- 11 Eyl 2022
- 142
- 156
- 45
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhabalar,
Buse hanım ile ilk görüştüğümüz günden beri kafamızda planladığımız, ancak benim uzayan tatil seyahatlerim yüzünden
bir süre geciken, daha kapsamlı ve keyifli görüşmemizi gerçekleştirip, bir üst leveldeki bir sonraki görüşmemizin planlarını yapmaya başladık bile
. İnanın bu kadının yanında zaman nasıl geçiyor anlamıyorsunuz, dakikalar, saatler, geceler @BUSE PIRIL a doymaya yetmiyor
. Her konuda muhabbet edebileceğiniz, donanımlı, kendisini geliştirmiş bir insan. Görüşmemize gelecek olursak
, centilmen bir erkek olarak çiçeğimi alıp, artık ezberimde olan merkezi konumdaki evinin yolunu tuttum ve bu sefer karıştırmadan buldum
. İçimde yine ilk görüşmeden önceki heyecan ile merdivenleri tırmanıp kapıya ulaştığımda, @BUSE PIRIL hanım,tüm güzelliği ile kapıda beni bekliyordu. Daha içeriye girmeden kapıda boynuma sarılmıştı bile
. Çok sıcak kanlı, içten, samimi, enerjisi yüksek, pozitif ve güzel bir kadın gerçekten kendisi. Ayrıca temizlik ve hijyen konusunda da çok iyi, evi tertemiz ve misafirleri için de her zaman hijyenik malzemeler bulunduruyor. Kapıdaki sıcak karşılamanın ardından, kendi elleri ile hazırladığı kahve eşliğinde muhabbet etmeye başladık
, konu konuyu açtı derken mükemmel fiziği, pürüzsüz teni ile karşımda duran bu hanımefendiye karşı daha fazla kayıtsız kalamadım
, karşılıklı mükemmel haz ve keyif aldığımız, her bir saniyesi hafızamda kazılı olan harika bir performans ve çok güzel bir gece geçirdik

, bu unutulmaz güzel gece için teşekkür ederim, en kısa zamanda, daha da keyifli vakitlerde görüşmek üzere güzel kadın @BUSE PIRIL 

Buse hanım ile ilk görüştüğümüz günden beri kafamızda planladığımız, ancak benim uzayan tatil seyahatlerim yüzünden