- 17 Mar 2020
- 638
- 1,438
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Değerli Forumdaşlar
Benim jenerasyon Cengiz Kurtoğlu'nun liselim şarkısını dinleyip çok efkar dağıtmıştır zamanında. @Tatlı Kıvırcık in liseli kostümünü görünce o yıllara ışınladım, lisenin belli bir dönemini İzmir de okuduğum için o yılların bende değeri tadı farklıdır, İzmir çıtırlarıyla tatlı sevişmeler asla unutulmaz
Tatlı kıvırcığa da hemen liselim şarkısından bir uyarlama yapıp, randevüyü kaptım 
"seninle bir kalem bir kağıt gibi
seninle bir defter bir kitap gibi
birlikte yazalım referansımızı
tatlı kıvırcığım liselim benim
"
Talepler net, gün saat herşey net olduktan sonra görüşme öncesi iletişimde gayet iyiydi. Gelelim ilk görüşme kısmına, kapı açılmasına. Aman aman, o resimlerde gördüğünüz liseli kıyafeti ile karşımdaydı. Bu nasıl bir güzellik, bu nasıl tatlılık, hemen kendisiyle ders çalışmak istiyorum
İlk görüşme olduğu için önce sohbetimizi ettik, tanıştık, birşeyler yedik, içtik. Sonra ders çalışmaya geçtik. Ben biyolojiden başlayalım, fakat ben dokunmadan anlayamıyorum dedim. Memiktolardan başladık, o nasıl bir şahaser anlatamam, dimdik dipdiri büsbüyük
Sadece el yetmez deyip diğer bir duyu organımız olan ağız ile tadına bakmaya başladım, tadı da mükemmel, tam kıvamında. Fakat vücut öyle bir vücut ki maşallah
insan nereye yönleneceğini şaşırıyor
Kalçalar, bacaklar, sırt, eller, boyun hepsi sırada bana da bana da diyor, öpmeye ellemeye doyulmuyor. Sonra konu erkek üreme organına geldi, @Tatlı Kıvırcık da benim gibi ağız duyusu olmadan yapamıyor, başladı orala
Oralı müthiş, yüz güzelliği ve bakışları ile zaten duman ediyor. Göz teması çok iyi, hareketleri harika. Sonra pembişimiz ayakta arkasını dönüp bir yapıştı, ayakta hafif öne eğilip doggy, ah kalçalar o ten o saçlar amanın, çok güzel hareketler bunlar, sabahlar olmasın
Sonra ayakta kalmayayım diye beni yatağa aldı, cowgirl de hünerlerini gösterdi. O harika vücudun üzerimde zıplamasından aldığım zevki anlatamam. İki seans ta birçok pozisyonun tadını inanılmaz aldığımı söyleyebilirim ama @Tatlı Kıvırcık a doyum olmaz onu söylüyeyim. İki seans ta doyulacak hatun değil. Birde seans arasında yatakta ona sarılmak, dokunmak, sohbet etmek dahi çok büyük bir zevk. Tatlı kıvırcık dişiliğin vücut bulmuş hali arkadaşlar, sizi harika bir yüz ve vücut güzelliğinin yanında profesyonel bir eskort deneyimi bekliyor. Güzel olduğu kadar bu güzelliği nasıl kullanacağını da çok iyi biliyor, inanılmaz iyi hissettiriyor.
Bana kendisini tanıma fırsatı verdiği için ne kadar teşekkür etsem azdır. Kendine çok iyi bak liselim, yine dersimizi çalışalım beraber
Benim jenerasyon Cengiz Kurtoğlu'nun liselim şarkısını dinleyip çok efkar dağıtmıştır zamanında. @Tatlı Kıvırcık in liseli kostümünü görünce o yıllara ışınladım, lisenin belli bir dönemini İzmir de okuduğum için o yılların bende değeri tadı farklıdır, İzmir çıtırlarıyla tatlı sevişmeler asla unutulmaz
"seninle bir kalem bir kağıt gibi
seninle bir defter bir kitap gibi
birlikte yazalım referansımızı
tatlı kıvırcığım liselim benim
Talepler net, gün saat herşey net olduktan sonra görüşme öncesi iletişimde gayet iyiydi. Gelelim ilk görüşme kısmına, kapı açılmasına. Aman aman, o resimlerde gördüğünüz liseli kıyafeti ile karşımdaydı. Bu nasıl bir güzellik, bu nasıl tatlılık, hemen kendisiyle ders çalışmak istiyorum

Bana kendisini tanıma fırsatı verdiği için ne kadar teşekkür etsem azdır. Kendine çok iyi bak liselim, yine dersimizi çalışalım beraber