- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ahhh ahhhh fıstığım Günaydın da Günaydın olmuş hani yerim seni ben yerim
Böyle seksi güzel ıslak günaydın özlemişim ki
Günaydın Cansel hanım
3 gün sankii 365 gündü sensizlik karanlık bir dünyada kalmak gibi güzellik İzmir Güneşi hoşgeldin
Müthiş bir görüntü bebeğim
Hoşgeldin bebeģim
Günaydın canım inşallah bir gün oda olur canımgünaydın cansel hanım şuanki halinle yanında olmak vardı
Günaydın tatlım benimGüzelim. Günaydın. Bu nasıl bir günaydın böyle? İyi ki varsın ve günümüzü tatlandırıyorsun.![]()
Günaydın yavrumGünaydın güzelim, gözümüz yollarda kaldı![]()
Çok teşekkür ederim bebeğimSabah sabah mahvettin bizi guzellik bu ne boyle![]()
Çok teşekkür ederimBu foto gerçekten efsane olmuş,Sanki ilk defa bu kadar yakından….
Böyle fotolar gelecekse 3 günde bir gönder Cansel hanım,
Ben beklerim….![]()
Günaydın fındığım benimAhhh ahhhh fıstığım Günaydın da Günaydın olmuş hani yerim seni ben yerim![]()
Sabah jakuzi iyi gider diye düşündüm ıslakBöyle seksi güzel ıslak günaydın özlemişim ki![]()
Asıl senle iyi gider kiSabah jakuzi iyi gider diye düşündüm ıslak![]()
TeşekkürlerHarika bir gün başlangıcı, günaydın.
wooouw çok seksi ve büyüleyici görünüyorsun prenses, aklımı aldın![]()
Arada özlenmek gerek tatlım3 gün sankii 365 gündü sensizlik karanlık bir dünyada kalmak gibi güzellik İzmir Güneşi hoşgeldin
Beğendiğine sevindimMüthiş bir görüntü bebeğim![]()
Biraz canlı biraz görsel ortaya karışıkBu manzaranın fotoğrafını görmek başka, canlısını görmek ise bambaşka. Yaşamayan bilemez ❤
Nasıl durayım canım yan mı dursaydım keşkeÖyle durma öyle![]()
Teşekkürler bebeğim benim içinde seninle güne başlamak harikaydıSenin yanında güne başlamak güzeldi![]()
Ben teşekkür ederim PrensesTeşekkürler bebeğim benim içinde seninle güne başlamak harikaydıherşey için teşekkür ederim
![]()
Naslda biliyor yaaaaNasıl durayım canım yan mı dursaydım keşke![]()
Gönlünün efendisi yesin seniAha dönmüş gönlümün efendisi![]()
Teşekkürler bebeğimHemde ne günaydın![]()
Alla alla naslmiş benm içimBen senin içini biliyorum hayatım![]()
1 gün bile olmasan özleniyor sun güzellik capkıncocuk bol bol öpücük ler yolluyor sanaArada özlenmek gerek tatlımİzmir güneşi seni kocaman öpüyor
çok öpüyor hoşbuldum
![]()
Yaparız ozaman bebişim en kısa zamandaAsıl senle iyi gider ki![]()
Çapkın kız da sana İzmir'den kokulu kokulu pus gibi çok çok öpücük yolluyor amaaa1 gün bile olmasan özleniyor sun güzellik capkıncocuk bol bol öpücük ler yolluyor sana![]()
Rüyalarınızın perisi olmak isterimBu nasıl duruş rüyalardasın![]()
Hihohoo ne güzelHapur hapur şapır şupur hemde
Hoşuna gitti demiTmm olur![]()
Biliyorum kiiiBende özledim. Yakında görüşmemiz lazım
Bu sefer kesin unuturu. 2 ci olacaginz içinHoşuna gitti demiama dikkat et te yine çekiç
ni unutma
![]()
Bakıcaz artık
Bak bak naslda hoşuna gidiyorrrBakıcaz artıkana kesin unutursun
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!