tarafsızlığını yitiriyordu ama. Var a gittik.
Dün az kalsın tarafsızlığını yitiriyordu ama. Var a gittik.![]()
İyi sakla abim onları. Aman ha, çok lazım olacak gibi. Hazım sorunu yaşayanlara iyi gelecek.Bu konuda her zaman iddialıyımVAR kayıtları bende
![]()
Evet... sevgili Adminim kimse yardımcı olmuyor bana siz bi gelip yardımcı olsanız hiç te fena olmaz yani...Kimse yardımcı olmamış size Cansel hanım, isterseniz ben yardımcı olabilirim küpenizi bulmakta ?![]()
Çok yoruldum gerçekten yaa böyle küpe aramak çok zor oluyorbebegim sen yorulma ben gelip ararim![]()
Sende miiKüpende bende kalmış aramabebeğim bak yine
savaş çıkıcak sayende ❤❤⚘
Teşekkür ederim bebeğim sende iyiki varsınHer şeyini kaybetsen bile iyiki sen varsın seni kaybetmemek gerek yoksa kaçarsın küpeleri bulunca ellerimle takarım
Canım... teşekkür ederimKüpe bahane cansel ulusoy şahaneee❤❤❤
İyice eğildim baksana yok bulamadımIyice eğil bak oralardadır![]()
İyice eğildim baksana yok bulamadım![]()
Valla mı...yok yaaa bugün tank resmi atan olmadı bugün ortalık sakin...Valla tanklar yola çıkķıyor![]()
Tamam bebeğimAramaya ara verebilirsin. Küpeler bende.![]()
Aaa Evet nasılda unutmuşum oraya bakmadım dur hemen bakayımYatağın altına düşmüş olmasın, bir bak istersen...
Gerçekten mi bebeğimBen aldim bugun yanindaydim ama aklim evinde kaldi
Canım benim sen bana odaklan bol bol resimlerime bak...Bugün sizi, saygıdeğer ve tuttuğunu koparan, İstanbul mavişlerine devrediyorum.
@Dilsizseytan @Arda Tuna
Arkadaşlarla bugün siz ilgilenin lütfen.
Ben dün tek mücadele ettim.
Çok zorlanmazsınız.
Ben, müsadenizle, bol bol @Cansel Ulusoy Hanım'ın paylaşımlarını izleyeceğim. Bugün kendime kıyak geçmeye karar verdim..
![]()
Ozaman bol bol gosellere devam...Bizde seni izlerken kendimizi kaybettik güzellik![]()
Hahahaaa evet var...var...Bu konuda her zaman iddialıyımVAR kayıtları bende
![]()
Tamam bekliyorum canımDur sen bekle öyle ben geliyorum yardıma![]()
Bu kadar çekici olacaksanız hep bir şeylerinizi kaybedebilirsiniz![]()
Var sonuçlarını @Cansel Ulusoy bir degerlendirsinİyi sakla abim onları. Aman ha, çok lazım olacak gibi. Hazım sorunu yaşayanlara iyi gelecek.![]()
![]()
![]()
Seve seve. Büyük mutluluk.Canım benim sen bana odaklan bol bol resimlerime bak...![]()
Var'a gidiyorum
Evet sormayın... iki gündür çok tehlikeli sularda yüzüyorumKüpede işler tehlikeli yerlere varmış.![]()
Hahaha dedim...ve tank geldi...
Seni güvenliğinHahaha dedim...ve tank geldi...tankla geliyorlar dı...
![]()
Var sonuclarınıVar'a gidiyorumdeğerlendirecem
![]()
Teşekkür ederim bebeğim sende iyiki varsınbir araya gelince takarsın küpeleri mi
![]()
Navigasyonum şu an: Rota oluşturuluyor Hedefimiz İzmirEvet... sevgili Adminim kimse yardımcı olmuyor bana siz bi gelip yardımcı olsanız hiç te fena olmaz yani...❤❤❤
HarikasınOzaman bol bol gosellere devam...teşekkür ederim bebeğim
![]()
Teşekkür ederim bebeğim
Tam var sonuçlarını alıyordum ki...ekran gitti...Var sonuclarınıbekliyoruz
![]()
Unutulmamak dileğiyleah şu unutkanlıkher şeyi unutturan güzelliklere selam olsun
![]()
Tamam olurtmm anlaştık
toka senden küpeler benden bebek
![]()
Teşekkürler Adminim ne zaman burda olursunuz daha bu navigasyon rotayı oluşturması mıNavigasyonum şu an: Rota oluşturuluyor Hedefimiz İzmir![]()
İstanbul a gelinde müsait zamanınızdaBuyrun gelin beraber arayalım![]()
Herkes çağırıyor İstanbul'a beniİstanbul a gelinde müsait zamanınızda![]()
Herkes çağırıyor İstanbul'a beniinşallah gelicem
Dur beraber arıyalım fıstığım aradığını buluruz birlikte
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!