- 2 Şub 2010
- 148
- 155
- 45
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
İzmir'e kadar gidip de Cansel ile tanışmamak olmazdı. Uzun mesajlarıma, meraklı sorularıma ve karşımdaki kişiyi tanıma çabama katlanmak kolay değildir benim. Çünkü hep vardır bir sebebi, dinleyene tabi...Anlık program yapamıyorum ben pek, kişisel hayatımdan dolayı, bazen 3-4 hafta öncesinden temas kurmam gerekiyor ama herkese de uymuyor tabi bu, saygı duyuyoruz elbet....Bana katlanıp da benimle sevişmeyi kabul eden nadide çiçekler arasına koydum ben Cansel'i geçtimiz haftalarda.
Görünüşü yorumlamak bize düşmez, fotoğraf kareleri zaten yeterince anlatır o kısmını. Cansel de göründüğü gibi güzel bir hatun. Vücudu güzel, yüzü güzel, gülüşü güzel, kalbi güzel...E zaten daha ne olsun, böyle bir kadına karşı nazik olursanız sevişmesini de esirgemez sizden, ki allah razı olsun benden de esirgemedi. Tabela takip etmedim hayatımda, doğal olarak Cansel ile de takip etmedim. Ne zaman istese "he" dedim
Şaka tabi, karşılıklı indikatörler ne zaman işaret ettiyse kendimizi yatakta bulduk. İkimizde yatakta oynaşmayı sevdiğimiz için de pek çıkma ihtiyacı hissetmedik. Arada İsmet Usta'dan içtiğimiz kelle paça hariç
Daha da detaya gerek yok, detay isteyen kendisine başvurabilir...
Cansel deyince aklıma gelen ilk kelime uyum oldu, çünkü herşeye, her duruma ve her konuya uyumlu bir Cansel tanıdım ben. Başlık da adını buradan aldı.
Teşekkür ederim Cansel, kadın gibi kadınlığın ve içtenliğin için...Göz kulak ol kendine ve ailene, o korkunu da ne yap ne et yen
Görünüşü yorumlamak bize düşmez, fotoğraf kareleri zaten yeterince anlatır o kısmını. Cansel de göründüğü gibi güzel bir hatun. Vücudu güzel, yüzü güzel, gülüşü güzel, kalbi güzel...E zaten daha ne olsun, böyle bir kadına karşı nazik olursanız sevişmesini de esirgemez sizden, ki allah razı olsun benden de esirgemedi. Tabela takip etmedim hayatımda, doğal olarak Cansel ile de takip etmedim. Ne zaman istese "he" dedim
Cansel deyince aklıma gelen ilk kelime uyum oldu, çünkü herşeye, her duruma ve her konuya uyumlu bir Cansel tanıdım ben. Başlık da adını buradan aldı.
Teşekkür ederim Cansel, kadın gibi kadınlığın ve içtenliğin için...Göz kulak ol kendine ve ailene, o korkunu da ne yap ne et yen