- 6 Haz 2018
- 6,143
- 7,885
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Selamlar keyfiniz bol olsun. Aylin hanımSelam ahali!
Yaz gelidi, güneş cayır cayır moduna evrilirken vazgeçemem ben beyaz tenimden, kararmayacağım diye söyleniyordum ki başka bir vazgeçemediğim bir beyaz geldi aklıma...
Ekli dosyayı görüntüle 114595
Ekli dosyayı görüntüle 114591
Teşekkürler efenim
Memleketin düz vatandaşlarından biri olarak ben yerine kararırım sevgili @AylinAylinSelam ahali!
Yaz gelidi, güneş cayır cayır moduna evrilirken vazgeçemem ben beyaz tenimden, kararmayacağım diye söyleniyordum ki başka bir vazgeçemediğim bir beyaz geldi aklıma...
Bizim Türk kültüründe birinin yaptığı yemeği veya kendi yaptığı yemeğin ne kadar lezzeti olduğunu tabir etmek için bir söz vardır"yemede yanın'da yat"Selam ahali!
Muhteşem ötesi güzellikSelam ahali!
Beyaz tenli güzel kadın
Memleketin düz vatandaşlarından biri olarak ben yerine kararırım sevgili @AylinAylin
Diğeri için Ocak deneyiyiyim yok![]()
Bizim Türk kültüründe birinin yaptığı yemeği veya kendi yaptığı yemeğin ne kadar lezzeti olduğunu tabir etmek için bir söz vardır"yemede yanın'da yat"
Alt fotoğraftaki yemeğin tam olarak ne olduğunu anlayamadım. Mantı ola bilir. Görüntüsü oldukça güzel duruyor. E yapan kişi'de içine kesin sevgi ve güzellik katmıştır
Şimdi konuyu açan çok saygı değer kişi, (forumun gözdelerindendir kendisi) Bize beyaza olan düşkünlüğünden bahsetmiş. Birde oraya bem beyaz minnak bir fotoğraf iliştirilmiş.
Demişki;ben beyazı severim. Bak % 100 iddia ediyorum,kendisi de bu kadar beyaz olduğu için yazmamış ise ne olayım
Yahu beyazı bende seviyorum.Lakin bu kadar da beyaz olunmaz ki demeden önce....neyse demiyorum
Çok fazla uzatma'dan sadede gelelim.
Beyazı seviyoruz beyazlardan ötürü.
Diyorum ve uzun lafın kısası beyazlık bir insana bu kadar mı yakışır yahuHani yesem mi, yoksa yanında mı yatsam ona karar veremedim.
![]()
Beyaz candırTarafımız belli olsun ama değil mi?![]()
Senin o beyaz ve tatlı bacaklarını siyah çoraplarla karatmak çok keyifliydi.Selam ahali!
SarılmakliSelam ahali!
Ahahhaah, sen bu yeme şevkiyle mantı da yaparsın ha gayret![]()
![]()
Eee, senin yerine de kararıyorum
Lütfen bronzlaşmayın @AylinAylin hanım. Beyaz ten sizi inanılmaz çekici kılıyor. Pardon bembeyaz ten.. en kısa sürede görüşmek dileğiyle
Çok güzel görünüyorsunuz uyumlu ikiliSelam ahali!
Senin o beyaz ve tatlı bacaklarını siyah çoraplarla karatmak çok keyifliydi.
Kurabiye gibi aynenTuz, şeker, un, beyaz kadın diyorsun yani!?![]()
Eee, senin yerine de kararıyorum
Sanırım 2 beyazdan da vazgeçmek çok zor olmalı![]()
İkinci fotoğraf beni benden aldı m
seni Yirimmmm![]()
Sana güzel bir haber yazdım özeldenMantı için adam doverim!![]()
Diyetteyim mantı beyazını bir süre yiyemiyorum
Sizin beyazın tadını yaşamak isterim![]()
Çok güzel görünüyorsunuz uyumlu ikili
Tuz şeker un diyince iştahım kabardıHeyyy ben yemek değill dunyalı!![]()
Diyetteyim mantı beyazını bir süre yiyemiyorum
Sizin beyazın tadını yaşamak isterim![]()
Sana güzel bir haber yazdım özeldenbu konuda
Ya göbek yaptım zaten bu aralar.Hamur işin'den uzak durmaya çalışıyorumKarbonhidrat iyidir!![]()
Bir göğüs bu kadar mı uyumlu ve güzel dolgunlukta olur![]()
Aynen öyle, benim gibi göğüs seven biri için sendeki gibi güzel göğüsler olunca ayrı bir iyi oluyorMeme iyi bir şey!![]()
Ya göbek yaptım zaten bu aralar.Hamur işin'den uzak durmaya çalışıyorum![]()
Bak ona garanti veremem işte🥹Yemediğin günler için sonea pişman olmayasın!![]()
Aynen öyle, benim gibi göğüs seven biri için sendeki gibi güzel göğüsler olunca ayrı bir iyi oluyor![]()
Bak ona garanti veremem işte🥹
Amaaam beş birdaha mı gelicez dünyaya.Yiyim dimi![]()
Dönüşte bir 10 kilo alırsın artıkYe ye, bak şimdi haftaya Antep'e gideceğim, nasıl yemeyeyim!?![]()
Dönüşte bir 10 kilo alırsın artık![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!