- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Benim uykularım her gece kaçıyor zaten senin fotoğrafını görmeden yatmıyorum ama uykunun en güzel yanıda rüyalarımda seni görmek
Çok teşekkür ederim bebeğim benimİlk yorumda benden gelsin Prenses, yine harika görünüyorsun![]()
Yerim ben seniBenim uykularım her gece kaçıyor zaten senin fotoğrafını görmeden yatmıyorum ama uykunun en güzel yanıda rüyalarımda seni görmekbeyaz meleğim
Bu gece rüyama bekliyorum seni çok gecikme güzellikYerim ben senisenin rüyalarınıda süslemek benim için çok güzel teşekkür ederim
![]()
Tamam gelicemBu gece rüyama bekliyorum seni çok gecikme güzellik![]()
Tmm hadi iyi geceler meleğimTamam gelicemsen uyu ben gelirim
hiç geç kalmam
He yeter fıstığım yeter uyku kaçırmada üzerine yok yani ama olmazki böyle. Yok ben sana bir iyilik düşünücem artık
Olmaz demi bebişimSeni görmeden uyumak olur mu bebegimseni gördükten sonra daha bi mutlu uyuruz belki
![]()
Çok teşekkür ederim canım benimbeyazin daha cok yakistigi birini gormedim beyaz melek cansel![]()
Ayağımda bile sallarım kiiişimdi beni yorup kucağında uyutman lazım
Canım benim ben siz daha güzel uyku çekin diye atıyorumHe yeter fıstığım yeter uyku kaçırmada üzerine yok yani ama olmazki böyle. Yok ben sana bir iyilik düşünücem artık![]()
Çok teşekkür ederimEndamın yeterBeyaz yakışmış.
Daha da fazlası olabilir di aslındaOlmazfazlası olabilir
![]()
Beni düşünerek daha güzel ve hızlı olabilirsin daha verimliişe nasıl adapte olacağım bu güzelliği görünce
Bebeğim benim çok teşekkür ederim tatlımgüne harika bir başlangıç oldun prenses![]()
CanımmmmGüzellik kaçırdın resmen. Kusursuz ve seksiiiii
Sabret bebeğim seninleCanım benim ben siz daha güzel uyku çekin diye atıyorum
Bak bu iyiliği çok merak ettim![]()
Sabrediyorum fındığımSabret bebeğim seninlekadeh tokuşturmaya az kaldı ince ayrıntılar başbaşa uygulamalı konuşucaz
![]()
Gece bizim olacak fıstığım ne istersek onu yapıcazSabrediyorum fındığımevet az kaldı sayılı gün çabuk geçer
hende en uygulamasından yapalım
![]()
Hahahaa demekki dün gece erken uyumuşsunuzBunu yeni gördüm ateş beni çağırıyor![]()
Teşekkürler bebeğimGece bizim olacak fıstığım ne istersek onu yapıcaz![]()
Sayende uykular haram oldu yeni uyandim
BencedeErken uyumam iyi olmuş yoksa sizi düşünmekten uyuyamayacaktımbu çağrılar artık reddedilemeyecek seviyede oldu
![]()
Bebeğim sen geç mi yatıyorsun ondan geç kalıyorsundurSayende uykular haram oldu yeni uyandim![]()
İzmir güzeldirİzmir çağırıyor ayarlayacağız artık bir şeyler
Evet evet çok farkındayımSize doğru çağlayarak akıyorum farkındaysanız![]()
Hadi bakalım hayırlısiDicle ve Fırat gibi birleşip Maveraünnehir olmak yakındır
O ayakkabıyı gördüm ya uyku falan kalmadı bende
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!