- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Nasıl bir çözüm kopya alabilirmiyim mümkünmü acep
Çok usuyenler napcak? Koşarak geliyorum.
Acilen ısınmaya ihtiyacım var
Gelcem az kaldı cansel hanım
Hahaaa harikahmmm. skyscanner -> izmir ilk uçak bileti![]()
Neymiş acaba cözüm
Hahaaa harikaisteseniz özel uçağımı yollayım size
![]()
Bende bu soğuk havalarda sizi ısıtmak için atıyorumFotolara bakınca zaten ısınıyoruz ❤❤
![]()
Yok burdan söyleyemem kopya yokNasıl bir çözüm kopya alabilirmiyim mümkünmü acep![]()
İnşallah ne zaman istersenizEn kısa zamanda ısınmak dileğiyle…
Çok teşekkür ederimCansel hanım Forumda gördügüm kadarıyla cok kibar cok nazik cok güzelsiniz 25 yasindayim en kisa zamanda izmire dönünce sizinle göruşmek isterim
Çok üşüyenler koşarak gelcek bebekkk sen doğru yoldasınÇok usuyenler napcak? Koşarak geliyorum.
Tabiki ısıtırım ateş bile çıkartırımIsıtırsan tabiki gelirim cansel ulusoy
Ozaman hemen gelmeniz gerekAcilen ısınmaya ihtiyacım var![]()
Sayılı gün çabuk geçerGelcem az kaldı cansel hanım![]()
Kulağıma fısıldarsınız diye düşünmüştüm yanılmışım demekki.Yok burdan söyleyemem kopya yok![]()
İşte burdan nasıl fısıldayım ki yanıma gelin biraz yaklaşın söyleyimKulağıma fısıldarsınız diye düşünmüştüm yanılmışım demekki.![]()
Çok ünlü bir ressam kendisiRessam çok iyi çizmiş eserini
Yaniii daha ne yapayım özel uçağımı bile yolluyorumsizin için daha ne yapabilirim diyorsun![]()
Teşekkürler böceğimGüzelim senin ateşin bütün İzmir’i ısındırır.
Şimdi çıksam 1.5 saate ordayım. Ama anlık program hem size hem bana uygun değil. Sizin gibi özel bir bayana daha özel program yapılmalıİşte burdan nasıl fısıldayım ki yanıma gelin biraz yaklaşın söyleyim ❤❤❤
Evet yakın sayılırızŞimdi çıksam 1.5 saate ordayım. Ama anlık program hem size hem bana uygun değil. Sizin gibi özel bir bayana daha özel program yapılmalı![]()
Neden olmasınYolum düşerse çok gizligini bana soylersin ozman![]()
kat kat giyinip yorganın altına girmek mi? aklıma gelen öbür şeyse, kül edersin beni
Yok yorganın altına kat kat yatılır mı hiçkat kat giyinip yorganın altına girmek mi? aklıma gelen öbür şeyse, kül edersin beni
neşenize hayranım. izmirde iş bakayım bari. istanbul dar geldiYok yorganın altına kat kat yatılır mı hiç
Diğer şey işte aklınızda ne varsa![]()
Aman fazla koşmayın yorulursunuz siz bana lazımsınınız♥
Çok teşekkür ederimneşenize hayranım. izmirde iş bakayım bari. istanbul dar geldi
Sen yine de konum at, terse koşmayalım boşuna.Çok üşüyenler koşarak gelcek bebekkk sen doğru yoldasın![]()
Zaten her türlü yanmıcakmıyız
[/QUyanalım seninle![]()
Tamam konum kolay merak etme senSen yine de konum at, terse koşmayalım boşuna.![]()
TeşekkürlerBu arada aynadaki resimleri beğendim görüşmek dileğiyle
Nasil iyi gelmesin ki havalar okadar soğuk bende sizi ısıtmak için elimden geleni yaparımHem İzmir hem Cansel bu soğuklara çok iyi gelir
soyle laflara bayiliyorum sonu hep iyi bitiyor
urpriz cok iyi birsey boyle seylerde
Kesinlikle katılıyorum...sizede supriz yapmamı istermisiniz![]()
illa istanbuldan izmire getirteceksin beni ya aklimla karar vermek istiyorum ama galiba yine onu dinlicem
Hahaaa ne güzel işte İzmir'i görmüş olursunuzilla istanbuldan izmire getirteceksin beni ya aklimla karar vermek istiyorum ama galiba yine onu dinlicem
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!