- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Nereye başvuruyoruzŞeytan yine dürttü
![]()
E devlet tenNereye başvuruyoruz![]()
Ama ben daha şok çıkarmaktan yanayım kiŞeytan yine dürttü
![]()
Şahsen başvuru oluyor mu?E devlet tenbaşvurular ordan oluyor
![]()
Seni zaten aklın fikrin hep çıkarmaktaAma ben daha şok çıkarmaktan yanayım ki![]()
Eee ne diyelim ozaman ben dua edeyim bayılma diyeO esnada Bayılmassam tabi yardım etmek isterim
![]()
Siz yeter ki isteyin istanbuldan İzmire kadar uzanır ellerimŞeytan yine dürttü
![]()
Evet isterim tabiki çok sevinirimSiz yeter ki isteyin istanbuldan İzmire kadar uzanır ellerim![]()
Belki de ben senin yardımcı olmani istiyorumBu konuda bilgisi olanlar Cansel Hanım'a yardımcı olabilir mi lütfen? Bu soğuk havalarda üşütmesin.
İşte bekledigim cevaplar...böyle bi durumda yardimci olmayacagim gün, sahalara veda ettigim gün demektir herhalde![]()
Yeterki sen iste tabiki olurum cansel hanım cımŞeytan yine dürttü
![]()
Yardımsever centilmen bir erkeğim ne demek ister giyinme ister soyunma her türlü yardımımı esirgememŞeytan yine dürttü
![]()
Ama den çok tatlı seksi napayımSeni zaten aklın fikrin hep çıkarmaktahiç düşünme bu kadın üşümüşmüdür diye
![]()
Gerek varmı bebeğim giyinmeyeŞeytan yine dürttü
![]()
Çok mutlu olurumYeterki sen iste tabiki olurum cansel hanım cım
Evet çok iyi biliyorum canım çok yardım sever bir beysin çok düşüncelisin teşekkür ederim bebeğimYardımsever centilmen bir erkeğim ne demek ister giyinme ister soyunma her türlü yardımımı esirgememkendim için yapıyorsam namertim bilirsin sırf sen zor durumda kalmaman için
![]()
Hani kış geldi yaaa hava soğuk yaa ben üşürüm ama sen üzülmez misinGerek varmı bebeğim giyinmeyehatta yardım etde bende çıkarayım fazlalıkları
![]()
Artık işi gücü bırak gell üstümü giydir üşüdümah ah, keşke olsam da giydirsem….
Çoook uzaklardaydımmm geri geldimmmArtık işi gücü bırak gell üstümü giydir üşüdümözledin bebişkom
![]()
Kıyamam sanaÇoook uzaklardaydımmm geri geldimmm![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!