Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Uyum

darrenmet Çevrimdışı
2 Şub 2010
148
155
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İzmir'e kadar gidip de Cansel ile tanışmamak olmazdı. Uzun mesajlarıma, meraklı sorularıma ve karşımdaki kişiyi tanıma çabama katlanmak kolay değildir benim. Çünkü hep vardır bir sebebi, dinleyene tabi...Anlık program yapamıyorum ben pek, kişisel hayatımdan dolayı, bazen 3-4 hafta öncesinden temas kurmam gerekiyor ama herkese de uymuyor tabi bu, saygı duyuyoruz elbet....Bana katlanıp da benimle sevişmeyi kabul eden nadide çiçekler arasına koydum ben Cansel'i geçtimiz haftalarda.
Görünüşü yorumlamak bize düşmez, fotoğraf kareleri zaten yeterince anlatır o kısmını. Cansel de göründüğü gibi güzel bir hatun. Vücudu güzel, yüzü güzel, gülüşü güzel, kalbi güzel...E zaten daha ne olsun, böyle bir kadına karşı nazik olursanız sevişmesini de esirgemez sizden, ki allah razı olsun benden de esirgemedi. Tabela takip etmedim hayatımda, doğal olarak Cansel ile de takip etmedim. Ne zaman istese "he" dedim :) Şaka tabi, karşılıklı indikatörler ne zaman işaret ettiyse kendimizi yatakta bulduk. İkimizde yatakta oynaşmayı sevdiğimiz için de pek çıkma ihtiyacı hissetmedik. Arada İsmet Usta'dan içtiğimiz kelle paça hariç :) Daha da detaya gerek yok, detay isteyen kendisine başvurabilir...
Cansel deyince aklıma gelen ilk kelime uyum oldu, çünkü herşeye, her duruma ve her konuya uyumlu bir Cansel tanıdım ben. Başlık da adını buradan aldı.
Teşekkür ederim Cansel, kadın gibi kadınlığın ve içtenliğin için...Göz kulak ol kendine ve ailene, o korkunu da ne yap ne et yen :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,679
10,834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,604
2,491
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İzmir'e kadar gidip de Cansel ile tanışmamak olmazdı. Uzun mesajlarıma, meraklı sorularıma ve karşımdaki kişiyi tanıma çabama katlanmak kolay değildir benim. Çünkü hep vardır bir sebebi, dinleyene tabi...Anlık program yapamıyorum ben pek, kişisel hayatımdan dolayı, bazen 3-4 hafta öncesinden temas kurmam gerekiyor ama herkese de uymuyor tabi bu, saygı duyuyoruz elbet....Bana katlanıp da benimle sevişmeyi kabul eden nadide çiçekler arasına koydum ben Cansel'i geçtimiz haftalarda.
Görünüşü yorumlamak bize düşmez, fotoğraf kareleri zaten yeterince anlatır o kısmını. Cansel de göründüğü gibi güzel bir hatun. Vücudu güzel, yüzü güzel, gülüşü güzel, kalbi güzel...E zaten daha ne olsun, böyle bir kadına karşı nazik olursanız sevişmesini de esirgemez sizden, ki allah razı olsun benden de esirgemedi. Tabela takip etmedim hayatımda, doğal olarak Cansel ile de takip etmedim. Ne zaman istese "he" dedim :) Şaka tabi, karşılıklı indikatörler ne zaman işaret ettiyse kendimizi yatakta bulduk. İkimizde yatakta oynaşmayı sevdiğimiz için de pek çıkma ihtiyacı hissetmedik. Arada İsmet Usta'dan içtiğimiz kelle paça hariç :) Daha da detaya gerek yok, detay isteyen kendisine başvurabilir...
Cansel deyince aklıma gelen ilk kelime uyum oldu, çünkü herşeye, her duruma ve her konuya uyumlu bir Cansel tanıdım ben. Başlık da adını buradan aldı.
Teşekkür ederim Cansel, kadın gibi kadınlığın ve içtenliğin için...Göz kulak ol kendine ve ailene, o korkunu da ne yap ne et yen :)
Güzel paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık. Cansel candır kanatsız melektir.

Badsantaclous Çevrimdışı
17 Mar 2019
44
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşımınız için teşekkürler

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
İzmir'e kadar gelmişsin bende seni tanımam gerekti kibar, saygılı bir beyefendi ile tanışmak benim için harikaydı çok mutlu oldum ve yanında hiç sıkılmadım çok güzel ve bir okadarda uzun bir gece bizi bekliyordu portakalı çikolata için🥰güzel çorba için harika ötesi bir görüşme için çok teşekkür ederim 🤗🤗 seni tanımak çok güzeldi 🥰🥰 benim için uyum herşeyden önemli uyum olursa gerisi zaten geliyor 🥰bana yaşattığın güzel gece için çok çok teşekkür ederim 🥰 seni tanımak ve misafirin olmak harikaydı en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere hoşçakal☺️☺️💕💕💕💕💕💕sanada sevdiklerinle güzel bir hayat diliyorum kocaman öpüyorum seni 💋💋💋💋💋💋💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar