- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ani ne toplantısı fıstığım sitemi. Aidatlar yükselmesin bakalım.
Evet canım aniden gelişen bir toplantı bu valla bakıcaz artık neler yükselecekAni ne toplantısı fıstığım sitemi. Aidatlar yükselmesin bakalım.Dur bende gelim başbaşa toplantı yapalım
![]()
Yanlız toplantılarda çok ciddiyimdir bilgin olsun canımbende istiyorum bu toplantıdan incelemem lazım bu güzelliği
Ciddi bir toplantı sanırım
Hemde nasıl bir ciddiii anlatamamCiddi bir toplantı sanırım
Tam toplanmalik olmuşsun bebekkk.
Eeee ne zaman toplanıyoruz ozaman bebekkkTam toplanmalik olmuşsun bebekkk.
Ama sizinle yeni bir toplantı yaptık poyraz beybizdemi acil bi toplanti yapsak prenses![]()
Seçimler ne zaman olacak bi belli olsun, biz de toplanip adayimizi aciklariz tabi ki bebekkkkEeee ne zaman toplanıyoruz ozaman bebekkk![]()
Benim niye haberim yok
Toplantı kızı ennn sevdiğimiz çalışkan pembiş
Toplantıya geç kaldınız ama kırmızı kaplı dosyaların derhal incelenmesi lazım detaylıca
Haftaya mı...Ciddi kararlar almamiz lazim, haftaya genel kurul var![]()
Sahane gorunuyorsun bu aradaHaftaya mı...benim neden bu toplantıdan haberim yok
neyse ben hemen hazırlık yapayım
![]()
Aşk olsun bebeğim yaaa ben sana söylemedim miBenim niye haberim yokbu toplantıdan bebeğim
kırmızi dosyalari aldin mi yanina
![]()
Bencede olabilir toplantı zamanı geldiiibizde bir toplantı yapsak başbaşa, mühim meseleleri hallederiz![]()
Pempişler çalışkan olmazsa olmazToplantı kızı ennn sevdiğimiz çalışkan pembiş![]()
Offf yine miiiToplantıya geç kaldınız ama kırmızı kaplı dosyaların derhal incelenmesi lazım detaylıca![]()
Teşekkür ederim canım benimSahane gorunuyorsun bu arada![]()
Ben sana eşlik etmicem de kime etcem bebeğimBana da eşlik edecek böyle güzel bir bayan gerekiyor..Yeni projelere açılıyorum..Bayıldım sana![]()
Bende büyük bir keyifle size eşlik etmek isterim çok mutlu olurum2023 kimya sektörü ile ilgili İzmir’de gerçekleşecek olan toplantıma daha sonra sizinle birlikte istişarede bulunmak isterim![]()
Mesai mesai mesaiOfff yine miiitamam hemen başlıyorum çalışmaya
![]()
Bitmez bizim mesailer canımMesai mesai mesaisensiz inceleme olmuyor ama
![]()
Bitmesini isteyen kim sen olduktan sonraBitmez bizim mesailer canım![]()
Sabahlar olmasın ozamanBitmesini isteyen kim sen olduktan sonra![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!