Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Unutulmaz 3 Saat🤤🔥🔥

Venusedogru Çevrimdışı
30 Ara 2020
89
158
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar ben foruma yeni üye oldum sırf tatlı mı tatlı kıvırcığımızla olan deneyemi mi sizinle paylaşmak için ve sizi bu güzeller güzeli kıvırcık hanımdan mahrup etmemek için yazıyorum.
Biz Ceylin hanımla 2 gün önceden bugün için 3 saatlik bir program yaptık. Ve ben o günden beri doğru düzgün uyuyamadım bile. Beklenen gün geldiğinde neredeyse kalbim yerinden çıkıcaktı. Kapı açılır açılmaz o yemyeşil gözler, kıvırcık saçlar, incecik kıvrımlı bel ve o dolgun kalçaları beni benden almıştı. Hayatımda belkide birdaha yaşayamayacağım bir deneyim yaşattı bana. O yüzden kendisine çok teşekkür ediyorum ve birdaha görüşmeyi dört gözle bekliyorum.
Size uzun uzun anlatıp en ufak detaya kadar girmek isterdim fakat benim en özel ve güzel anlarımdan birtanesi olduğu için paylaşmak istemiyorum. Yaşayın ve görün size tek tavsiyem budur şiddetle öneriyorum.
Daha önce birçok bayanla görüştüğüm oldu ve gercekten beğendiklerimde oldu ama böylesi ne onlara benzer nede ondan sonrakilere...

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,161
3,053
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Yeni olduğunuz çok belli olmuş😉”Büyük harfli başlık”😅
Biraz özele de mi değinseydik?😉Mesela ben hiç bilmiyorum Ceylin’in özelini🤦‍♂️😅Öyle değil mi sevgili @Tatlı Kıvırcık ?😉🤦‍♂️

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar ben foruma yeni üye oldum sırf tatlı mı tatlı kıvırcığımızla olan deneyemi mi sizinle paylaşmak için ve sizi bu güzeller güzeli kıvırcık hanımdan mahrup etmemek için yazıyorum.
Biz Ceylin hanımla 2 gün önceden bugün için 3 saatlik bir program yaptık. Ve ben o günden beri doğru düzgün uyuyamadım bile. Beklenen gün geldiğinde neredeyse kalbim yerinden çıkıcaktı. Kapı açılır açılmaz o yemyeşil gözler, kıvırcık saçlar, incecik kıvrımlı bel ve o dolgun kalçaları beni benden almıştı. Hayatımda belkide birdaha yaşayamayacağım bir deneyim yaşattı bana. O yüzden kendisine çok teşekkür ediyorum ve birdaha görüşmeyi dört gözle bekliyorum.
Size uzun uzun anlatıp en ufak detaya kadar girmek isterdim fakat benim en özel ve güzel anlarımdan birtanesi olduğu için paylaşmak istemiyorum. Yaşayın ve görün size tek tavsiyem budur şiddetle öneriyorum.
Daha önce birçok bayanla görüştüğüm oldu ve gercekten beğendiklerimde oldu ama böylesi ne onlara benzer nede ondan sonrakilere...
Canım çok teşekkür ederim böyle bir incelik gösterdiğin için güzel insanları tanımak ve keyifli zaman geçirmeyi bende çok seviyorum bende çok teşekkür ederim herşey için tekrar görüşmek üzere 🤗💋❤️

Venusedogru Çevrimdışı
30 Ara 2020
89
158
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yeni olduğunuz çok belli olmuş😉”Büyük harfli başlık”😅
Biraz özele de mi değinseydik?😉Mesela ben hiç bilmiyorum Ceylin’in özelini🤦‍♂️😅Öyle değil mi sevgili @Tatlı Kıvırcık ?😉🤦‍♂️
Özel konuları pek paylaşma taraftarı değilim😁 kusura bakmayın daha yeniyim başlık sanırım büyük olmamalıydı

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,499
2,131
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler, her iki tarafın sevismesine ve yüreğine sağlık 😊

Başlık büyük yazilmistir doğrudur,kendileri yeni üye olmuş doğrudur ama Bunda @Tatlı Kıvırcık ın hiç mi suçu yok 😉 Adamın aklını almıştır 😊

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar