- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Eeee ne yapalım aynanın karşısında ancak bukadar pozlar oluyorbu poz u vermeyen pembis yok herhalde forumdaverilmesi gereken standart pozlar arasinda sanirim
![]()
Taş olur taşBu fotodan sonra aklında bir şey olmayanda ne bileyim![]()
Aklımda deli sorular var gelince cevabını alacağım
Aklın başında kalsın bebeğimGüzelliğinle aklımı başımdan aldın
Bu pozdan sonra aklında birşey olmayanda da olur
Aklında onlar mı var sadeceMemelerin vardı ya ah o memelerin![]()
Hmm neymiş ooo merak ettimVardı bir şeyşimdi de var ama aynı şey değil : )
Kararsızlık koru birşey haklısınızHangisi daha beyaz karar veremedik![]()
Söylemek istermisino kadar çok şey var ki aklımda![]()
![]()
Çok teşekkür ederim bebeğimbeyaz sende farkli bir guzel duruyor![]()
Senin aklında hep fena şeylere çalışıyor bebeğimAklıma çok fena şeyler geldı Bi ara kulağına fısıldarım artık ❤❤
Peki ben aldım mı sizin aklınızı başınızdanİnsanın aklını başından alır bu görüntü
söyleyemem çok ayıp şeyler var aklımdaSöylemek istermisinaklındakini mor emojiye bakılırsa hiçte iyi birşey değil gibi
![]()
Bende o sorularına cevap vermeye geliyorumAklımda deli sorular var gelince cevabını alacağım![]()
Hep benim yüzümden işte değil miBu pozdan sonra aklında birşey olmayanda da olur![]()
Ben olmazsam olmaz bebeğim
Tam tahmin ettiğim gibisöyleyemem çok ayıp şeyler var aklımda![]()
sende çok seksi ve çok güzelsinTam tahmin ettiğim gibiçok fenasınız
![]()
Aklımda deli sorular deli fanteziler
Olurmu fiziğin bütünü muhteşem. Adeta konvansiyonel bomba ama memeler de onun işaret fişeği gibiAklında onlar mı var sadece![]()
Kesinlikle bana güvenebilirsinizKendimi size teslim ederdim diyeceklerim bu kadar hanfendi![]()
Yine mi...Aklımda deli sorular deli fanteziler![]()
Teşekkür ederimOlurmu fiziğin bütünü muhteşem. Adeta konvansiyonel bomba ama memeler de onun işaret fişeği gibiFakat çok güzeller bee
![]()
Senden ötürü ama sen yapıyorsun bu tür şeyleri ilham kaynağı oluyorsunYine mi...bitmedi sizin fantazileriniz
![]()
Sen sokuyorsun bu düşünceleri akllımaSenin aklında hep fena şeylere çalışıyor bebeğim![]()
Sizin ilham kaynağınız olmak ne güzelSenden ötürü ama sen yapıyorsun bu tür şeyleri ilham kaynağı oluyorsun![]()
Cok fenayım ben çok...Sen sokuyorsun bu düşünceleri akllıma![]()
Aklımdakileri sadece kulağına söylerim fıstığım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!